Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Begeleiders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Begeleiders | vr sep 13, 2013 7:49 am

BEGELEIDERS

District 2
Naam: Simeon Clare
Geslacht: Man
Uiterlijk: Simeon is een man op leeftijd. Hij heeft een volle, witte baard en is breedgeschouderd. Zijn ogen zijn donker, haast zwart. Hij draagt het liefst een wijd, wit overhemd en een zwarte, simpele broek. Hoewel hij een voorstander is van het Capitool, moet hij helemaal niks hebben van de uitbundigheid van de bewoners daar.
Innerlijk: Simeon is niet bepaald zachtzinnig. Hij is het type mens dat kinderen slaat als ze zonder zijn toestemming zijn tuin in lopen. Hij komt vaak chagrijnig en harteloos over. Diep vanbinnen heeft hij wel humor, maar hij vind lachen een zwakte en probeert dan ook altijd kil over te komen. Hij huilt nooit en probeert zich ook niet aan andere mensen te hechten, omdat hij bang is dat hij daar alleen maar ongelukkig van wordt.

Extra info: Simeon is veertig jaar vredebewaker geweest en heeft hard gevochten tijdens de Donkere Dagen. Hij is helemaal overtuigd van de rechtvaardigheid van de Spelen.

District 3
Naam: Daniel Tracy
Geslacht: Man
Uiterlijk: Daniel draagt altijd een grote, ronde bril met dikke glazen. Zonder die bril kan hij helemaal niks zien. Zijn kledingstijl is erg ouderwets en matcht meestal niet met elkaar, omdat hij altijd maar gewoon de goedkoopste kleding koopt en totaal geen verstand heeft van mode. Daniel heeft bruin haar en ziet erg bleek omdat hij 23/7 achter de computer zit: de halve dag voor zijn werk, de andere helft omdat hij verslaafd is aan gamen. Dat ene uurtje dat overblijft, wil hij nog wel eens besteden aan een traditioneel spel, omdat hij het geweldig vind om zijn brein bezig te houden. Omdat hij dus amper aan slapen toekomt met dat drukke leven, hebben de wallen van zijn wallen die onder zijn ogen zitten óók wallen.
Innerlijk: Daniel is fanatiek als het op spelletjes aankomt en vindt de Hongerspelen daarom enorm interessant. Hij vind het ook gaaf dat hij eindelijk de kans krijgt om alle moderne technologie in het Capitool te zien.
Dat de Hongerspelen ook de dood voor minstens een van zijn tributen betekent, doet hem eigenlijk niks. Hij ziet de tributen meer als levenloze pionnen en hij weet dat hij één van tweeën zal moeten opofferen om met de andere pion te winnen. That's the way the game is played.


District 4
Naam: Junia Milorad
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Junia is dol op blauw en glitters. Dat komt dan ook altijd terug in haar uiterlijk. Ze combineert het blauw nog wel eens met groen, wit of paars, maar nóóit met rood. Ze heeft een hekel aan rood. Junia's huid is bleek en ze is een beetje mollig. Haar tanden zijn gebleekt en haar ogen zijn opvallend groot. Ze draagt altijd blauwe contactlenzen, omdat de natuurlijke kleur van haar ogen groen/bruinig is. Haar haren zijn van nature rood, maar die verft ze natuurlijk altijd in een andere kleur: soms blauw, soms groen, soms zwart of blond - alles, zolang het maar niet rood is.
Innerlijk: Junia is een vrolijke vrouw die goed bevriend is met Salacia, de stylist van District 4. Ze kwebbelen samen heel wat af, waardoor ze nog wel eens hun taken kunnen vergeten. Junia is wel snel jaloers en erg fanatiek. Ze zal haar uiterste best doen om "haar" tributen op te laten vallen tijdens de Hongerspelen. Dat is natuurlijk alleen eigenbelang, want ze houdt geen rekening met de gevoelens van de tributen.

District 5
Naam: Zebulon Page
Geslacht: Man
Uiterlijk: Zebulon heeft zwart haar, een snor die omhoog krult en een sikje waar ook een krul in zit. Hij is bijna twee meter lang, maar erg mager. Hij draagt meestal paarse kleding, die match bij het paars van zijn ogen (hij draagt kleurcontactlenzen).
Innerlijk: Zebulon is hoogbegaafd, maar is niet al te goed in gesprekken voeren. Hij ratelt altijd met woorden die de meeste mensen niet in hun vocabulaire hebben. Hij is ongeduldig en egoïstisch.

District 6
Naam: Calypso Noora Lundquist
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Calypso heeft weelderige, zwarte haren met gouden en zilveren highlights. Zeer veel botox heeft geleid tot een vrij uitdrukkingloos gezicht. Ze heeft hele vrouwelijke vormen, die niet allemaal echt zijn.
Innerlijk: Calypso is een echte dame uit het Capitool. Ze is altijd op zoek naar aandacht en ze weet niet wat afstand houden is. Ze raakt graag andere mensen aan. Ze is arrogant, rijk en egoïstisch. Ze wil heel graag hip zijn en eist van alles en iedereen bewondering. Ze heeft veel goede connecties, maar achter haar rug wordt er vaak geroddeld over haar.
Ze staat erop dat iedereen haar Cally noemt, omdat ze zich anders te oud voelt.
Calypso begrijpt het leven van District 6 helemaal niet. Ze heeft nog nooit gehoord van banen die met het verkeer te maken hebben en bij treinen denkt ze eigenlijk alleen maar aan de luxe die daar binnenin te vinden is. Dat die dingen op wieltjes rijden, weet ze niet. Ze wil alles doen voor haar tributen, behalve smerig worden. Haar uiterlijk is haar alles.
Reden om begeleider te zijn: Status & aandacht. Ik herhaal: Aandacht. Status.

