Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Zegetocht District 7 HS4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Madelynn Bristow
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 465
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Winnares HS2
Leeftijd: 19

Onderwerp: Zegetocht District 7 HS4 | za maa 03, 2018 12:43 am

Het was weer eens een zomer geweest waar Madelynn zich nauwelijks iets van kon herinneren. Desondanks had ze minder gedronken dan vorig jaar, maar ze wist dat haar lever ook dit jaar niet bepaald blij zal zijn geweest. Zo erg als tijdens de Spelen zelf was het gelukkig echter niet meer geworden. Met de winst van Kasa was Madelynn ook gewoon oprecht blij geweest. Hopelijk kon Kasa er echter beter mee omgaan dan Lynn had gekund. Matthew had haar inmiddels echter goed genoeg meegemaakt om te weten dat het zo kon lopen. Dus hopelijk zou hij kunnen voorkomen dat Kasa zo zou eindigen als Madelynn.

Inmiddels was het alweer winter en tijd voor de zegetocht. Het was alweer twee jaar geleden dat ze de reis zelf had moeten maken, maar sommige details stonden nog altijd vers in haar geheugen gegrift, alsof het gisteren was dat het gebeurde. Waarschijnlijk zou dat ook nooit gaan veranderen.
Net als vorig jaar maakte Madelynn deel uit van het welkomstcomité, en het voelde goed om Matthew, Solar en Kasa weer te zien. Echt tijd om bij te praten was er echter niet, want ze werden allemaal op het podium verwacht voor Kasa’s toespraak. En de kans was groot dat niet iedereen in District 7 zulke vriendelijke gevoelens voor het winnende district had als Madelynn. Het was dan wel niet Kasa die Nino had vermoord, maar het was wel haar district- en bondgenoot geweest.
Niet veel later bevond het gezelschap zich op het podium, waar Burgemeester Wilson naar voren stapte en het woord nam. Madelynn luisterde maar half, terwijl ze onopvallend probeerde te zien of Kasa nerveus was of niet. Maar toen ze opstond en naar voren liep, viel te zien dat dit de Kasa was die ze uit de Spelen kenden: sterk en zelfverzekerd. Madelynn vroeg zich af in hoeverre het een façade was, zoals bij haarzelf het geval was.

“Beste inwoners van District 7, ik ben dankbaar dat ik hier vandaag sta. Ik weet dat jullie hier liever iemand anders hadden zien staan, Royalty of Nino. Het spijt me dat zij door de... hobby's van het Capitool, niet meer bij jullie kunnen zijn. Ik heb gestreden, niet voor hun dood, maar voor mijn eigen leven. En dat van mijn zus Nakoma. Ik hoop dat Royalty en Nino nu op een betere plek zijn, net zoals Nakoma dat is. Dank u wel.”

Hoewel het Madelynn niet zou moeten verbazen dat ze haar zus benoemde, moest ze toch even slikken. Terwijl Lynn klapte, schonk ze Kasa een zwakke glimlach. Ze had het verdiend om hier te staan. “Succes in District 6,” wenste ze het meisje toe, waarna Madelynn werd aangesproken door iemand anders.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriel Katz
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 81
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

Onderwerp: Re: Zegetocht District 7 HS4 | ma apr 02, 2018 11:48 am

Gabriel keek zonder verachting naar het meisje op het podium en zijn applaus was oprecht, al had hij voor ieder ander net zo goed geklapt. Kasa was niet onschuldig, hij had gezien wat ze allemaal had gedaan in de Arena. Maar zoals ze zelf al zei: ze had gevochten voor haar eigen leven, niet voor de dood van haar medetributen. Ze wilde gewoon leven, zoals iedereen. Hoe zou hij dat haar kwalijk kunnen nemen? Gabriel had het verdriet en de pijn van de familieleden van Royalty en Nino van dichtbij mee kunnen maken op hun uitvaarten, maar juist daardoor besefte hij ook hoe Kasa's ouders dat verdriet een tweede keer gespaard was gebleven, en daar hield hij aan vast. Hij kende die mensen niet, maar hij kon zich voorstellen hoe opgelucht en blij ze moesten zijn om niet voor een tweede keer een dochter te verliezen. Daarom glimlachte hij richting het meisje op het podium, al zag ze hem waarschijnlijk niet tussen de mensenmassa op het plein. Zijn blik ging even naar Madelynn. Op dit moment klapten velen in het district alleen omdat het moest, en de haat in hun ogen was nauwelijks verborgen achter die gedwongen feestelijke façade. Voor Madelynn had het district een stuk enthousiaster geapplaudisseerd - al was het district toen ook behoorlijk verdeeld geweest gezien het einde van haar districtgenoot toen - maar wat was nu eigenlijk het verschil tussen haar en Kasa? Op hun herkomst na, waren ze allebei hetzelfde: meisjes die wilden leven. En Gabriel gunde het ze van harte.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Benjamin Wolfe
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 48
Registratiedatum : 05-08-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Lumberjack
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: Zegetocht District 7 HS4 | vr apr 06, 2018 4:56 pm

Thuis was druk, maar dit was erger. Alle bewoners van district 7 waren uit de bossen tevoorschijn gekomen om zich hier aan elkaar vast te kleven. Wat de hele zaak nog erger maakte was dat de vredebewakers hem gedwongen hadden om zijn capuchon af te doen. Benjamin had koppig door willen lopen maar zijn oom wou daar niets van hebben. Die had het ding hardhandig van Benja’s hoofd getrokken en hem een felle tik verkocht. De zoveelste poging om de koppigheid uit zijn neefje te slaan. Het werkte, voor vandaag dan, want Benja besefte zelf ook wel dat tegenwerken alleen maar tot meer aandacht zou leiden. Hij hield zijn mond dicht en zijn hoofd laag, vurig hopend dat zijn bonte haar minder opvallend was dan zijn luide broertjes.

De hele ceremonie begon maar Benjamin kreeg er maar weinig van mee. Er was een winnaar voor de spelen, nou verrassend hoor, dat was toch het hele punt? Moeten ze nou echt dat arme meisje het hele land door slepen zodat ze door iedereen uitgejoeld kon worden? Of juist om het verlies er extra in te wrijven, omdat de twee lijken nog niet genoeg zijn? Nou, het kon hem weinig schelen wie daar nou stond. Ze had gewonnen dus ze zou het wel verdiend hebben. En ze hield haar speech lekker kort, dus ze zal wel een leuk iemand zijn. Benjamin’s grootste zorg was om hier zo snel mogelijk weg te komen, weg van de camera’s, weg van de beoordelende ogen en vooral weg van alles dat hem in verband legde met zijn geboorteplaats.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Zegetocht District 7 HS4 |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Zegetocht District 7 HS4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 7 :: De Stad-