Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Natalia Amber Russo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Natalia Russo
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 664
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Natalia Amber Russo | wo aug 21, 2013 11:00 pm

Naam: Natalia Amber Russo
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Woonplaats:  District 1
Familie, vrienden e.a.:
Mary-Lynn Russo – Fairweather (41, moeder): Mary –Lynn is op haar eenentwintigste getrouwd met Natalia’s vader, Dean. Ze werkt als kindermeisje bij een gezin in het rijkere deel van district 1, wat er ironisch genoeg voor zorgt dat ze zelf nauwelijks tijd heeft voor haar eigen vijf kinderen.

Dean Russo (43, vader): Dean werkt lange dagen in het gemeentehuis van district 1. Tegen de tijd dat hij thuis komt, liggen de jongste kinderen meestal al op bed en heeft hij vrij weinig puf over om echt aandacht aan de oudere kinderen te besteden. Natalia heeft niet echt een band met haar vader opgebouwd.

Hugo Floran Russo († broer): Hugo was Natalia’s oudste broer. Hij was de eerste mannelijke tribuut van district 1. Op de zesde dag van de spelen is hij, op veertienjarige leeftijd, overleden.

Avery Camellia Russo (13, zus): Avery houdt zich nauwelijks bezig met het binnen schrapen van geld. Buiten schooltijd speelt ze veel buiten en helpt ze zo nu en dan mee in het huishouden. Avery is een dromerig meisje, dat vol bewondering opkijkt naar het capitool.

Clarisse Arya Russo (11, zus): Clarisse is de kleine stuiterbol van de familie. Ze zit zelden stil en is eigenlijk altijd buiten aan het rennen of spelletjes spelen.

Tommy Ralf Russo (5, broer): Tommy is het niet-geheel-geplande nakomertje van het gezin. In eerste instantie was Natalia helemaal niet blij met het idee van nog een brusje, maar inmiddels draagt ze Tommy op handen. Natalia past regelmatig op haar jongere broertje.

Uiterlijk: Natalia is een dertien in een dozijn meisje. Ze is niet lelijk, maar zeker niet knap, niet dik, maar ook niet dun. Gemiddeld, in alle opzichten. Ze heeft groene ogen en donkerblond haar, wat ze meestal in een paardenstaart of een vlecht draagt. Ze draagt meestal rokken en jurken.

Eigenschappen:
Goed:
- Zorgzaam
- Vindingrijk
- Behendig
- Zelfstandig
Slechte
- Angstig
- Eigenzinnig
- Teruggetrokken
- Achterdochtig

Verleden:
Natalia is het oudste kind in het gezin waar ze in is opgegroeid. De eerste paar jaar van haar jeugd, is ze zeer beschermd opgevoed. Als haar ouders aan het werk waren, zorgden haar opa en oma voor haar en later ook haar broer en zusjes. Haar opa en oma waren echter oud en er werd een grote zelfstandigheid en behulpzaamheid van Natalia verwacht. Als vanzelf is ze daarom steeds meer gaan helpen bij het oppassen en werd ze een soort derde ouder voor haar broer en zusjes, ondanks dat ze in leeftijd niet zoveel van hen verschilde.

Natalia’s jeugd is tot de donkere dagen redelijk probleemloos verlopen. Ze ging naar school en spendeerde haar vrije tijd vooral met het lezen van oude boeken van haar grootouders, helpen in het huishouden en spelen met haar broer en zusjes. Kort nadat haar opa en oma kort na elkaar overleden, werd haar jongste broertje Tommy geboren. In eerste instantie was Natalia er helemaal niet blij mee, zeker omdat het zorgen voor haar broer en zusjes nu grotendeels haar taak was geworden en ze er eigenlijk helemaal geen baby bij kon hebben.
Feit bleef dat de plicht weer riep voor haar moeder en het geld nu eenmaal hard nodig was. Natalia had geen andere keuze dan zich in haar lot te schikken en te doen wat ze kon om haar ouders te helpen. Het gevolg is dat Natalia door het vuur gaat voor haar jongste broertje. Natalia is gek op het kleine ventje en laat geen kans onbenut om tijd met hem door te brengen.

De donkere dagen hebben voor veel onrust in het gezin gezorgd, ondanks dat zij redelijk buiten het geweld zijn gebleven. Haar ouders zijn voorstanders van het capitool, maar spreken dit niet vaak genoeg uit om de tegenstanders tegen zich in het harnas te jagen. Desondanks was er dagelijks weer de angst: Komt iedereen vandaag weer heelhuids thuis? Op een paar lichte verwondingen na, bleek het allemaal wel mee te vallen voor de familie Russo.

