Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Vacatures en soorten karakters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Vacatures en soorten karakters | vr jul 26, 2013 9:27 pm

Wat voor soort karakters zijn bespeelbaar op deze RPG? Hier volgt een lijstje: (Vacatures voor personages met mod/admin positie zijn onderaan te vinden!)

Woonachtig in het Capitool:


 • Spelmakers
  Spelmakers bepalen hoe de arena eruit komt te zien en houden tijdens de Hongerspelen in de gaten of alles goed (en spannend genoeg) verloopt.
  Voorlopig zijn er geen spelmakers nodig. Spelmaker is een mod/admin-positie.
 • Begeleiders van tributen
  De begeleiders van de districten zijn degenen die bij de Boete de Tributen van hun district bekend maken en gedurende de hele Hongerspelen hun Tributen bijstaan bij problemen. Pas als het forum actiever wordt, zullen we onderscheid gaan maken tussen mentoren en begeleiders. Begeleiders kunnen in het begin zowel uit het Capitool als uit het District komen. Zodra een district een winnaar of winnares heeft, geven we de voorkeur aan een begeleider uit het Capitool.
  Er is 1 begeleider per district. Begeleider is een moderator positie. Je karakter moet ouder zijn dan 30 om deze positie te hebben.  
 • Presentator
  De presentator verzorgt de interviews en het verslag van de Spelen.
  Er is 1 presentator. De presentator is een moderator. Je karakter moet ouder zijn dan 24 jaar.
 • Voorbereidingsteam
  Het voorbereidingsteam zorgt dat de tributen er op hun best uitzien tijdens alle publieke optredens. Er zijn maximaal twee stylisten per district en maximaal 6 assistenten.  
 • Trainer
  Tijdens de trainingsdagen zijn er per trainingsonderdeel trainers. Er is één hoofdtrainer, momenteel een NPC. Trainer mag je altijd worden, zolang niemand anders jouw gewenste onderdeel al bezet heeft. Wil je hoofdtrainer worden, neem dan even contact op met een van de Admini's. 
 • Overige bewoners
  De bewoners van het Capitool leven uitbundig. Ze zijn meestal werkloos of doen werk dat ze puur als hobby zien.
 • Avoxes
  Avoxes zijn slaven waarvan de tong is uitgesneden. Zij kunnen geen kinderen krijgen en hebben helemaal geen rechten. Avoxes kunnen zowel uit de districten als uit het Capitool komen (al komen de meeste uit de districten). Het zijn mensen die zich anti-Capitool hebben uitgelaten of aan de verkeerde kant hebben meegevochten tijdens de opstanden.  
  Er zijn Avoxen die een klein kamertje in het huis waar ze werken hebben gekregen, maar er is ook een groot centrum met Avoxen die uitgeleend worden aan Capitoolbewoners.

Woonachtig in de districten:

 • Burgemeester
  Elk district heeft een burgemeester, die meestal de rijkste inwoner van het district is. Een burgemeester heeft modrechten over zijn/haar district. Je hebt dus toestemming nodig om burgemeester te zijn. Je karakter moet ouder zijn dan 30.
 • Vredebewakers
  Vredebewakers komen uit District 2 of uit het Capitool. Vredebewakers die ooit in het Capitool hebben gewoond, zijn vredebewaker geworden omdat ze diep in de schulden zaten, of omdat ze dat verkozen boven een gevangenisstraf.
  Vredebewakers worden opgeleid in District 2. De opleiding duurt 2 tot 5 jaar, afhankelijk van hoe goed je bent. Je kunt je opleiding vanaf je 13e beginnen. Vanaf je 17 kun je naar een district worden gestuurd. Er wordt streng op gecontroleerd of je goed genoeg bent om vredebewaker te worden.  Als je een afwijking hebt (je ziet geen diepte of je loopt mank o.i.d.) dan wordt je afgewezen. Vredebewakers in opleiding zijn niet uitgesloten van de Spelen.
  Vredebewakers moeten de staat 20 jaar dienen zonder te trouwen en kinderen te krijgen, zodat ze geen andere loyaliteit hebben dan Panem. Vredebewakers dragen de volgende wapens: een soort smalle knuppel, een mes en een pistool. Tijdens belangrijke evenementen dragen ze ook een machinegeweer. Straffen die vredebewakers uit mogen delen, staan hier.
 • Bewoners
  Bewoners kunnen variëren van 0 tot 110 jaar. Houdt rekening met de rijkdom van je karakter en met het district waar je in woont! Informatie over de districten vind je hier.

Welke vacatures zijn op dit moment open?

 • Begeleiders (districten 6, 7, 8, 11 )(zie boven voor uitleg over de begeleiders!)
 • Burgemeesters (districten 3, 8, 11) (zie boven voor uitleg over de burgemeesters!)

Wil jij een van deze vacatures bezetten? Stuur dan een PM naar Cecilia Peak of naar mij met je motivatie en een uitleg over wat voor soort karakter je wilt gaan spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Vacatures en soorten karakters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Vacatures en soorten karakters
» Leer de karakters kennen
» (Rare) weetjes over jezelf/je karakters
» Karakters voor de strip

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Algemeen-