Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Zegetocht District 3 HS4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1496
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Zegetocht District 3 HS4 | vr maa 02, 2018 1:49 pmAda haatte het dat ze Kasa Locklear naast zich op het podium had staan. Haar tributen waren zó goed bezig geweest tijdens de Spelen, het waren echte winnaars geweest. Ze hadden voor actie en spektakel gezorgd en hadden het verdiend om hier te staan. Maar ze stonden hier niet. Ze lagen al lang onder het zand, in graven die alleen bezocht zouden worden door een handjevol vrienden en familie. Misschien moest ze volgend jaar maar zélf als begeleider meegaan, geen tribuut die het dan zou wagen om te sterven voordat de andere tweeëntwintig tributen dood waren.

Daar moest ze echter nog een tijdje op wachten. Ze zette haar bril nog wat rechter op haar neus en keek naar de menigte voor haar. ‘Welkom, bewoners van District 3,’ groette ze. ‘Vandaag hebben we een bijzondere gast op het podium staan. Liever hadden we hier onze eigen mensen gezien, een Blitz of een Olsen, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik vraag jullie nu om een bescheiden applaus voor de winnares van Spelen 4: Kasa Locklear!’

Kasa stapte naar voren, ze keurde de burgemeester geen blik waardig. Zij wist maar al te goed dat het in deze wereld niet zou moeten draaien om winnen of verliezen, maar om leven. ‘Beste inwoners van District 3, ik ben dankbaar dat ik hier vandaag sta. Ik weet dat jullie hier liever iemand anders hadden zien staan, Rook of Toby. Het spijt me dat zij door de... hobby’s van het Capitool, niet meer bij jullie kunnen zijn. Ik heb gestreden, niet voor hun dood, maar voor mijn eigen leven. En dat van mijn zus Nakoma. Ik hoop dat Rook en Toby nu op een betere plek zijn, net zoals Nakoma dat is. Dank u wel.’_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Zegetocht District 3 HS4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Zegetour district 1
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 3 :: De Stad-