Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Tributen | zo apr 15, 2018 6:20 pm

Voor de eigenschappenlijst van de NPC's hebben we meerdere eigenschappen onder één "noemer" geplaatst, dus een korte uitleg:

Verstand - parate kennis
Gevoel - medeleven, zal een tribuut aarzelen voor hij/zij aanvalt
Assertiviteit - initiatief nemen, spontaniteit, vallen gesprekken met deze tribuut snel dood?
Stabiliteit - voorspelbaarheid, betrouwbaarheid, roekeloosheid

Samenwerking - bereidheid tot het aangaan van een bondgenootschap
Kracht - is de tribuut fysiek sterk
Uithoudingsvermogen - heeft de tribuut een goede conditie en hoe goed kan hij/zij met honger, dorst en verwondingen omgaan
Handigheid - inzicht, innovatie, creativiteit, praktische kennis, weet de tribuut snel hoe hij/zij moet handelen in bepaalde situaties

DISTRICT 2
Naam: Dominic Richards
Leeftijd: 18
District: 2
Uiterlijk: Dominic heeft halflang, donkerbruin haar. Hij is erg slank. Als mensen hem voor het eerst zien, twijfelen ze vaak of hij een jongen of een meisje is. Hij heeft een opvallend diepe, zachte stem.  
Eigenschappen: Sluit zich graag af van de wereld. Hij is agressiever dan je op het eerste gezicht zou denken. Hij ondergaat alles rustig, serieus en teruggetrokken, tot hij alle negatieve ervaringen weer zover opgekropt heeft, dat de bubbel barst en hij iemand fysiek aanvalt. De kans dat dat bij zo’n prikkelrijke situatie als de Spelen vaker gebeurt, is groot.  

Sterke punten: Sterk en snel. Hij laat zich niet goed lezen. Hij heeft geen moeite met anderen pijn doen. Hij is goed in vechten zonder wapens. Hij kan goed overleven op weinig voeding.
Zwakke punten: Samenwerking is niet zijn ding. Hij faalt met afstandswapens. Hij kan niet jagen of vuur maken.  

Verstand ●●○○○
Gevoel ○○○○○
Assertiviteit ●●●●○
Stabiliteit ●○○○○

Samenwerking ○○○○○
Kracht ●●●●○
Uithoudingsvermogen ●●○○○
Handigheid ●●●●○
Naam: Jonathan Rowbottom
Leeftijd: 14
District: 2
Uiterlijk: Jonathan heeft zwart haar. Hij is verrassend gespierd, gemiddeld van lengte en loopt overal rond met een air alsof hij het grootste woord heeft.
Eigenschappen: Heel erg ijdel en snel in zijn eer gekrenkt. Hij maakt graag grappen over andere mensen, maar zelfspot, daar doet hij niet aan. Hij denkt erg makkelijk over de Spelen. Hij wil er wel voor trainen, maar hij denkt ook al snel dat hij het allemaal wel goed genoeg kan. Sociaal en gul, vooral richting knappe meisjes. Eindigt zijn zinnen vaak met: “Weet je (wel).”

Sterke punten: Goed getraind. Heeft al leren vechten: zowel zonder wapens, als met dolk. Afstandswapens kan hij ook snel leren. Verzamelt graag mensen om zich heen voor een groot bondgenootschap. Aarzelt niet om mensen te verraden.
Zwakke punten: Overschat zichzelf. Gaat liever direct de confrontatie aan dan het goede moment af te wachten of een “laf” plan op te stellen. Wordt erg onhandelbaar van honger.

Verstand ●●●○○
Gevoel ●●●○○
Assertiviteit ●●●●●
Stabiliteit ●●●●○

Samenwerking ●●●●●
Kracht ●●●●○
Uithoudingsvermogen ●●●○○
Handigheid ●●○○○
DISTRICT 4
Naam: Mickayla Gardner
Leeftijd: 18
District: 4
Uiterlijk: Mickayla heeft lang, bruin haar en lichtbruine ogen. Ze heeft een slank postuur, maar verrassend sterke armen en benen. Ze is 1m71 lang en oogt vriendelijk.
Eigenschappen: Mickayla is zorgzaam en bescheiden. Ze blijft het liefst op de achtergrond, terwijl anderen in de spotlight staan. Ze vindt het fijn om anderen gelukkig te zien en is gewend om voor anderen te zorgen. Verder is Mickayla een harde werker en zal ze niet gauw de handdoek in de ring gooien.

