Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Boete District 6

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Boete District 6 | vr apr 13, 2018 9:39 am

District 6 - Begeleider Calypso Lundquist
Daar stond ze dan weer, voor de vijfde keer op rij. Ze genoot van de camera’s, de spotlights, maar wat báálde ze ervan dat ze niet werd overgeplaatst naar District 4. Daar kwamen tenminste wél winnaars vandaan.
Het is waar, het meisje van vorig jaar had het ook wel goed gedaan. Zeker voor zo’n klein en onnozel kind. Maar dat was dan ook wat het was geweest – Calypso was zelfs d’r naam al weer vergeten. Ze had het ver geschopt, maar ze was echt geen winnaar geweest. Zelfs al had Spruitling... Sputling... oh ja, Spurling gewonnen, dan nog had Calypso niet per se trots op haar kunnen zijn. Ze was helemaal niet knap of spraakmakend geweest. Of, nou ja, misschien wel spraakmakend, maar niet... nou ja... stoer. Gewoon niet het type mens waar Calypso gelukkig van werd. Nou was Kasa Locklear dat ook niet, maar dat terzijde.
Oh, als zij toch eens zo iemand als Geronimo Falkner mocht begeleiden! Zij zou er wel voor zorgen dat haar tank niet op dag 1 al werd vermoord. Maar ja, eerst dus de naam van een tank uit die glazen kom halen...

De promotiefilm van het Capitool was afgelopen, de inwoners van District 6 waren weer herinnert aan hun wandaden van de Donkere Dagen. Calypso stapte op haar flinterdunne, centimetershoge hakken naar voren. Haar jurkje, dat tot halverwege haar bovenbenen kwam, zat zo strak rond haar lichaam, dat lopen wel wat moeilijk was geworden. Van “naar voren stappen” was dan in letterlijke zin ook geen sprake. Je kon misschien beter spreken van schuifelen.
‘Welkom inwoners van District 6, inwoners van ons prachtige Panem!’ begon ze haar beknopte speech. ‘Zoals jullie allemaal weten heb ik dit jaar de eer om niet zomaar als eerste een meisjesnaam te noemen, maar kan het twee kanten op. Zullen we dit jaar afreizen met twee jongens, twee meisjes, of toch gewoon weer een jongen en een meisje? Spannend niet waar?!’
Ze glimlachte met haar neppe, gebotoxte glimlach.
‘Vorig jaar is het bijna gelukt om te winnen, laten we dit jaar zegevieren!’
Ze stak haar hand in de glazen kom en grabbelde. Ze wilde graag spieken. Hoe kon ze erachter komen welk papiertje ze moest pakken? Maar de namen zeiden haar toch niets en bovendien zat alles dichtgevouwen. Op hoop van zegen dan maar. Haar vingers pakten heel lichtjes een papiertje uit de kom.
Ze vouwde het open.
‘Phoebe Ralston!’
Ze keek naar het publiek, zocht naar het meisje dat bij deze naam hoorde. Het was een meisje, niet al te groot, maar in ieder geval geen 13-jarige. Lomp gebouwd. Ze toonde niet erg veel emoties bij het noemen van haar naam. Geen geschreeuw, geen gehuil. Was daar wat woede in haar ogen te zien? En die verbeten trek om haar mond... wees dat op iemand die sterk in de schoenen stond en kostte wat het kost zou willen winnen? Calypso Lundquist kon niet anders dan hopen.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Boete District 6 | zo apr 15, 2018 9:50 am

District 6 - Begeleider Calypso Lundquist
Calypso had wel enig vertrouwen in de tribuut die naar voren kwam. Ze was niet groot, maar oogde wel sterk. Verbeten. Ze vond dat het meisje er wel uitzag als een doorzetter. Iemand die niet bang was voor bloed aan haar handen. Iemand die niet teveel zou lopen klagen en gewoon “even” de Spelen zou winnen. Geen directe smaakmaker, maar wel een betrouwbare tank.
Of haar mensenkennis goed genoeg was om het meisje echt goed in te schatten? Waarschijnlijk niet, maar dat had ze zelf niet door.

Calypso gaf Phoebe de tijd om naar voren te komen en ontfermde zich opnieuw over de kom met namen. ‘Tijd voor naam twee!’ zei ze enthousiast. Ze voelde een soort kriebeling in haar buik, alsof ze deze Spelen écht zouden gaan winnen.
Snel pakte ze het bovenste papiertje uit de kom. ‘Wie zou het zijn?’ Ze las. ‘Milena Thibault!’

Dat bleek een wat ouder meisje te zijn, met een onzekere glimlach op haar gezicht, alsof ze niet helemaal zeker wist of ze dit als een eer moest zien of als haar dood. Eutropia besloot dat ze dat er zo snel mogelijk uit zou werken. Onzekerheid zou ze dit jaar niet toelaten. Ze had twee winnaars. Ze móést een winnaar hebben.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Boete District 6

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7
» Boete District 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 6 :: De Stad-