Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Boete District 4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Matthew Mills
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 135
Registratiedatum : 18-05-16
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider district 4
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Boete District 4 | vr apr 13, 2018 7:28 pmHet was nu de tweede keer dat hij dit allemaal van dichtbij ging meemaken maar het voelde zeker nog niet vertrouwd aan. Terug moest hij twee kinderen naar de hel sturen waarbij er minstens één van hen nooit de weg terug ging vinden. Hij zag er tegen op ondanks het respect die hij kreeg na de vorige Hongerspelen. Toch was HIJ de persoon die met zijn hand twee briefjes uit de pot moest trekken. Hij was de persoon die verantwoordelijk was voor welk briefje precies ging getrokken worden. Best eng dacht hij bij zichzelf want hij kon vorig jaar even goed een ander papiertje getrokken hebben en toen had hij misschien niemand mee naar huis gebracht? Dan was Kasa misschien nog steeds dat onbekende meisje dat onwetend rondliep in het district.

Hij ontwaakte uit zijn droom en deed terug hetzelfde kostuum aan als vorig jaar. Hij was nogal bijgelovig in die dingen dus probeerde hij zoveel mogelijk hetzelfde te doen als vorig jaar. Hetzelfde ochtendritueel, hetzelfde kostuum, alles hetzelfde… Je weet nooit dat dat allemaal geluk ging brengen. Al was dit alles makkelijker gezegd dan gedaan, hij merkte dat hij enkele kilootjes aangekomen was door het weinige vissen en de vele luxueuze etentjes in het Capitool. Dus het pak was niet echt meer op maat waardoor hij zich een beetje als een walvis in een te klein zwembadje voelde. Maar goed, het was maar voor eventjes want tijdens de treinreis kon hij zich terug omkleden in iets comfortabeler.

Net zoals vorig jaar zag hij dat de mensen helemaal anders naar hem keken, waardoor hij liever terug naar binnen wou gaan om zich op te sluiten. Anders maakten ze graag een praatje en waren ze benieuwd naar verhalen over het Capitool en de Spelen. Nu waren het meer zombies die maar één doel hadden, naar het stadscentrum gaan, hopen dat geen van hun geliefden getrokken werd en daarna zo snel mogelijk weer naar huis vertrekken. De tocht richting het centrum duurde wel uren op die manier.

Als iedereen uiteindelijk geregistreerd was en klaarstond, ging hij de trap omhoog terwijl hij keek naar de jongelui die zenuwachting klaar stonden. Velen onder hen staarden naar de grond in de hoop niet gekozen te worden, maar dat haalde natuurlijk niets uit want het was niet dat hij zomaar een tribuut mocht uitkiezen en gelukkig maar. Ondertussen kwam hij bij de micro aan en werd er natuurlijk terug verwacht dat hij wat ging zeggen. Hij schraapte nog eenmaal zijn keel voor hij begon aan zijn speech. ‘Beste districtgenoten, jammer genoeg is het weer de minst toffe periode van het jaar. Vorig jaar hadden we gelukkig terug een winnende tribuut onder ons, al blijven onze gedachten nog steeds bij de mensen die gestorven zijn tijdens de Spelen. Ik kan niet beloven om terug een winnaar mee naar huis te brengen, ik kan enkel beloven om terug mijn uiterste best te doen om de tributen zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen waar mogelijk.

Hij keek even naar de glazen bol met namen en ging daarna verder. ‘Zoals jullie kunnen zien, is er dit jaar maar één glazen bol met namen in. Dit wil zeggen dat we dit jaar geen verschil in geslacht maken, het kan dus zijn dat er twee personen van hetzelfde geslacht in de Spelen zitten. Maar voor het dus zover is, kijken we volgens jaarlijkse traditie eerst naar het promotiefilmpje.’

Toen het filmpje afgelopen was, vond hij het verstandiger om niets meer te zeggen en liep hij meteen naar de glazen bol. Hij wandelde terug en keek nog eenmaal richting de jongeren voor het briefje openvouwde. ‘De eerste tribuut voor de 5de Hongerspelen is… Mickayla Gardner


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Matthew Mills
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 135
Registratiedatum : 18-05-16
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider district 4
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Boete District 4 | zo apr 15, 2018 4:33 amHij zag het meisje heel voorzichtig naar voor wandelen. Hij wist helemaal niets over haar maar was in eerste instantie blij dat het geen jong twaalfjarig meisje was. Ze leek alvast een heel stuk ouder. Ondanks dat het tweede slachtoffer terug een meisje kon zijn, hoopte hij toch op één van de sterke mannen die zich achteraan de rij bevonden. Voor eenmaal waren de meisjes en jongens niet gescheiden maar stonden ze enkel per leeftijd gerangschikt. Dat moest van het Capitool zodat iedereen duidelijk wist dat ze tweemaal kans hadden om verkozen te worden. Toen Mickayla onwennig op het podium stond, knikte hij eenmaal naar haar. Hij had een idee hoe ze zich moest voelen want ze had dezelfde blik in haar ogen als de tributen die hij vorig jaar naar het podium zag wandelen. Emoties en het besef van iets… maar nog niet helemaal zeker wat er precies te beseffen viel. Ofja zo beschreef Kasa het aan hem. Beetje verwarrend eerlijk gezegd tot hij zag wat er gebeurde toen Kasa en Duncan het volle besef kregen van wat zich rondom hen aan het afspelen was. Een donkere periode met veel emotionele opflakkeringen.

Hij was blijkbaar even een momentje weg aan het dromen waarbij er een griezelige stilte viel op het plein. Iedereen was aan het wachten tot hij weer naar de glazen bol liep om er de tweede naam uit te trekken. Toen hij door had dat ze op hem aan het wachten waren, wandelde hij terug zonder enig woord te zeggen voor de tweede maal naar de pot des doods. Hij schudde alle briefjes nog eens goed door elkaar en haalde er toen een papiertje uit die hij daarna per ongeluk op de grond liet vallen. Hopelijk bracht dat geen ongeluk voor de persoon! Hij raapte het briefje op en liep alsof er niets gebeurd was terug naar de micro. ‘De tweede tribuut voor district 4 is… Ikram Nasrallah


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 

Boete District 4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boete District 8
» Boete District 3
» Boete District 11
» Boete District 7
» Boete District 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 4 :: De Stad-