Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Cecilia "Celia" Peak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Cecilia "Celia" Peak | za jul 27, 2013 6:29 pm


Naam: Cecilia “Celia” Peak
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 35 jaar, geboren op 7 juli
Woonplaats: Het Capitool

Familie, vrienden e.a.:
Familie: Cecilia’s vader, Jayden Peak, is tijdens de opstanden van district 13 om het leven gekomen. Hij was de bevelhebber van een groep vredebewakers en beoefende zijn beroep met verve. Mede daardoor was hij een geliefd gezicht in de straten van Het Capitool en mede daardoor kreeg Cecilia de kans om president te worden. Zijn dood heeft ook een grote haat jegens de districten opgewekt, vandaar dat ze niet zoveel medelijden toont met de districtbewoners.
Cecilia’s moeder is omgekomen bij de geboorte van haar jongere broer, Tyrell Peak, voornamelijk omdat ze al ziek was vóór zijn geboorte en haar lichaam het allemaal niet meer aankon. Veel weet Cecilia niet van haar, omdat haar vader nooit over haar wilde praten. Haar naam was Sierra en door velen werd zij omschreven als de lieflijkste vrouw in het Capitool, zowel qua uiterlijk, als gedrag. Cecilia wordt door oudere districtbewoners vaak vergeleken met haar moeder. Nog een reden waarom het haar gelukt is om op jonge leeftijd als president te worden aangesteld.
Cecilia’s broer heet dus Tyrell Peak. Hij is twee jaar jonger dan zij. Ze houden van elkaar zoals een broer en zus van elkaar houden: ze katten elkaar regelmatig af en zijn vaak onredelijk eerlijk tegen elkaar (met ruzies als gevolg), maar toch zullen ze elkaar door moeilijke tijden heen slepen en vertrouwen ze elkaar zoals ze geen ander vertrouwen. Cecilia heeft Tyrell aangesteld als Hoofd Spelmaker, omdat ze weet dat  er geen beter spelmaker zou zijn dan hij.
Vrienden: Cecilia is erg geliefd in het Capitool. Niet voor niets is zij verkozen tot president. Echte vrienden heeft ze echter maar weinig. Er zijn een paar leeftijdgenoten waar ze graag mee optrekt, maar de meeste mensen zijn niet meer voor haar dan goede kennissen of aardige Capitoolgenoten. Overigens noemen haar vrienden en familieleden haar altijd “Celia”.

Uiterlijk: Cecilia is een echte Capitoolinwoner. Ze schenkt veel aandacht aan haar uiterlijk en volgt de mode nauwgezet, hoewel ze soms ook probeert zélf de trentsetter te zijn. Momenteel zijn haar haren helder blauw en is ze gek op de combinatie blauw/paars, maar dit kan maarzo een keer omslaan. Wie weet zie je haar morgen ineens met groene haren. Ook haar kledingstijl verandert per dag. De ene dag kan dit een heuse baljurk zijn, de volgende dag is het een trainingspak. Het is maar net wat er die dag “in”  is. Haar gezicht zit vrijwel altijd onder vele lagen make-up verborgen.
Verder is Cecilia een vrouw van gemiddelde lengte, 1.75m. Ze is slank en volgens velen mooi om te zien. Ach, dat mag ook wel, als je meer uren besteedt aan je uiterlijk dan aan je baan.

Eigenschappen:
Cecilia is een vrouw die erg veel overtuigingskracht heeft. Ze is slim en gewiekst, met een vlotte babbel. Ze zal de mensen van wie ze houdt ook altijd met hand en tand verdedigen, zowel fysiek als met woorden.Wanneer ze op haar plek is, en dat is ze in het Capitool, komt ze over als een aardige en betrouwbare vrouw, die graag even een gesprekje aanknoopt met de buurvrouw. Zit ze echter op haar presidentenzetel, dan wordt haar hart kil en passievol. Ze dramt graag door op haar eigen ideeën en met de districtbewoners zal ze ook nooit rekening houden. Haar wereld is de wereld van het Capitool, en alles wat daarbuiten ligt verdient geen medelijden. Tijdens de Hongerspelen is ze dan ook de saddist die ze behoort te zijn. Overigens is het ook zo dat Cecilia erg slecht tegen kritiek kan. Ze weet dit zelf ook en probeert dit te verbergen, maar een enkele keer kan ze behoorlijk uit haar slof schieten, vooral als de kritiek terecht is.  

Verleden:
Op 7 juli, 35 jaar geleden, werd Cecilia geboren in het Capitool. Toen zij twee jaar was overleed haar moeder. Omdat ze nog zo jong was, weet ze nauwelijks iets van haar. Cecilia groeide gelukkig op met haar broertje en haar vader, hoewel de nodige broeder-zuster-ruzies natuurlijk niet uitbleven. Ze maakte haar school met groot succes af en wist de middelbare zelfs Summa Cum Laude af te sluiten. Op school was ze altijd omringt door vriendinnen en heeft ze ook de nodige (korte) relaties gehad. Na haar studie – waar ze alles leerde over communicatie en macht – wist ze een baan als presentatrice te bemachtigen. Dit beroep behield ze tien jaar – ze mocht zelfs live-verslag doen van de opstanden in District 13!  Met haar vaders dood en het aftreden van de voormalige president van Panem kwam er echter een einde aan haar carriere als presentatrice. Ze stelde zichzelf verkiesbaar tijdens de nieuwe verkiezingen en met succes. Inmiddels is ze ruim een half jaar de nieuwe president van Panem en in overleg met de Raad heeft ze de Hongerspelen ingevoerd, met in haar achterhoofd haar gestorven vader. Zou hij trots op haar zijn?  

Overig: /
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Cecilia "Celia" Peak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tyrell Peak

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-