Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Gabriel Katz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gabriel Katz
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 79
Registratiedatum : 18-03-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier / Uitvaartondernemer
Leeftijd: 14

Onderwerp: Gabriel Katz | vr maa 23, 2018 10:48 am

Naam: Gabriel Katz
Geslacht: Man
Leeftijd: 14 jaar
Woonplaats: District 7
Familie, vrienden e.a.:
Lawrence Katz – vader – 54 jaar
Lawrence was ooit een echte idealist en een begenadigd spreker. Sinds de dood van zijn jongere broer is hij echter meer stil en teruggetrokken. Mensen toespreken doet hij alleen nog op begrafenissen. Hij is echter nog altijd een liefdevolle en charismatische man die veel glimlacht, zij het vaak wat treurig.

Levi Katz – oom – 57 jaar
Levi is een serieuze man en heeft weinig gevoel voor humor, maar hij is vriendelijk en staat altijd klaar voor anderen. Hij voelt zich verantwoordelijk voor zijn jongere broer zijn diens gezin.

Leon Katz – oom – overleden
Leon was altijd een beetje een muurbloempje, maar liet zich tijdens de Donkere Dagen overhalen om kleine klusjes te doen voor de opstand. Hij moest het uiteindelijk met de dood bekopen.

Elpeth Rainer-Katz – moeder – 49 jaar
Elspeths ouders waren uitvaartondernemers en hun dochter nam het familiebedrijf over. Ze is een hartelijke vrouw en vrijwel iedereen mag haar. Zij heeft Gabriel geleerd dat je altijd moet blijven lachen. Dan wordt het leven vanzelf beter.

Nina Brooke – vriendin – 16 jaar
Nina’s ouders zijn bevriend met Gabriels ouders, en daarom zijn Nina en Gabriel ook vrienden. Nina is een onbezorgd type en ze doet vaak stoer, maar ze zou nooit een vlieg kwaad doen.

Uiterlijk: Gabriel is zo’n 1.70 lang en smal gebouwd. Hij heeft donkerblond haar, groene ogen en lichte sproeten. Met zijn eeuwige glimlach en onschuldige, nieuwsgierige blik heeft hij een vriendelijke en open uitstraling. Als hij ergens enthousiast over is, praat hij met veel weidse handgebaren.

Eigenschappen:
Gabriel is een vriendelijke jongen die altijd voor anderen klaarstaat. Hij lacht veel en weet tegenover ieder negatief punt twee positieve dingen te zetten. Hij gelooft niet zozeer dat alles wel goed zal komen, maar hij weet wel overal iets goeds in te vinden. Zelfs de kleineste dingen kunnen hem een enorm plezier bezorgen. Het glas is halfvol en daarmee is hij een echte optimist. Daarbij is hij zeer betrouwbaar. Je kunt al je geheimen bij hem kwijt en hij zou nooit iemand verraden. Tegelijkertijd is hij erg naïef, op het gedwongene af. Hij is niet dom; diep vanbinnen weet hij wel wanneer iemand het slechtste met hem voor heeft. Hij kiest er echter voor om alleen het goede in mensen te zien. Die oogkleppen heeft hij ook in verband met andere dingen. Hij relativeert zo sterk dat het kan lijken alsof hij zijn eigen en andermans problemen niet serieus neemt en dat stoot mensen wel eens voor het hoofd. Tot slot is Gabriel vrij gesloten: hij houdt niet alleen zichzelf, maar ook anderen voor de gek. Hij is zo iemand die enorm veel kan praten zonder te zeggen wat hij echt denkt, en hij glimlacht ook als hij niet vrolijk is.

Verleden:
Gabriel had een gelukkige jeugd. Zijn moeder had de uitvaartonderneming van haar ouders overgenomen toen die met pensioen gingen en runde dit samen met haar man en zijn twee broers. Elspeth organiseerde alles, Lawrence onderhield de contacten, Levi maakte van hout alles wat ze nodig hadden en Leon deed allerlei kleine klusjes voor het bedrijfje. Gabriel mocht ook altijd meehelpen, bijvoorbeeld met het samenstellen van boeketten en het serveren van de koffie. Hij heeft meer begrafenissen bijgewoond dan hij kan tellen.

Zijn ouders waren goed bevriend met de ouders van Nina, en ze kwamen dan ook al van jongs af aan bij elkaar over de vloer. Kinderen op school vonden Gabriel een beetje raar omdat hij de hele tijd met dode mensen bezig was, maar Nina vond het wel cool. En Gabriel vond Nina ook wel cool, omdat ze heel goed kon klimmen, zonder enige moeite boomstammetjes in tweeën spleet met haar bijl, en daarbij ook nog een goed gesprek kon voeren. De twee werden dan ook net zulke hechte vrienden als hun ouders.

In de Donkere Dagen leek voor Gabriel eerst niet veel te veranderen. Hoewel het district in rep en roer was, ging thuis alles zijn gangetje. Zijn ouders hielden hem weg van het conflict. Dat zijn vader en diens jongere broertje verwikkeld waren in de opstand kreeg hij niet mee, totdat op een dag oom Leon dood was en Lawrence alleen nog maar zwijgend in de werkkamer zat.

Na verloop van tijd keerden de zaken echter weer deels terug naar het oude. Het enige verschil was de afwezigheid van Leon en de aanwezigheid van de Spelen. Gabriel was nog niet oud genoeg voor de Boete, maar hij maakte zich iedere keer wel zorgen om Nina. Ze mocht echter keer op keer thuisblijven, en hoewel Gabriel intussen al een paar keer in de pot met namen zit, bleef ook hij buiten schot. Het familiebedrijf profiteerde ondertussen alleen maar van de tumult en de Spelen. De doden moeten immers begraven dan wel gecremeerd worden, en Rainer-Katz Uitvaartondernemers vervult die taak uitstekend.

Overig: Gabriel zit nog op school, maar helpt ook mee bij de uitvaartonderneming van zijn ouders. Er wordt verwacht dat hij de zaak uiteindelijk zal overnemen – als hij daar oud genoeg voor wordt.

Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
Gabriel is een slimme jongen en komt veel buiten. Hij kent dan ook veel planten en dieren en kan redelijk survivallen. Daarnaast komt hij al van jongs af aan veel in aanraking met de dood, die hij daardoor minder vreest dan veel anderen. Hij raakt er dan ook niet snel door van slag en kan in de meeste situaties helder blijven nadenken. Bijzonder sterk of zwak, snel of langzaam is hij niet, en zijn conditie is prima. Hij is beter doorvoed dan veel andere districtsbewoners en heeft dus enige reserves om op te teren.
Toch maakt hij in de Spelen geen schijn van kans. Hij zou niet alleen vrij makkelijk verslagen worden door iemand die wel over enige vechtvaardigheden beschikt, hij wil zelfs helemaal niet winnen. Hij houdt van het leven, maar hij is niet bereid om anderen pijn te doen om zelf naar huis te kunnen. Met een dergelijke instelling kom je in de Spelen niet ver.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
Gabriel heeft nooit extra bonnen aan hoeven nemen en heeft er dus 3.

_________________
So keep your head up in the clouds / live tomorrow now
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Keep dancing til your last song's sung / 'til your last breath's done
Run rings 'round roses 'til we all fall down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Gabriel Katz | vr maa 23, 2018 5:08 pm

Helemaal goed!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Gabriel Katz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» There's Still Us [+Gabriel Adams]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Tieners-