Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Boete District 11

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Boete District 11 | vr apr 13, 2018 9:25 am

District 11 - Wullem Adrichem

De boete zou dit jaar wat anders aangepakt worden. Er zouden niet één jongen en één meisje van District 11 aan de Hongerspelen meedoen, maar alle bonnen waren in één grote kom gegooid. Voor Wullem maakte dat weinig uit, hij deed wat er van hem verwacht werd om te doen. Als er twee meiden met hem mee gingen naar het Capitool, zou hij zijn best doen hen te begeleiden, als het twee jongens waren, zou hij dat ook doen. De afgelopen vier Spelen waren er weliswaar telkens vrouwelijke winnaars geweest (min of meer), maar iedereen wist dat dat deze Spelen maar zo anders kon zijn. De favorieten eindigden nooit per se bij de laatste vijf, terwijl de underdogs soms verrassend lang in leven bleven. Wullem wilde niet beweren dat overleven in de Spelen slechts een kwestie was van geluk hebben, want dat was het zeker niet, maar het speelde wel een beetje mee. De juiste keuzes maken op het juiste moment, en hopen dat de drieëntwintig andere tributen in de arena niet direct al hun pijlen op jou richtten. Dat soort dingen, die toevalligheden, die ongrijpbare gebeurtenissen, daar kon je niet op trainen. Met Gwendolyne en Davi vorig jaar, had Wullem niets te klagen gehad. Het waren goede, sterke, slimme kinderen, die echt wel een kans gemaakt hadden. Maar de kansen waren niet in hun voordeel geweest en dus waren ze niet met hem mee terug gekomen. Niet levend althans.

Wullems blik gleed over de menigte, terwijl de promotiefilm van het Capitool getoond werd. Iedereen kon de beelden inmiddels wel dromen, wist hij. Er werd natuurlijk elk jaar wel wat geknutseld aan het materiaal, maar de essentie bleef altijd maar hetzelfde en veel beelden werden hergebruikt. Er waren dan ook heel veel mensen die geen oog hadden voor de schermen, maar om zich heen keken, of juist in zichzelf gekeerd waren. De zenuwen waren van hun gezichten te lezen. Wullem begreep dat, en mede daarom deed hij, toen de film was afgelopen, zijn uiterste best om het gros van de mensen zo snel mogelijk van hun spanning te verlossen. Hij stapte naar voren, grabbelde in de grote kom en haalde er een briefje uit. Terwijl hij sprak, zochten zijn ogen al naar de arme drommel. ‘De eerste tribuut van dee joar ‘t Mahu Oghene.’


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Boete District 11 | zo apr 15, 2018 9:57 am

District 11 - Wullem Adrichem

Mahu Oghene was een sterke jonge vrouw. Ze was achttien jaar, bijna negentien, en daarmee trof ze het heel erg slecht dat ze juist nu gekozen werd tot tribuut. Volgend jaar was ze veilig geweest. Wullem keek toe hoe ze naar voren stapte. Ze was in ieder geval geen hopeloos geval, bedacht hij zich. Ze zou zich weten te weren. Natuurlijk, ook de beste tributen konden op de eerste dag sterven, maar er was in ieder geval hoop dat ze niet meteen ondersteboven zou worden gelopen. Dat was in ieder geval iets.

Wullem knikte Mahu bemoedigend toe, toen ze het podium op stapte. Voor wat het waard was. Hij glimlachte naar haar, maar zei niets. Er viel niets te zeggen. Hij wist ook wel dat ze niet zat te wachten op een felicitatie of zijn medeleven. Waarschijnlijk kon ze nu niet wachten tot de dag dat ze in die verdomde arena stond, dan kon ze tenminste iets anders doen dan als zich als een pion laten leiden door alles wat bij de Spelen kwam kijken: de boete, de presentaties, interviews...

Wullem draaide zich terug naar de kom. Hij aarzelde even, zich wederom bedenkend dat het niet zeker was dat er nu een jongensnaam uit de bol zou komen. Dat kón positief zijn, want zo was de kans kleiner dat Mahu’s broer gekozen zou worden. Hij stak zijn hand in de kom, greep een willekeurig briefje en opende deze. Nog een jongedame. Zoals altijd probeerde hij positief te denken. De vorige vier winnaars ware vrouwelijk, twee dames in het team gaf wellicht betere kansen, dan twee heren. Hij keek de menigte rond. ‘Onze tweede tribuut is... Ella Stone!’ riep hij uit.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Mahu Oghene
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 33
Registratiedatum : 13-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Seizoensarbeidster, wannabe-monteur
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: Boete District 11 | ma mei 21, 2018 4:59 pm

Mahu gaf nog een laatste knuffel aan Sumwen en Winnow, deelde een blik vol afspraken en beloftes met Harver, en begon naar haar plaats te wandelen, zoals de anderen ook deden. Haar laatste jaar. De laatste keer dat zij de tesserae kon aannemen om haar samengestelde familie uit de nood te helpen. Ze hadden nog maar nauwelijks afspraken gemaakt voor de komende jaren, voornamelijk omdat Mahu het gesprek met Suwmen steeds uitstelde. Ze wist dat hij de tesserae wilde aannemen, maar geen haar op haar hoofd dat hem dat zou toelaten. Ze moest hem dat alleen nog aan zijn verstand brengen.