Sterke punten: Mickayla is soepel, snel en ze heeft een goed uithoudingsvermogen. Ze kan zwemmen als de beste en heeft veel kennis van de natuur, en dan natuurlijk met name wat ze in District 4 kan tegenkomen. Ze is daarnaast goed in het verzorgen van wonden en in koken, en ze weet ook hoe ze een vuur moet maken. Qua wapens kan ze goed omgaan met een speer en drietand.

Zwakke punten: Mickayla zal het erg lastig vinden om anderen doelbewust pijn te doen en zal dat ook gewoon het liefst proberen te voorkomen. Vechten is dan ook niet haar sterkste punt, zeker niet zonder wapens of met langeafstandswapens. En het maken van wapens zou, ondanks dat Mickayla best handig kan zijn, een groot fiasco worden.

Verstand ●●●●●
Gevoel ●●●●●
Assertiviteit ●●○○○
Stabiliteit ●●●●●

Samenwerking ●●●●○
Kracht ●●●○○
Uithoudingsvermogen ●●●●●
Handigheid ●●○○○
DISTRICT 5
Naam: Sam Montagne
Leeftijd: 14
District: 5
Uiterlijk: Sam heeft een heel donkere huidskleur. Hij is qua bouw niet opvallend: niet te gespierd, niet te mager, niet te groot, niet te klein. Zijn zwarte haar is erg kort.
Eigenschappen: Sam is zorgzaam, eigenwijs en een tikje verlegen. Hij heeft een ideale wereld voor ogen en zou daar graag voor vechten, maar hij weet niet hoe hij dat aan moet pakken. Hij zal zich niet snel bij de sterkeren aansluiten, maar juist bij de zwakkeren, omdat hij die graag samen zou verenigen tegen de sterken. Hij zal altijd eerlijk zeggen hoe erg hij de Spelen vindt en elk moment (zoals een interview of een belangrijk moment in de Spelen) aangrijpen om de organisatoren te overtuigen om het concept te veranderen, zodat er geen kinderen meer hoeven sterven. Hierover kan hij gepassioneerd praten, maar aan small talk doet hij niet echt.

Sterke punten: Erg snel. Kan zich heel stil verplaatsen. Denkt na voordat hij iets doet. Is goed met kleinere wapens, zoals dolk en katapult. Handig met het zetten van vallen en het leggen van knopen. Ook handig met elektro-techniek.
Zwakke punten: Niet erg sterk. Heeft geen specifieke kennis van de natuur en waar je eten/drinken kunt vinden. Zijn vechtkunsten zonder wapen zijn beperkt.

Verstand ●●●●●
Gevoel ●●●●●
Assertiviteit ●●○○○
Stabiliteit ●●●●●

Samenwerking ●●●●●
Kracht ●●○○○
Uithoudingsvermogen ●●●●○
Handigheid ●●●●○
Naam: Shushila Yama
Leeftijd: 16
District: 5
Uiterlijk: Shushila is ongeveer 1,70m. Hij is erg iel. Hij heeft geen grijntje vet of spieren. Zijn donkerbruine haar is kort geknipt.
Eigenschappen: Shushila is op het eerste gezicht heel aardig en sociaal. Hij maakt met iedereen een praatje en is heel begripvol en gul. Maar hij is ook achterbaks. Achter je rug zal hij veel over je roddelen of zelfs plannetjes tegen je smeden. Hij zal altijd proberen zelf buiten schot te blijven en anderen als pion of schild te gebruiken. Hij is gewiekst en gelooft erg in zijn eigen superioriteit.
Note: noem hem geen Shushi, want dan kun je op wraak rekenen. Vergeving staat niet in zijn woordenboek.

