Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Nymfa Avril Benoïst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nymfa Benoïst
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 27
Registratiedatum : 26-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Zangeres
Leeftijd: 21

Onderwerp: Nymfa Avril Benoïst | ma aug 26, 2013 2:09 pm

Naam: Nymfa Avril Benoïst
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 21
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.:
Elena Benoïst [Moeder]
Elena is model en heeft het altijd al druk gehad met haar werk, net zoals haar man. Hierdoor heeft ze vroeger niet veel tijd gehad om met Nymfa door te brengen, maar toch hebben de twee altijd een redelijk goede band met elkaar gehad. Ondanks dat ze elkaar niet vaak zagen.

Alin Benoïst [Vader]
Haar muzikale kant heeft Nymfa te danken aan haar vader, Alin is gitarist. Ook hij was vaak druk met zijn werk. Nymf heeft altijd een hele sterke band gehad met haar vader, een die beter was dan de relatie met Elena. Alin was vaker thuis dan zijn vrouw en heeft hierdoor een betere band met zijn dochter kunnen ontwikkelen.

Larysa Irene Paca [Babysitter]
Doordat haar ouders zo vaak weg waren heeft Larysa een sterke vriendschappelijke band met Nymfa ontwikkelt, desondanks het leeftijdsverschil zijn de twee goede vrienden. Ze hebben dan ook veel tijd met elkaar doorgebracht. Na al die jaren ziet Nymfa haar oppas als een soort oudere zus.

Avril Benoïst [Oma]
Nymfa heeft haar tweede naam te danken aan haar oma, wanneer Larysa niet kon komen om op te passen schoot Avril altijd te hulp. Nymfa heeft bij lange na niet zo'n goede band met haar oma als met Larysa. Toch lag het haar zwaar toen Avril overleed, omdat ze gewoonweg te oud was en haar lichaam niet goed meer tegen ziektes kon vechten.

Abigayle Barclay [Vijand]
Abigayle en Nymfa kennen elkaar van hun zangcarrière, de twee verschillen vrij weinig van elkaar. Ze zijn beide ontzettende diva's en vinden zichzelf enorm belangrijk. Toch is Abigayle net een stukje arroganter. De twee mogen elkaar totaal niet, het maakt het dan ook niet makkelijker dat ze elkaar regelmatig tegen komen vanwege hun beroep.

Uiterlijk:
Spoiler:
 
Nymfa is tamelijk klein en slank, ze draagt altijd een dikke laag make-up. Ook heeft ze een neuspiercing en verandert ze regelmatig haar haarkleur. Van nature heeft ze bruin haar, wat ze roze heeft geverfd. Vroeger had ze er alleen zwarte plukken doorheen, waar nu ook blond bij is gekomen. Nymf heeft twee tattoo's, een hartje op haar voet en de tekst 'Imagine' op haar hals.

Eigenschappen:
Goede eigenschappen
- Nymfa heeft een mooie stem, daarom is ze dan ook zangeres. Ze is ontzettend muzikaal en houdt van zingen.
- Ze doet zich nooit anders voor dan ze werkelijk is, ze is trots op haar uiterlijk en trekt zich niet aan van wat andere zeggen.
- Nymf is erg sociaal, ze is absoluut niet verlegen. Dat is ook een ding dat goed helpt bij haar beroep.

Slechte eigenschappen
- Nymfa kan enorm egoïstisch zijn, af en toe vergeet ze dat ze niet de enige op de wereld is.
- Ze kan enorm vragen om aandacht, ze houdt er niet van als mensen haar niet genoeg aandacht geven. Wat waarschijnlijk komt doordat ze in haar jeugd nooit veel aandacht van haar ouders heeft gehad.
- Nymf is een ontzettende diva, ze kan dan ook een tikkeltje arrogant zijn.

Verleden:
Op zich heeft Nymfa een goed verleden gehad, ze kon alles krijgen wat ze maar wilde en had mensen om zich heen die van haar houden. Alleen de belangrijkste twee mensen in haar leven waren er bijna nooit, haar ouders hebben haar nooit echt zien opgroeien. Nou ja. Dat hebben ze misschien wel, alleen besteden ze er nooit veel aandacht aan. Ze waren altijd te druk bezig met hun werk. Hun kind zag er gelukkig uit en ze had Larysa om voor haar te zorgen. Het feit dat haar ouders nooit echt naar haar omkeken, maakte Nymfa in die tijd erg ongelukkig. Zelfs een beetje onzeker, alsof ze niet goed genoeg was om aandacht aan te besteden. Inmiddels is die onzekerheid volledig weg en is ze ontzettend gelukkig met zichzelf, niet alleen met haar uiterlijk maar ook met haar karakter. Zelfs haar 'diva' kenmerken. Toch waren er ook momenten waarop haar ouders het niet te druk hadden met hun werk en af en toe naar haar omkeken, op die momenten ontwikkelde Nymfa een goede band met haar ouders. Voornamelijk met haar vader.

Veilig tussen de muren van hun luxe villa heeft Nymf weinig gemerkt van de opstanden die gaande waren, ze was veel te druk bezig met zichzelf om zich ook maar druk te maken om wat er gebeurde in de districten. Vooral in haar tienerjaren was ze erg arrogant, dat was ook de tijd dat ze besloot haar bruine haren knalroze te verven. Ze veranderde veel aan zichzelf, net zolang totdat ze tevreden was wanneer ze in de spiegel keek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1521
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Nymfa Avril Benoïst | ma aug 26, 2013 3:18 pm

Mooie karakterkaart, helemaal goedgekeurd Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Nymfa Avril Benoïst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-