Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 HA!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aquila Leavitt

avatar

PROFIELAantal berichten : 14
Registratiedatum : 23-07-15
KARAKTER

Onderwerp: HA! | do maa 16, 2017 8:45 pm

“HA!”

Zo kwam Aquila met weinig subtiliteit een degelijk eettentje binnenvallen. Het was de ochtend van de tweede dag van de Spelen, en overal waren schermen te zien. Er werden nog af en toe samenvattingen gegeven voor de saaie mensen die deze nacht zo achterlijk waren geweest om niet naar het festijn te kijken. Hallo-o! Slapen kon volgende maand ook nog wel! Toch kon de samenvatting ook geen kwaad voor Aquila, die afgelopen nacht had opgetreden en zo een lekker bedrag bij elkaar had gespeeld. Daar wist hij wel een mooie bestemming voor!

“Ik zei het je toch!”, riep Aquila zelfgenoegzaam door de tent, terwijl hij helemaal door naar achteren liep, op weg naar een goede vriend van hem. Onderweg begroette een jonge serveerster Aquila, die herkenbaar als altijd met zijn paarse haar en leren jasje met een simpel gebaar een bestelling plaatste. De man grijnsde, toen hij eindelijk oogcontact met die vriend van hem had weten te maken. “Ze leeft nog! Je bent me wat schuldig!” Met een luide plof liet Aquila zich naast zijn goede vriend op de bank zakken, waarna er een heel buffet op tafel werd gezet. “Te beginnen met dit ontbijt, natuurlijk.”
En net terwijl hij zijn eerste hap spek en ei in zijn mond stopte, kwam de Tribuut waar het allemaal om ging in beeld op verschillende schermen aan de muur. En ze begon recht in de camera te spreken, met woorden direct gericht aan de mensen in het Capitool. Aquila grijnsde en kon maar net voorkomen dat hij in de lach schoot. Hij was fan van het meisje, zoals hij fan was geweest van haar zus, maar het was wel een vrij trieste vertoning. Terwijl hij lekker at in zijn ontbijt, rende het meisje op een speeltuin af, die zij… heel, heel leuk leek te vinden. En Aquila gaf haar geen ongelijk. Speeltuinen waren tof.

OOC: Mocht iemand zich geroepen voelen om Aquila's goede vriend(in) te zijn, voel je vrij te posten. XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

HA!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-