Sterke punten: Shushila is slim en kan goed plannen bedenken. Hij kan onverwacht uit de hoek komen. Parate kennis over planten, dieren en techniek heeft hij vrij veel. In theorie weet hij ook wel hoe je moet vechten, dus anderen kan hij wel tips geven op dat gebied. Vallen bouwen is zijn belangrijkste punt  om te overleven en te winnen.
Zwakke punten: Kan niet met wapens overweg en ook zonder wapens zul je hem niet zien vechten. Jagen en vissen vindt hij goor.

Verstand ●●●●●
Gevoel ●●○○○
Assertiviteit ●●●○○
Stabiliteit ●●●○○

Samenwerking ●●●●○
Kracht ○○○○○
Uithoudingsvermogen ●○○○○
Handigheid ●●●●○
DISTRICT 6
Naam: Phoebe Ralston
Leeftijd: 15
District: 6
Uiterlijk: 1,58m, maar fors gebouwd (gespierd). Ze heeft kort, bruin haar. Haar handen en voeten zijn vrij groot. Ze heeft een hekel aan rokjes en jurkjes.
Eigenschappen: Durft risico’s te nemen. Ambitieus en trots. Niet echt zorgzaam of geïnteresseerd, wel een rechtvaardigheidsgevoel. Heeft een hekel aan flirters en macho’s. Scheld veel.

Sterke punten: Phoebe is goed in worstelen en krachtmetingen. Ze vecht aanvallend en heeft redelijke aanleg voor vechtsporten, zowel met als zonder wapens. Koken kan ze ook goed. Vissen en knopen leggen kan ze redelijk snel leren.
Zwakke punten: Vuur maken kan ze niet, plantenkennis is beperkt, niet erg innovatief met ideeën. Afstandswapens zijn niet haar ding. Camouflage en geduld zijn haar onbekend.

Verstand ●●○○○
Gevoel ●○○○○
Assertiviteit ●●●●●
Stabiliteit ●●○○○

Samenwerking ●●●●○
Kracht ●●●●●
Uithoudingsvermogen ●●●●○
Handigheid ●●○○○
Naam: Milena Thibault
Leeftijd: 17
District: 6
Uiterlijk: 1,63m, slank. Ze heeft lang, roodblond haar dat ze meestal in een of twee vlechten draagt. Een enkele keer zal ze het in een knot of staart dragen, maar in ieder geval nooit los. Ze kleed zich vrij netjes en ziet er altijd verzorgt uit. Oogt vriendelijk.
Eigenschappen: Erg nieuwsgierig, maar snel bang. Naïef. Gevoelig voor complimenten. Praat graag en veel. Lacht ook veel (ook als ze bang of onzeker is, het betekent dus zeker niet altijd dat ze vrolijk is.) Zingt graag. Wispelturig.

Sterke punten: Milena is aardig en goed in bondgenootschappen sluiten. Ze is redelijk innovatief. Heeft veel geduld. Knopen leggen, vallen maken, koken en vuur maken kan ze goed. Vechten niet (zowel met als zonder wapens).
Zwakke punten: Naïef. Zal altijd aarzelen voor ze iemand pijn doet. Ze is onzeker en zal daardoor niet altijd haar ideeën delen met anderen, en zich snel laten overtuigen dat haar ideeën niet goed zijn.

Verstand ●●●●○
Gevoel ●●●●●
Assertiviteit ●○○○○
Stabiliteit ●●○○○

Samenwerking ●●●●●
Kracht ●●○○○
Uithoudingsvermogen ●●○○○
Handigheid ●●●●○
DISTRICT 9
Naam: Christian Garrett
Leeftijd: 13
District: 9
Uiterlijk: 1,60m. Doorsnee figuur. Christian heeft halflang haar, dat vaak voor zijn ogen valt, waardoor hij constant haar uit zijn gezicht aan het vegen is. Zijn handen zijn ruw en eeltig, met veel kleine wondjes van het werk en het spelen.
Eigenschappen: Herinnert mensen graag aan hun slechte eigenschappen/fouten. Niet erg snel van begrip. Goudeerlijk. Loyaal. Moedig. Ijverig, laat zich niet zomaar taken uit handen nemen. Praktisch ingesteld. Niet erg emotioneel. Haantje-de-voorste.

