Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 [DAG 2] Back to business

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Capri Moreno
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 38
Registratiedatum : 06-11-17
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Programmeur
Leeftijd: 16

Onderwerp: [DAG 2] Back to business | di okt 02, 2018 11:09 pm

De afgelopen uren waren als een waas voorbij gegaan. Het laatste waar Capri zeker over was was dat ze voorbij trappen was gerend en zich daar in de buurt achter een muur had verstopt. De rest was.. vaag. Onzeker. Ze dacht dat ze anderen had gehoord, maar misschien had ze het zich verbeeld. Ze had het kanon af horen gaan, maar was het één keer geweest? Vier? Hoe erg ze haar best ook deed, ze kon het niet herinneren.

Het eerste wat haar echt terug naar het heden bracht was het volkslied. Dag twee. Ze was nooit een religieus persoon geweest, maar nu dankte ze al de goden die ze zich kon bedenken. Ze zou haar best doen, ze zou de eerste dag overleven. En op miraculeuze wijze was het gelukt. Vanaf nu zou elke extra seconde die ze zou krijgen een bonus zijn.

Ze rilde. Capri bracht haar vingers naar haar voorhoofd en besefte dat ze klam van het zweet stond. Langzaam maar zeker wist ze haar ademhaling onder controle te krijgen.

De kamer om haar heen begon helder te worden. Ze besefte hoeveel geluk ze had gehad. De ruimte voelde als een kamer door de extra muren, maar was in principe niet meer dan een hal. Iedereen had via de gang, zonder een deur of iets te openen, naar binnen kunnen komen. Erger nog: iedereen op de tweede verdieping had met een beetje oplettendheid haar kunnen zien zitten. Ze moest hier weg.  

Terug de gang op was zelfmoord. Wie weet wie daar rondloopt? Anderen wisten dat vast allang, oh en iedereen buiten de arena ook. Maar Capri niet en dus was die optie uitgesloten. In plaats daarvan keek ze naar haar andere opties. Er waren twee deuren. Ze moest hier weg. Er was geen tijd om te wikken en wegen. Zonder verder na te denken strompelde ze naar de dichtstbijzijnde deur, die aan haar rechterzijde. Zonder twee keer na te denken pakte ze de deurknop en probeerde ze de deur te openen.


TL;DR
- Capri verspild dag aan een paniekaanval
- Ze komt om middernacht gedeeltelijk bij zinnen en besluit de dichtstbijzijnde deur te testen. Dit is de enkele deur in het zuiden van hal 10.
- Tegen de tijd dat ze deur probeert te openen zal het zo’n 00:10 zijn.

Ik hoop dat dit klopt? Heb ik niets over het hoofd gezien?

Volgens mij klopt het!

Als Capri de deur opent zal ze een grote ruimte met heel veel boeken zien. De bibliotheek.
De omschrijving is toegevoegd aan het Arena topic. De bibliotheek beslaat zowel begane grond als eerste verdieping, dus beide kaarten zijn geupdate.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Capri Moreno
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 38
Registratiedatum : 06-11-17
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Programmeur
Leeftijd: 16

Onderwerp: Re: [DAG 2] Back to business | di okt 09, 2018 5:40 pm

- Capri begint boeken uit de kasten te halen tot er voor elke zichtbare deur een stapel boeken ligt, in de hoop dat het genoeg herrie maakt wanneer ze omvallen. (0:10-0:40)
- Vervolgens sleept ze een paar stoelen nog iets dichter naast elkaar zodat het werkt als een make-shift bed, met het plan om wat uit te rusten. In werkelijkheid staart ze vooral veel naar de schilderingen op het plafond. (0:40-5:30)
- Zodra het licht wordt in de zaal staat ze op en begint ze de boeken op de begane grond extra goed te bekijken. Ze weet niet wat ze precies zoekt maar kijkt onbewust naar 2 soorten boeken:
1. Een boek wat er groot, zwaar en robuust uit ziet.
2. Boeken over paleizen/gebouwen/kastelen (ze kan alleen maar gokken wat dit is, architectuur is niet haar ding) die vergelijkbaar zijn met die van de arena.

Er vanuit gaande dat het rond 5-6 uur licht wordt... Laten we zeggen dat ze om 6:00 begint met zoeken. (nog niet helemaal bij de 12 uur.. maar als er niets gebeurd kan ze zich tot die tijd zoet houden met zoeken en lezen)

Op de begane grond van de bibliotheek dwalen de twee jongens uit District 5 rond. Ze hebben zich in de nacht, in het donker stilgehouden. Ze hebben geen wapens, dus zullen Capri niet aanvallen. Ze rennen ook niet voor haar weg, maar lijken eerder wat besluitloos over wat ze met de situatie aan moeten als ze haar zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Capri Moreno
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 38
Registratiedatum : 06-11-17
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Programmeur
Leeftijd: 16

Onderwerp: Re: [DAG 2] Back to business | do okt 11, 2018 12:23 am

De nacht was kort. De nacht was lang. Te weinig slaap en te veel plafond-staren. Het was donker maar ze kon zien dat het plafond beschilderd was. De rest van de nacht had ze zich voornamelijk bezig gehouden met het invullen van de verschillende verfvlekken tot ze een redelijk goed idee van de schilderingen in haar hoofd dacht te hebben. Na een eeuwigheid begon er licht door de enorme ramen te stromen. Haar verbeeldingen van de afgelopen nacht bleken ver van de werkelijkheid te zitten. Geen realistische versie van pacman dus, helaas. Ze bestudeerde het werk nogmaals goed tot ze eindelijk de motivatie vond om verder te gaan.

