Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Keuzestress

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Keuzestress | ma feb 05, 2018 8:08 pm

Het was halverwege de middag toen Tyrell een caferestaurant aan de hoofdstraat binnenliep. Het was een lichte zaak, met in de ene muur grote ramen en aan de tegenoverstaande muur enorme spiegels. De verlichting was prettig: niet te fel, maar ook niet te zwak, en er was veel ruimte rond de tafels.

De meeste tafeltjes waren niet bezet. Tyrell nam plaats aan een tafeltje vanwaar hij goed overzicht over de zaak had. Al snel kwam er iemand om zijn bestelling om te nemen. Zodra die persoon weg was, haalde hij een schetsboek tevoorschijn en legde dat voor zich op tafel.
Hij zuchtte diep.
In het schetsboek stonden een heleboel losse schetsjes – veel wapens, maar ook planten, etenswaren, meubels, machines, een rolletje plakband, kaarsen, botten, een zak meel, je kon het zo gek niet bedenken. Elke schets hield op een of andere manier verband met de arena voor de vijfde Hongerspelen, maar waarschijnlijk was Tyrell de enige die het verband begreep. Dat was ook de bedoeling, want hij moest er niet aan denken dat iemand zijn schetsboek in handen kreeg en dat aan de pers lekte.

Maar waarom dan die diepe zucht? Arena’s bedenken en uitwerken was toch hartstikke leuk? Ja, dat was ook wel zo. Tyrell vermaakte zich altijd enorm bij het bedenken van nieuwe ideeën, vooral aan het begin van het proces, als de arena voor hem ook nog nieuw was.
Maar er waren ook altijd keuzes te maken. Tyrell was niet per se iemand die heel veel moeite had met keuzes maken, maar nu maalden al dagen dezelfde vragen door zijn hoofd. Het idee dat hij nu voor een arena had, was dat wel het beste uit al die ideeën die er lagen? Het waren er zoveel, zoveel geniale settings om uit te kiezen! En nee, alles combineren was geen optie... wat zou je dan een chaotische arena krijgen...
Hij had er eigenlijk al één gekozen, eentje die perfect was voor de vijfde Spelen, maar nu stak toch twijfel de kop op. Want was het niet toch leuker om... De twee ideeën die in zijn hoofd slaags waren geraakt, leken in niets op elkaar en ook in niets op de arena’s die al geweest waren.

Hij sloeg een bladzijde om in het schetsboek. Twee lege bladzijden staarden hem aan. Hij staarde terug. Toen schreef hij midden op de ene pagina “1” en midden op de tweede pagina “2”. Het was tijd om voor beide arena’s eens wat voor en nadelen op te schrijven. Of wist hij diep van binnen al welke het moest worden?
Hij legde zijn potlood neer toen zijn kop koffie werd gebracht. Hij keek langs de serveerster naar de deur. Zou de persoon waarmee hij een afspraak had snel komen? Dan kon hij weer écht aan het werk.


OOC: wees welkom om de persoon te zijn waarmee Tyrell een afspraak heeft. Of om als gewoon willekeurig bemoeizuchtig persoon binnen te vallen :E

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Keuzestress

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-