Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Lennox Forrest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lennox Forrest
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 24
Registratiedatum : 06-04-18
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Uitvindster
Leeftijd: 17 years 'ld

Onderwerp: Lennox Forrest | za apr 07, 2018 10:32 pm

[ Algemeen]
Naam ;; Lennox Forrest
Geslacht ;; Vrouwelijk
Leeftijd ;; 17 jaar
Geboortedatum ;; 28/11
Woonplaats ;; District 3
Beroep ;; Uitvindster

[ Familie, vrienden e.a. ]
Moeder ;; Verdiana Forrest (x)
Vader ;; Terran Forrest (x)
Zus ;; Kris Forrest (?)

[ Uiterlijk ]
Haar ;; Lang | blauw
Ogen ;; Hazelkleurig
Lengte ;; 1.73 m. lang
Lichaamsbouw;; Slank tot mager | Atletisch
Extra ;; Meerdere krassen/littekens op armen

[ Goede eigenschappen ]
Creatief ;; Streberig ;; Hardwerkend ;; Sociaal ;; Loyaal ;; Bekwaam
Lennox weet waar ze mee bezig is; wilt weten waar ze mee bezig is. Als ze ergens voor gaat en als iets haar interesseert, stort ze zich hier voor de volle honderd procent op. Ze heeft haar eigen manier van denken en met dingen omgaan (zo heeft ze zelf haarverf weten te ontwikkelen), iets wat haar geschikt maakt als uitvindster. Met creatieve oplossingen en een creatieve, technische kijk maakt haar brein continu overuren. Lennox is een makkelijke prater, is zelfstandig maar sociaal en stopt niet met iets voordat ze dit onder de knie heeft. Ze is niet van anderen afhankelijk, en dat is hoe ze het wilt hebben.

[ Slechte eigenschappen ]
Explosief ;; Competitief ;; Koppig ;; Perfectionistisch ;; Wantrouwend
Perfectionisme die gepaard gaat met een explosief karakter. Ze is vurig, heeft haar meningen en zoekt een manier om te strijden voor haar eigen idealen, al is dit praktisch onmogelijk in Panem. Wanneer ze iets in haar hoofd heeft, is ze er niet vanaf te praten. Ook vertrouwt ze niet snel (na het verlies van haar moeder is haar vertrouwen in de mensheid volledig afgenomen), maar wanneer ze dit wel doet en je een bepaalde plek in haar hart hebt, zal ze alles voor je overhebben.

[ Verleden ]
Een vader die een goede relatie had met het Capitool en de gang van zaken accepteerde - een moeder die een innerlijke strijd tegen het Capitool voerde. Lennox was hun tweede kind; haar zus Kris was op dat moment vier jaar oud.  Jaren voor het ontstaan van de Donkere Dagen had Lennox' vader vrij goed 'contact' en relatie met het Capitool, dit door een goede vriend die zich daar bevond. (Dit is de reden dat Lennox haar haarverf kreeg; een via-via dingetje vanuit het Capitool). Haar vader was een naïeve, maar niet per sé slechte man. Haar moeder was creatief, opstandig, had zo haar eigen idealen en meningen. Die hield ze echter voor zich, na een eerder voorval. Terran wist niet van Verdiana's innerlijke verachting. Ze praatten niet veel; waren afstandelijk.
Zo was ook Lennox afstandelijk. Ze was al vroeg rebels, snakte naar avontuur, wilde leren. De band met haar vader was relatief afstandelijk, koud. De band met haar moeder was sterk. Haar zus had daarentegen een betere band met haar vader en deelde dezelfde mening over de maatschappij. Het werkte, en het was prima zo. Verdiana bevorderde en steunde haar technische nieuwsgierigheid en bracht haar informatie bij, die Lennox graag aanhoorde en beoefende. Ze hadden het niet breed maar waren niet arm, ze hadden een acceptabel leven (alhoewel Verdiana snakte naar vrijheid) en kwamen de dagen door.
Totdat de Donkere Dagen van start gingen. Verdiana pakte haar kans, wat leidde tot een (in haar ogen) waardige dood; ze is vermoord tijdens een rebelse aanval. Haar zus, Kris, verloor ze uit het oog. Terrans' 'band' met het Capitool bleek niets meer voor te stellen op het moment dat de Donkere Dagen tot hun einde kwamen. Zijn vrouw had het Capitool verraden, en zo was ook hij niet te vertrouwen en het leven niet waard. Hij werd vermoord. Aangezien Lennox afstandelijk (op de liefde die ze met haar moeder deelde na) en zelfstandig is opgegroeid, wist ze zich zo goed als in haar eentje te redden. Ze kon lastig aan genoeg eten komen, maar wist zich al snel als uitvindster te bewijzen en kwam aan een baan. Door deze baan kwam ze aan een zo goed als stabiel inkomen, kon ze haar energie in iets nuttigs steken en was ze bezig. Haar zus is nog steeds niet terecht en of ze in leven is of niet is voor haar onbekend. Ze ziet haar moeder als een drijfveer, de bron van haar energie, en heeft net als haar een oplaaiend vuur vanbinnen. Ze is goed in het verbergen van deze 'haat' vanbinnen, kan goed een masker opzetten, en heeft dit ook altijd gedaan. Haar blauwe haar heeft ze altijd behouden als haar eigen, onschuldige vorm van rebellie.

[ Overig ]
;; Lennox is bisexueel
;; Ze is vrij arm, komt net aan genoeg voedsel
;; Ze heeft meerdere littekens op haar armen, lange krassen, onterecht veroorzaakt door een vredebewaker

Aantal bonnen ;; 8 (twee extra bonnen)
Sterke/zwakke punten ;;
Lennox heeft altijd de Spelen in haar achterhoofd en 'traint' regelmatig met de matige voorwerpen die in District 3 in de natuur te vinden zijn, en werkt aan haar snelheid. Ze moet het hebben van haar oplossend denken, haar snelle voortbewegen en haar inzicht. Ervaring met gevechten (met/en wapens) heeft ze niet. Door het net komen aan 'genoeg' voedsel heeft ze niet de meest ideale kracht in haar lichaam.

_________________

but i scream too loud if i speak my mind
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Lennox Forrest | zo apr 08, 2018 11:51 am

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Lennox Forrest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Tieners-