Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 He ho, he ho

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Goliath Blacklow
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 24
Registratiedatum : 24-11-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Grafdelver
Leeftijd: 30

Onderwerp: He ho, he ho | do jan 25, 2018 2:33 pm


Goliath legde zijn schop op zijn schouder en marcheerde de begraafplaats af. Zijn werk voor vandaag zat er weer op. Hij had zojuist het graf van een oude mevrouw dichtgegooid. De naam op de grafsteen vertelde hem dat ze Elly Woodpecker heette, 76 jaar was geworden, en dat haar familie hoopte dat ze op een betere plek was. Hij had haar niet gekend, en dat was maar goed ook. Zijn werk hoefde van hem niet zo persoonlijk te worden. In de grafdelversbranche betekende dat meestal niet zoveel goeds.
Niet dat er zoveel mensen bestonden waar hij om zou huilen als ze stierven. Vrienden? Geen. Familie? Nope. Goede kennissen dan? Misschien de barman van De Mot, die wilde hem nog wel eens korting geven op een biertje - omdat hij ook korting op z'n lengte had gekregen, zei hij er dan altijd spottend bij. Goliath wist dat hij dat als een belediging op moest vatten, maar een goedkoop biertje was meer welkom dan een ruzie, dus zei hij er nooit iets van.

'Hé ho, hé ho,' zong een groepje jongens, toen Goliath door de hoofdstraat richting zijn huis liep. Hij negeerde het. Of, althans, dat was hoe hij zich voordeed. Vanbinnen bleef hij minder rustig. Maar, zo dacht hij bij zichzelf, als je deze hangjongeren niet aanvalt, heb je wel een glaasje wodka verdient.
En dus liep hij niet rechtstreeks naar zijn huis, maar maakte hij een tussenstop bij De Mot. Met zijn schop nog over zijn schouder duwde hij de deur open. Het was stervensdruk in de zaak, maar dat was voor hem geen reden om dat gevaarlijke werktuig van zijn schouder te halen.
Hij wurmde zich door de menigte. Hier en daar (en langs zijn hele gebaande pad, om eerlijk te zijn) klonk een verontwaardigde 'Hé!', 'Au!' of 'Kijk uit man!', maar Goliath hoorde het niet. Hij had maar oog voor één ding: de bar.
'Wodka alstublieft!'

OOC: Feel free to join, ik heb geen idee waar deze post of het topic heen moet :E

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

He ho, he ho

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 8 :: De Stad-