District 7
Naam: Apolinar Stonewall
Geslacht: Man
Uiterlijk: De 38-jarige Apolinar heeft dikke, zwarte krulletjes op zijn hoofd. Zijn huid is van een kleur die het midden houd tussen licht getint en blank. Zijn tanden zijn hagelwit en groot. Zijn ogen zijn van nature bruin, maar meestal draagt hij blauwe contactlenzen. Zijn buikomvang is niet gering, waardoor de knopen van zijn overhemd en jasje vaak op springen staan.
Innerlijk: Apolinar gaat zingend door het leven (hij kan schitterend zingen met zijn tenor-stem, maar hij vond de muziekbusiness te hard en te moeilijk. Werken als begeleider verdient makkelijker). Hij houdt dan ook van geld, maar niet van geld uitgeven. Hoewel hij graag pronkt met dure kleding en snufjes, koopt hij deze allemaal voor de laagst mogelijke prijs. Hij flirt graag met mensen, maar zodra het op afspraakjes maken neerkomt, krabbelt hij liever terug (tenzij de ander trakteert).

District 8
Naam: Eutropia Gold
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Eutropia is lang en slank. Haar hele lichaam is bedekt met body-paint, wat haar over het algemeen een halve dag kost om aan te brengen. Ze is dus niet veel op straat te zien. Als ze wel buiten komt, wat gebeurt zodra ze helemaal geverfd is, draagt ze weinig kleding, zodat de verf goed zichtbaar is. Ze gebruikt elke dag weer andere kleuren, waarbij ze het spectrum van de regenboog volgt: had ze gisteren als hoofdkleur groen gekozen? Dan zal ze vandaag voor blauwe tinten gaan. Eutropia loopt altijd op blote voeten en draagt kilo's aan sieraden.
Innerlijk: Eutropia is eigenlijk alleen maar bezig met haar eigen uiterlijk. De enige reden waarom ze begeleidster is geworden, is zodat ze in heel Panem kan worden gezien. Ze is egoïstisch, ongeïnteresseerd en ijdel. Een van haar weinige goede eigenschappen, is dat ze creatief is. Het liefst gaat ze om met mensen die minder aandacht aan hun uiterlijk besteden, zodat ze extra opvalt.

District 9
Naam: Lucius Blackbourne
Geslacht: Man
Uiterlijk: Lucius heeft bruin haar dat bijna tot zijn schouders komt. Hij is een onopvallende verschijning, met zijn gemiddelde bouw, gemiddelde lengte en simpele kledingstijl.
Innerlijk: Lucius is perfectionistisch, is wanhopig op zoek naar zijn ware liefde en is gevoelig. Hij valt flauw als hij bloed ziet.

District 10
Naam: Myrinne Oak
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Myrinne is al een wat oudere vrouw die weigert haar rimpels weg te werken, zoals gewoonte is in het Capitool. Ze draagt altijd jurken die op eeuwenoude sprookjes zijn gebaseerd, zoals bijvoorbeeld de jurk van de stiefmoeder van Sneeuwwitje of die van Doornroosje. Dat gaat niet altijd goed samen met haar lange, witte haar.
Innerlijk: Myrinne is een zachtaardige en eeuwig optimistische vrouw. Ze ziet de Hongerspelen als een spelletje en vindt dat de tributen daar met volle teugen van moeten genieten. Ze zal zelf nooit iemand opzettelijk kwaad doen en is veganist.

District 11
Naam: Mary Conway
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Mary is al 90 jaar oud en dat is aan haar te zien. Ze loopt krom en is langzaam, zowel met lopen als met praten en eten - eigenlijk met alles. Als Mary voor haar doen rechtop staat (wat dus eigenlijk gebogen is), is ze 1,10m lang. Haar lange, witte haren (die ze overigens altijd los heeft hangen) raken dan precies de grond. Ze draagt altijd versleten jurken.
Innerlijk: De enige reden waarom Mary begeleidster is geworden, is omdat ze de kinderen van haar district wil helpen - ze moeten winnen. Ze kan absoluut niet tegen onrecht en tegen leed, beiden maken haar boos. Ze is sterker dan je op het eerste gezicht zou vermoeden, maar weet helemaal niks van vechten.


Naam: Wullem Adrichem
Geslacht: Man
Uiterlijk: Wullem is een sterke kerel. Hij heeft een zongebruinde huid en zijn donkerblonde haren beginnen langzaam grijs te worden. Hij is begin veertig, maar door zijn harde werken als boer ziet hij er ouder uit. Meestal draagt hij simpele, afgedragen broeken en overhemden. Rijk zijn hij en zijn familie dan ook niet.
Innerlijk: Wullem is een zachtaardige man, die eigenlijk alleen begeleider is geworden om extra geld te verdienen voor zijn vrouw en kinderen. Hij is een harde werker en trekt zich niets aan van wat zijn omgeving over hem denkt. Hij is goudeerlijk en niet op zijn mondje gevallen.


District 12
Naam: Caelestis Altocumulus
Geslacht: Man
Uiterlijk: Caelestis is dol op veren en al zijn kleding bevat dan ook wel een soort veren - zij het dons, of pauwenveren, fazanten- of zwanenveren. Verder kleed hij zich altijd zo kleurrijk mogelijk. Hij houdt niet van onverzadigde kleuren en ook niet van wit en zwart. Caelestis heeft regenboogkleurig haar en groene ogen.
Innerlijk: Caelestis is hyperactief, altijd enthousiast en altijd vrolijk. Hij heeft weinig oog voor leed en misère.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Begeleiders

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Begeleiders

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-