Terwijl Capri rechtop ging zitten kruisten haar ogen met niet één maar twee paar kijkers. “Shit.” waren de intelligente woorden die ze wist te uiten. De jongens tegenover haar leken ook niet te weten wat ze met haar aan moesten. Na een ongemakkelijke staarwedstrijd stapte de ielige van de twee naar voren. Tot Capri’s verbazing stak hij zijn hand uit. “Shushila Yama, niet dat je dat nog niet wist, maar..” Hij haalde zijn schouders op alsof dat alles uitlegde. Capri stond voorzichtig op maar weigerde de hand argwanend. “Capri... “ Ze keek naar de andere jongen “En jij bent uh..”. Ze herkende hem van het Capitool, hij was de jongen met het eindeloze betoog om de spelen te veranderen. Maar de naam ontschoot haar. “Sam” Vulde hij in, to-the-point.

“Luister, wij zullen je niets doen. Je kent Sam, doet geen vlieg kwaad. Dus we zijn goed, toch?” De jongen met de naam Shushila nam weer het woord. Capri nam haar tijd om haar keuzes te overwegen en knikte toen. Langzaam en zonder haar ogen van het stel af te houden bewoog ze naar de dichtstbijzijnde deur. “Een groep is sterker “ merkte Sam op.
“Een groep heeft andere risico’s…” kaatste Capri terug.
“Op dit moment hebben we allemaal niets, dus we hebben ook niets te verliezen. Sam heeft gelijk, met zijn drieën kunnen we meer.” Voegde Shushila toe.
“Naast onze levens..” Maar Capri stond inmiddels stil.
“Die raak je ook kwijt wanneer je verstopt in een hoekje verhongerd. Of wanneer je gaat slapen voordat je je omgeving checkt.” Shushila had een punt. De kansen dat ze dit zou overleven waren klein, wat ze ook deed. Misschien was het risico van in de rug gestoken worden de gok waard. “Goed. Wat is het plan?”

Blijkbaar was er een plan en het was Capri snel duidelijk dat de jongens niet van gisteren waren. Ze waren er snel over uit dat eten, drinken en wapens hun eerste prioriteiten zijn. De tweede keuze was om voorlopig de bibliotheek als basis te gebruiken. Ja, de vele deuren waren een risico, maar zoals Shushila opmerkte, gaf het ook de optie om weg te komen. Om een beetje controle te houden op eventuele bezoekers was het idee om een deel van de deuren voor nu te blokkeren, tot er betere vallen konden worden opgezet.

In de categorie minst-geschikt-voor-fysiek-werk waren de jongens goede kansmakers, maar Capri wist de winst met vlag en wimpel binnen te halen. Dat maakte haar de ‘researcher’, met de taak om boeken te vinden over soortgelijke gebouwen. “Als deze kamer een voorbeeld van de rest is, zijn de kamers waarschijnlijk op thema ingedeeld. Als we weten waar de keuken is.. daar is onze grootste kans op eten.” Had Shushila geopperd en dus was het nu aan Capri om een plattegrond te vinden terwijl de jongens zich met de deuren bezighielden. Nauwkeurig begon ze de titels van de rijen met boeken af te speuren.TL;DR
Oh hoi mede-mensen, dit is awkward. (6:00 uur)
Oh wow, de mede-mensen accepteren mij, Capri. Laat ik sociaal contact proberen te vermijde.. oh blijkbaar hoor ik nu bij hun clubje. Okay dan. (6:00-6:25)
Capri vervolgt het plan om boeken over soortgelijke gebouwen te vinden (in de hoop om logische inschatting te kunnen maken van waar een keuken zou kunnen zijn)
Sam en Shushila beginnen met het blokkeren van de dubbele deur op de begane grond die naar de gang leidt. (Beginnen, net als Capri, rond 6:30 en weten het indien er niets gebeurd vol te houden tot 12:00. Hierbij zouden ze ook naar de 1e verdieping van de kamer gaan. (Klopt het dat de noordelijke deur op de 1e verdieping alleen maar naar een gat leidt?)

Ja, dat klopt zeker.

En, voor het geval het niet duidelijk is, boeken over paleis-interieurs zijn er voor Capri genoeg te vinden, bijvoorbeeld eentje die leest als een tour door Buckingham Palace en een met een hele omschrijving over het paleis van Versaille. Neem daarin de vrijheid.
Maar er is helaas geen boek dat een plattegrond van het paleis van de Spelen bevat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: [DAG 2] Back to business |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[DAG 2] Back to business

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» I'm back!
» Dit vin ik echt niet kunnen. Wat vinden jullie?
» Back
» { We always have unfinished business
» Back in the city

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: De Spelen :: 5de Hongerspelen :: De Arena-