Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Tributen | zo sep 15, 2013 11:02 am
DISTRICT 1
Naam: Hugo Russo
Leeftijd: 14 jaar
Uiterlijk: Hugo heeft donkerblond haar en grijze ogen. Hij is vrij lang voor zijn leeftijd en redelijk gespierd, door de klusjes die hij heeft gedaan om aan geld te komen.

Eigenschappen: Hugo is een rustige jongen, die zelden met anderen in gesprek gaat, hij zondert zich het liefst af van de groep. Hij is sterk en niet te beroerd om zijn handen vuil te maken.  

Sterke punten: Hugo  heeft, net als zijn zus, wat survivaltips gekregen van zijn vader en geleerd te zwaardvechten. Omdat hij weinig social skills heeft, heeft hij weinig moeite met het idee dat hij mensen moet doden om de hongerspelen te overleven. Daarnaast heeft hij redelijk wat fysieke kracht.  
Zwakke punten: Hugo’s sociale skills, of beter het gebrek daaraan, zal waarschijnlijk zijn grootste handicap vormen in de spelen. Hij vertrouwt bijna niemand en zal geen alliantie aangaan. Daarnaast zal het lastig zijn om sponsors te vinden. Als hij geen wapen tot zijn beschikking heeft, heeft hij een probleem: rennen en vechten zijn niet zijn sterkste punten.
DISTRICT 2
Naam: Lucia Acerbi
Leeftijd: 18 jaar
Uiterlijk: Lucia heeft blond haar dat toch ongeveer haar middel komt. Ze draagt meestal jurkjes en is dol op roze en wit. Ze is ongeveer 1,75m en erg slank.

Eigenschappen: Lucia is een meisje dat leeft voor aandacht. Ze wil altijd het hoogste en laatste woord hebben. Ondanks dat ze zich graag voordoet als dom blondje, is ze érg geslepen en meedogenloos. Met al haar gedrag probeert ze haar onzekerheid te verbergen.

Sterke punten: Lucia is snel en gewiekst. Ze weet hoe je met wapens moet omgaan.
Zwakke punten: Ze is niet erg sterk, dus in een gevecht zonder wapens maakt ze niet zoveel kans (al heeft ze altijd haar nagels nog). Ze is ook niet erg goed met vuur maken en eten zoeken.


Naam: Drussus Magro
Leeftijd: 13 jaar
Uiterlijk: Drussus heeft zwart haar en donkere ogen. Zijn huid is vrij bleek en hij is erg mager. Hij heeft de gemiddelde lengte voor zijn leeftijd. Meestal draagt hij versleten, maar wel warme kleding.
(http://evilxelf.deviantart.com/art/Boys-Don-t-Cry-47875975
http://evilxelf.deviantart.com/art/Fireflies-55749121)
Eigenschappen: Drussus is heel stil en vertrouwt niemand. Hij heeft een goed stel hersenen en inzicht en hij leert snel. Hij is wel een tikkeltje gevoelloos.

Sterke punten: Drussus is een goede sluipmoordenaar. Hij kan zich bijna geluidloos verplaatsen en weet hoe je een mes moet gebruiken. Hij zal ook totaal geen last van schudgevoelens hebben als hij iemand vermoord.
Zwakke punten: Drussus zal niet gemakkelijk in een groep worden opgenomen en is niet erg sterk. Door zijn korte benen kan hij ook niet erg snel rennen, dus hij zal pas een gevaarlijke vijand worden als hij het slachtveld bij de Hoorn zal weten te overleven.
DISTRICT 3
Naam: Llew Haven
Leeftijd: 17 jaar
Uiterlijk: Llew is een blanke, sterke jongen. Hij heeft kort stekeltjeshaar en donkere, grijsblauwe ogen. Hij is erg gespierd, maar niet erg lang: 1.72m.

Eigenschappen: Llew is een zachtaardige jongen, die zijn hart verkocht heeft aan dieren. Bijna al het geld dat hij bij elkaar weet te schrapen met zijn baantje bij de bakker, stopt hij in voedsel waarmee hij al zijn honden, katten, muizen en ratten kan voeren. Hij is ook erg beschermend als het op deze dieren aankomt en kan heel erg kwaad worden als je ze kwaad wilt doen - zeg maar gerust: dodelijk kwaad. Want hoeveel hij ook van dieren houdt, om mensen geeft hij geen zier.

Sterke punten: Llew is goed getraind: sterk en snel. Daarnaast geeft hij weinig tot niets om mensen, dus heeft hij er weinig moeite mee mede-tributen te moeten ombrengen.
Zwakke punten: Llew is niet erg slim en bovendien makkelijk in de val te lokken. Leg een dood konijntje neer en hij zal er treurig bij neerknielen en alles om hem heen vergeten.

DISTRICT 5


Naam: Virginia West
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Virginia is wat aan de kleine kant, maar heeft verder een gemiddeld postuur. Haar huid is getint. Ze draagt altijd simpele t-shirts en broeken in onopvallende kleuren. Haar lange, zwarte haren draagt ze meestal in een vlecht.
(http://yavuzselimturan.deviantart.com/art/The-girl-252670797)
Eigenschappen: Virginia is hoogbegaafd en heeft (daardoor) een communicatiestoornis. Ze is érg slecht in het tonen van emoties en bekijkt alles heel nuchter. Met doodgaan heeft ze niet zo'n probleem: iedereen gaat immers op een dag dood en het leven is zinloos.