Sterke punten: Christian is snel en heeft veel uithoudingsvermogen. Hij staat open voor bondgenoten. Afstandswapens zijn echt zijn ding. Vallen maken vind hij leuk en vissen ook.
Zwakke punten: Impulsief. Hij is niet erg sterk. Vechten met wapens kan hij niet – hij wil er teveel een showtje van maken. Weinig geduld. Planten- en insecten vind hij saai.

Verstand ●●●○○
Gevoel ●○○○○
Assertiviteit ●●●●○
Stabiliteit ●●○○○

Samenwerking ●●●●○
Kracht ●●○○○
Uithoudingsvermogen ●●●●○
Handigheid ●●●●○
Naam: Thomas MacFarland
Leeftijd: 14
District: 9
Uiterlijk: Thomas mist aan zijn linkerhand zijn ringvinger en pink door een ongeluk in een fabriek. Hij heeft een gekleurde huid en kort, donkerbruin haar. Zijn tanden zijn geel en bij het tandvlees haast bruin. Hij is 1,63m.
Eigenschappen: Thomas mist fatsoen en een gedegen opvoeding. Hij laat vaak boertjes, peutert af en toe in zijn neus en als hij wat oorsmeer uit zijn oor haalt, wil hij dat nog wel eens in zijn mond stoppen. Verder is hij nonchalant, eerlijk, niet erg ambitieus. Hij zal anderen niet snel veroordelen en is vergevingsgezind. Hij vind dat mensen niet zo moeilijk moeten doen en gewoon een beetje aardig tegen elkaar moeten zijn. Hij is erg nuchter en niet snel bang te krijgen. Hij is het type: eerst doen, dan nadenken. Daardoor komt hij ook wel wat wispelturig over.

Sterke punten: Niet snel bang. Hij staat open voor een bondgenootschap. Hij kan vechten met en zonder wapens. Vissen en vuur maken wil hij graag leren.
Zwakke punten: Knopen leggen, vallen maken, langeafstandswapens, tactieken bedenken, dat is allemaal niets waar hij aanleg voor heeft.

Verstand ●○○○○
Gevoel ●●●○○
Assertiviteit ●●●●○
Stabiliteit ●●○○○

Samenwerking ●●●●○
Kracht ●●●○○
Uithoudingsvermogen ●●●○○
Handigheid ●●○○○
DISTRICT 10
Naam: Antonio Meadows
Leeftijd: 16
District: 10
Uiterlijk: Antonio is 1,90m. Hij heeft veel sproeten. Kortgeknipt, roodbruin haar. Bijt zijn nagels erg kort af.
Eigenschappen:  Mengt zich graag in gesprekken, maar zal nooit het voortouw nemen. Hij is erg chaotisch en rommelig. Hij vergeet altijd hoe mensen heten en om eerlijk te zijn kan het hem ook niet heel veel schelen. Vrolijk, maakt veel grapjes. Gaat voor zijn beste vrienden door het vuur.

Sterke punten: Antonio kan aardig vechten zonder wapens. Afstandswapens pikt hij ook snel op. Staat open voor bondgenoten. Hij is snel en heeft veel uithoudingsvermogen.  Op gebied van wondverzorging e.d. heeft hij ook een voorsprong omdat hij leerde om vee-arts te worden. Hierdoor weet hij ook wel wat over planten en insecten en kan hij goed tegen bloed.
Zwakke punten: Vechten met wapens kan hij niet goed (daarmee loopt hij eerder risico zichzelf te verwonden). Het ontbreekt hem aan tactisch inzicht. Hij zal eerder impulsief handelen.

Verstand ●●●○○
Gevoel ●●○○○
Assertiviteit ●○○○○
Stabiliteit ●●●●●

Samenwerking ●●●●○
Kracht ●●●○○
Uithoudingsvermogen ●●●●○
Handigheid ●●●●○
Naam: Maggy Swan
Leeftijd: 12
District: 10
Uiterlijk: 1,49m. Lang blond haar waar ze erg zuinig op is. Een beetje mollig, ook al eet ze erg weinig. Loopt altijd met haar schouders erg opgetrokken.
Eigenschappen: Maggy is erg eigenwijs. Ze weet het allemaal wel beter. Onzeker is ze absoluut niet, maar wel erg stil. Ze vergeet gewoon dat ze ook kan deelnemen aan gesprekken, want ze is altijd veel te druk bezig met alles in zich opnemen. Ze luistert graag gesprekken af. Ze is erg serieus, maar niet erg slim. Ze is vaak wat traag van begrip, ook al meent ze zelf dat ze hoogbegaafd is. Ze gunt anderen wel veel.

