Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Boete District 11

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1502
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Boete District 11 | vr apr 13, 2018 9:25 am

District 11 - Wullem Adrichem

De boete zou dit jaar wat anders aangepakt worden. Er zouden niet één jongen en één meisje van District 11 aan de Hongerspelen meedoen, maar alle bonnen waren in één grote kom gegooid. Voor Wullem maakte dat weinig uit, hij deed wat er van hem verwacht werd om te doen. Als er twee meiden met hem mee gingen naar het Capitool, zou hij zijn best doen hen te begeleiden, als het twee jongens waren, zou hij dat ook doen. De afgelopen vier Spelen waren er weliswaar telkens vrouwelijke winnaars geweest (min of meer), maar iedereen wist dat dat deze Spelen maar zo anders kon zijn. De favorieten eindigden nooit per se bij de laatste vijf, terwijl de underdogs soms verrassend lang in leven bleven. Wullem wilde niet beweren dat overleven in de Spelen slechts een kwestie was van geluk hebben, want dat was het zeker niet, maar het speelde wel een beetje mee. De juiste keuzes maken op het juiste moment, en hopen dat de drieëntwintig andere tributen in de arena niet direct al hun pijlen op jou richtten. Dat soort dingen, die toevalligheden, die ongrijpbare gebeurtenissen, daar kon je niet op trainen. Met Gwendolyne en Davi vorig jaar, had Wullem niets te klagen gehad. Het waren goede, sterke, slimme kinderen, die echt wel een kans gemaakt hadden. Maar de kansen waren niet in hun voordeel geweest en dus waren ze niet met hem mee terug gekomen. Niet levend althans.

Wullems blik gleed over de menigte, terwijl de promotiefilm van het Capitool getoond werd. Iedereen kon de beelden inmiddels wel dromen, wist hij. Er werd natuurlijk elk jaar wel wat geknutseld aan het materiaal, maar de essentie bleef altijd maar hetzelfde en veel beelden werden hergebruikt. Er waren dan ook heel veel mensen die geen oog hadden voor de schermen, maar om zich heen keken, of juist in zichzelf gekeerd waren. De zenuwen waren van hun gezichten te lezen. Wullem begreep dat, en mede daarom deed hij, toen de film was afgelopen, zijn uiterste best om het gros van de mensen zo snel mogelijk van hun spanning te verlossen. Hij stapte naar voren, grabbelde in de grote kom en haalde er een briefje uit. Terwijl hij sprak, zochten zijn ogen al naar de arme drommel. ‘De eerste tribuut van dee joar ‘t Mahu Oghene.’


_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com Online
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1502
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Boete District 11 | zo apr 15, 2018 9:57 am

District 11 - Wullem Adrichem

Mahu Oghene was een sterke jonge vrouw. Ze was achttien jaar, bijna negentien, en daarmee trof ze het heel erg slecht dat ze juist nu gekozen werd tot tribuut. Volgend jaar was ze veilig geweest. Wullem keek toe hoe ze naar voren stapte. Ze was in ieder geval geen hopeloos geval, bedacht hij zich. Ze zou zich weten te weren. Natuurlijk, ook de beste tributen konden op de eerste dag sterven, maar er was in ieder geval hoop dat ze niet meteen ondersteboven zou worden gelopen. Dat was in ieder geval iets.

Wullem knikte Mahu bemoedigend toe, toen ze het podium op stapte. Voor wat het waard was. Hij glimlachte naar haar, maar zei niets. Er viel niets te zeggen. Hij wist ook wel dat ze niet zat te wachten op een felicitatie of zijn medeleven. Waarschijnlijk kon ze nu niet wachten tot de dag dat ze in die verdomde arena stond, dan kon ze tenminste iets anders doen dan als zich als een pion laten leiden door alles wat bij de Spelen kwam kijken: de boete, de presentaties, interviews...

Wullem draaide zich terug naar de kom. Hij aarzelde even, zich wederom bedenkend dat het niet zeker was dat er nu een jongensnaam uit de bol zou komen. Dat kón positief zijn, want zo was de kans kleiner dat Mahu’s broer gekozen zou worden. Hij stak zijn hand in de kom, greep een willekeurig briefje en opende deze. Nog een jongedame. Zoals altijd probeerde hij positief te denken. De vorige vier winnaars ware vrouwelijk, twee dames in het team gaf wellicht betere kansen, dan twee heren. Hij keek de menigte rond. ‘Onze tweede tribuut is... Ella Stone!’ riep hij uit.


_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com Online
 

Boete District 11

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7
» Boete District 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 11 :: De Dorpen-