Maar eerst deze dag maar eens overleven. Zoals altijd begonnen ze natuurlijk met de gebruikelijke Capitool-propaganda, die Mahu zoals altijd zoveel mogelijk probeerde te negeren in een poging stoïsch te blijven en vooral niet te denken aan al de explosieven die ze zou kunnen bouwen om het hele Capitool mee op te blazen.

Gelukkig was Wullem een nuchtere vent; dat kon Mahu wel appreciëren. Hij deed niet aan drama en spektakel, en was respectvol genoeg om niet te suggereren dat het een eer was om als tribuut gekozen te worden. Hij ging naar de enkele kom die dit jaar klaarstond, en haalde er al snel een papiertje uit. Mahu voelde haar hart tekeer gaan terwijl hij het briefje opende en de naam voorlas.

Haar naam.

Een vreemd gevoel overviel haar. Niet omdat ze dit nog nooit meegemaakt had, dat moment waarop je er plots van overtuigd bent dat je gaat sterven. Nee, ondanks dat ze op onverklaarbare wijze 18 jaar op deze aardbol, in dit district, overleefd had, kende ze dat maar al te goed. Dit gevoel was eerder bizar omdat ze zich dit moment al vaak voorgesteld had, maar ze had altijd gedacht dat ze zou schoppen en tieren, dat ze vol vurige woede zou zitten omdat het Capitool haar opnieuw alles wilde ontnemen. Maar in plaats daarvan was er… dit. Een zwaar en vreselijk gevoel, zeker, maar ook iets heel kalm.

Acceptatie was het niet – ze had nog te veel te doen op deze aardbodem, te veel mensen om te beschermen, om echt te kunnen aanvaarden dat ze haar 20e verjaardag niet zou halen – misschien zelfs haar 19e niet. Maar in een fractie van een seconde was haar hele leven veranderd, werd haar hele verdere levensloop aan haar bloogelegd, en de wetenschap dat ze er over een paar dagen of weken gewoon niet meer zou zijn en dat er bar weinig was wat ze daaraan kon doen, was vreemd genoeg niet zo angstaanjagend als ze verwacht had. Indien ze gedacht had dat ze ook maar een greintje kans maakte om hier levend uit te komen, zou ze zich waarschijnlijk veel erger voelen. Maar met een been als dat van haar, vol Capitoolkogels en pijn, zouden de kansen niet in haar voordeel zijn. Dat hield niet in dat ze niet tot de laatste seconde zou vechten voor haar plaats in deze wereld, maar deze wetenschap betekende op zijn minst dat ze de nodige voorbereidingen kon treffen.

Ze besefte dat ze in beweging moest komen, en begon haar te lange tocht naar het podium. Ze was zich er volledig van bewust dat de camera’s haar al gevonden zouden hebben, en dat alles wat ze nu deed, door miljoenen mensen bekeken en geanalyseerd zou worden. En dus deed ze er alles aan om haar slechte been zo min mogelijk te laten opvallen. Haar brace was natuurlijk heel zichtbaar, maar niemand hoefde momenteel al te weten hoe erg het met haar gesteld was. Het normaal wandelen vergrootte de pijn aanzienlijk, maar het was niets wat ze nog niet gewend was. Ze beet door en bereikte uiteindelijk – opgelucht, wat een ironie – het podium. Ze ging wat achter Wullem staan, steunde op haar goede been, en zorgde dat haar hoofd hoog geheven bleef. Automatisch zocht haar blik Harver in de mensenmassa, maar natuurlijk was het onmogelijk om hem te localiseren. Intussen graaide Wullem voor een tweede keer in dezelfde bol. Sumwen en Winnow waren nog steeds allebei in de gevarenzone, en Mahu zei een gebedje naar alle goden die ze kende om hen hier alsjeblieft van te sparen. Met haar slechte been zou ze al niet in staat zijn zichzelf in leven te houden in de arena, laat staan iemand anders.

De naam werd afgeroepen en Mahu ademde opgelucht uit. Ella Stone. Weer een meisje. Jonger dan zij, of zo zag ze er toch uit. Veel meer aandacht besteedde ze niet meer aan haar medetribuut, want ze wist dat ze nog wat tijd zou krijgen om afscheid te nemen van haar familie, en ze moest op zijn minst een manier bedenken om Sumwen te verhinderen die verdomde tesserae aan te nemen, en ze had nog veel met Harver te bespreken als hij vanaf nu op zijn eentje voor hun kleine familie moest gaan zorgen.


OOC: *shows up 1.5 months late with starbucks* ¯\_(ツ)_/¯
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Boete District 11 |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Boete District 11

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7
» Boete District 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 11 :: De Dorpen-