Sterke punten: Maggy heeft niet veel sterke punten. Ze kan wel aardig met katapult en slinger overweg. Verder moet ze het van hulp van anderen hebben.
Zwakke punten: Maggy is niet sterk en niet snel. Haar beste kans is dat iemand haar op sleeptouw neemt en medelijden met haar heeft.

Verstand ●●○○○
Gevoel ●●●●○
Assertiviteit ●●○○○
Stabiliteit ●●●○○

Samenwerking ●●●○○
Kracht ○○○○○
Uithoudingsvermogen ●○○○○
Handigheid ●○○○○
DISTRICT 12
Naam: Jean-Marie Waltstein
Leeftijd: 18
District: 12
Uiterlijk: Donkerblond haar. Hij is ongeveer 1,83m. Heeft veel armspieren, weinig beenspieren.  
Eigenschappen: Jean-Marie is altijd erg druk. Zijn lach is erg luid en vaak te horen. Hij maakt vaak grapjes over mensen, maar bedoeld het nooit kwaad. Het dringt gewoon niet tot hem door dat hij mensen kan kwetsen. Aardig en behulpzaam, wil ook graag aardig gevonden worden. Hij vind lol belangrijker dan diepgang en kan mensen tot in den treure naar de leukere details van hun leven vragen. Weinig inlevingsvermogen. Ongeduldig. Niet goed in het bewaren van geheimen.

Sterke punten: Niet bang om te vechten. Hij heeft redelijke aanleg om te vechten met én zonder wapens. Boogschieten vind hij helemaal geweldig en daar is hij ook best goed in.
Zwakke punten: Hij zal niet de tijd nemen een vuurtje te maken of geduldig te wachten tot er een haas in zijn val is gelopen. Zelf wapens maken is er absoluut niet bij.  

Verstand ●○○○○
Gevoel ●●●○○
Assertiviteit ●●●●●
Stabiliteit ●●●○○

Samenwerking ●●●●●
Kracht ●●●●●
Uithoudingsvermogen ●●●●○
Handigheid ○○○○○
Naam: Opal Thornton
Leeftijd: 17
District: 12
Uiterlijk: Opal draagt haar dunne, blonde haar altijd opgestoken. Als het los is, komt het tot haar heupen. Ze is erg mager, je kunt haar ribben tellen. Ze is 1,67m.
Eigenschappen: Opal is erg praktisch en nuchter. Ze kan zich ergeren aan mensen die lol maken in een land als Panem. Ze wil graag de jongere kinderen helpen. Ze gelooft niet dat ze gaat winnen en ze zal de anderen er regelmatig aan herinneren dat iedereen gaat sterven. Ze heeft totaal geen fantasie. Ze heeft medelijden met al haar medetributen, behalve met Jean-Marie, want die vindt ze irritant.

Sterke punten: Opal is slim. Ze heeft veel praktisch toepasbare kennis. Zo weet ze hoe ze moet koken, vuur moet maken, knopen kan leggen, vallen kan zetten. Ze weet welke planten giftig zijn en hoe je wonden moet verzorgen.
Zwakke punten: Opal is niet sterk en niet vechtlustig. Ze kan niet met wapens omgaan. Ze is moeilijk aardig te vinden en zal daardoor waarschijnlijk niet zo snel een bondgenootschap kunnen sluiten, ook al staat ze daar zéker voor open.

Verstand ●●●●●
Gevoel ●●●●●
Assertiviteit ●●●○○
Stabiliteit ●●●●●

Samenwerking ●●●●○
Kracht ○○○○○
Uithoudingsvermogen ●●○○○
Handigheid ●●●●○

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tributen
» Tributen
» Tributen
» Tributen Op Transport
» Tributen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-