Inmiddels is de opstand voorbij en zijn de hongerspelen in het leven geroepen. Natalia vind het verschrikkelijk, ze vind het idee van hongerspelen gruwelijk en hoopt met heel haar hart dat ze de dans zal ontspringen. Haar ouders daarentegen zien het als een enorme eer als je kind(eren) mee doen met de hongerspelen en hebben zowel Natalia als Hugo daarom gezegd dat ze zoveel mogelijk bonnen aan moesten nemen, waardoor de kans dat ze in de spelen zal belanden redelijk groot is. Sinds de bekendmaking van de hongerspelen, is Dean ook bezig geweest om zijn oudste twee kinderen zoveel mogelijk te trainen voor de spelen. Hij heeft hen wat survivaltrucs aangeleerd en Natalia heeft leren zwaardvechten, al valt er niet echt naar huis te schrijven over haar beheersing.

Tijdens de eerste hongerspelen wist Natalia de dans te ontsnappen, maar Hugo was uitverkoren om de eerste mannelijke tribuut van district 1 te zijn. Binnen het gezin werd er heel verschillend gereageerd op het nieuws. Haar ouders en oudste zusje waren apetrots dat hun Hugo mee mocht doen aan de spelen en wilden iedere minuut volgen.  Clarisse was niet echt geïnteresseerd in de spelen zelf, zij wilde alleen maar dat haar broer terug kwam, terwijl Natalia haar uiterste best deed om de spelen te ontkennen en vooral Tommy zover mogelijk bij de spelen vandaan te houden.

Hugo’s dood heeft voor veel onrust in het gezin gezorgd. Natalia is vooral heel kwaad, op haar ouders, maar ook op iedereen die ook maar iets met de spelen te maken heeft. Iedereen in het gezin mist Hugo, maar iedereen doet dat op een andere manier. Natalia’s ouders kiezen ervoor om te geloven dat Hugo’s dood er nu eenmaal bij hoort en dat hij gestorven is voor een hoger doel, terwijl Natalia domweg vindt dat haar broer vermoord is.  Het afgelopen jaar heeft ze wel – net als haar jongere zusje -  meegedaan aan de trainingen van Jennifer Lockhart, waardoor ze beter voorbereid is op de komende spelen.

Overig:
Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
Natalia’s sterke punten zijn dat ze goed voor zichzelf kan zorgen. Ze heeft al vroeg geleerd te koken en de meest bekende giftige en niet-giftige planten uit elkaar houden. Bij twijfel zal ze niet snel besluiten om het eten te eten, tenzij ze echt niets anders tot haar beschikking heeft. Ze heeft van haar vader wat tips gehad over survival en weet daarom onder andere welke slaapplaatsen geschikt zijn en welke minder. Ze heeft het afgelopen jaar steeds beter leren zwaardvechten door de trainingen van Jennifer.  

Haar zwakste punt is absoluut haar angst. Ze vind de hongerspelen doodeng, wil helemaal niet vechten en zou het liefst gewoon zo ver mogelijk wegkruipen om te voorkomen dat ze mee moet doen. Als het er echt op aan komt, zal ze waarschijnlijk wel in staat zijn iemand te doden, maar in eerste instantie zal ze gevechten uit de weg willen gaan. Daarnaast zal het voor haar een behoorlijke uitdaging zijn om sponsors te krijgen, gezien ze sociaal best onhandig is. Ze heeft in haar jeugd geen echte vrienden gehad en nooit echt geleerd hoe je nu aardig gevonden wordt. Oh en ze is nog steeds woedend over het feit dat haar broer er niet meer is. Dat gaat haar waarschijnlijk ook niet helpen.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
Omdat haar ouders het als een enorme eer zien als hun kind uitgekozen wordt om namens district 1 in de hongerspelen te verschijnen, heeft Natalia naast de standaard zeven bonnen ook etensbonnen aangenomen. Ze heeft daarom 14 bonnen.


Laatst aangepast door Tyrell Peak op zo nov 13, 2016 9:59 pm; in totaal 5 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Leeftijden aangepast voor hongerspelen 3)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.z4.invisionfree.com/HauntedHogwarts
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Natalia Amber Russo | do aug 22, 2013 9:42 am

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Prachtige kaart!

Het enige waar ik nog een opmerking over heb, zijn de bonnen. Als mijn rekenkunsten me niet in de steek laten, zouden dit er 12 moeten zijn (omdat dit het eerste jaar is dat er extra bonnen kunnen worden aangenomen). Als je dat even aan zou willen passen? (of kun je beargumenteren waarom het er 24 zijn?).

Ik zal je in ieder geval alvast in de goede groep zetten. Met het verplaatsen van je karakterkaart naar het goede board wacht ik nog even tot het bonnenaantal klopt. Wink

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Natalia Russo
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 664
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Re: Natalia Amber Russo | do aug 22, 2013 3:49 pm

Ik dacht dat je met terugwerkende kracht voor de jaren ervoor ook bonnen aan kon nemen, maar dat is dus niet zo :E *edits*

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.z4.invisionfree.com/HauntedHogwarts
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Natalia Amber Russo |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Natalia Amber Russo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Natalia Amber Russo
» AMBER JARUG!
» {Good times beat bad times} Setjesshopje!
» Interview familie Russo
» Amber Valor

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-