Sterke punten: Virginia zal niet gauw in paniek raken en kan zich dankzij haar goede brein best wel redden.
Zwakke punten: Ze is niet snel en sterk en kan ook niet echt met wapens overweg. Teamverbanden sluiten is ook niet echt haar ding.


Naam: Nero Walsh
Leeftijd: 13
Uiterlijk: Nero is klein voor zijn leeftijd, maar wel goed doorvoed. Hij besteed totaal geen aandacht aan zijn uiterlijk, waardoor zijn rode haar vaak vet is en zijn kleding niet al te schoon.
(http://lugiavore96.deviantart.com/art/i-make-vore-slideshows-394192305)
Eigenschappen: Nero is een slim jochie, maar niet zo volwassen als hij zelf denkt. Hoewel hij een groot inzicht heeft en heel technisch is aangelegd, merk je duidelijk dat hij niet veel van de wereld weet. Hoewel hij een opschepper is, is hij wel heel aardig voor zijn medemens.

Sterke punten: Nero is slim en heeft inzicht. Hij is ook redelijk snel.
Zwakke punten: Hij overschat zichzelf en zal het niet makkelijk vinden om iemand te vermoorden. Bovendien kan hij met geen enkel wapen omgaan. De kans dat hij de eerste dag overleeft, is dus erg klein.
DISTRICT 8
Naam: William Mocca
Leeftijd: 12
Uiterlijk: Zoals de eeuwige Mocca familie, is ook William blond. De kleine zet zich echter tegen de familie af vanwege het witte tintje wat zijn haar heeft. Hij knipt zijn eigen haar en loopt het liefst met een punk-kapsel rond. Verder is het een typische 12 jarige; klein, dun en een babyface.

Eigenschappen: William is een enorm trouw kind. Wanneer de gehele familie Mocca hun naam besmeurd vind door Mark de hoofdsponsor, blijft William trouw geloven dat Mark er het beste heeft gedaan. Mark is dan ook zijn held/idool. Verder kan Wiliam een enorm hyperactief kind zijn, maar ondanks zijn leeftijd zal hij er geen moeite mee hebben om iemand te moeten vermoorden om weer thuis te kunnen komen. Hij heeft bij het pluisjes rapen in de fabriek genoeg kinderen tussen de machines zien komen: het zien van een dode doet hem niets.

Sterke punten: William is een verhard kind, voor gruwelijkheden kijkt hij niet meer op of om. Hij zou dus niet snel in shock raken of een trauma oplopen. Plus het feit dat zijn broer de hoofdsponsor is, zou het hem nog wel eens een stuk makkelijker maken.
Zwakke punten: William is een van de jongsten, en zijn lichaam is het minst ontwikkeld van alle tributen, hierbij is hij ook een van de kleinste en zou hij bij bepaalde dingen moeilijk bij kunnen. Door zijn trouw is hij ook zeer goedgelovig en vertrouwd hij vrij makkelijk iemand. Over het nadenken van een strategie wordt niet gesproken, voor zulke moeilijke dingen zijn zijn hersenen té onderontwikkeld.

DISTRICT 9


Naam: Katelin Bletcher
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Katelin is lang en mager - je zou haar ribben kunnen tellen. Ze weigert haar haren in een staart of vlecht te dragen. Verder let ze wel goed op haar uiterlijk, want ze is best geïnteresseerd in mode. Ze draagt vaak rokken en topjes of blouses.
(http://oohmarly.deviantart.com/art/8-394192339)
Eigenschappen: Katelin is een melancholisch meisje dat geen hoop heeft op een overwinning. Ze is erg lief, vrolijk en behulpzaam. Al haar tranen heeft ze tijdens de boete al gehuild, nu hoopt ze alleen nog een mooie dood te kunnen sterven. Een beetje hypocriet is ze wel, want ze vindt dat anderen niet mogen zeggen dat ze geen kans hebben om te winnen. Ze vindt dat iedereen tot de laatste adem moet blijven vechten (behalve zij zelf dan).

Sterke punten: Ze is verstandig en ze is best sterk. Bovendien heeft ze een fatsoenlijke lengte. In een tweegevecht is ze niet helemaal hopeloos. Ze weet ook hoe je om kunt gaan met mes en zeis. Als ze het eerste bloedbad weet te overleven, zal ze het waarschijnlijk nog best lang volhouden in de arena.
Zwakke punten: Ze is niet gemotiveerd om te vechten, omdat ze niet geloofd dat ze kan winnen. Ze zal wel mensen doden als dat nodig is, maar als de situatie ook maar een klein beetje in haar nadeel lijkt te zijn, zal ze meteen opgeven.


Naam: Jelani Todd
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Jelani is relatief klein, maar wel sterk gebouwd. Hij draagt het liefst een overall of als het warmer is een tuinbroek met een t-shirt daaronder. Eigenlijk is dat ook het enige waar zijn kledingkast uit bestaat. Zijn huid is gebruind door het vele werk in de velden onder de felle zon.
(http://rooze.deviantart.com/art/a-portrait-119246309)
Eigenschappen: Jelani is een introvert persoon. Hij heeft niet veel humor, maar kan wel logisch nadenken. Gevoelens tonen doet hij vrijwel nooit, ook al is hij vanbinnen best wel emotioneel. Hij staat minachtend tegenover de rest van de wereld.

Sterke punten: Jelani is sterk en slim en daarnaast ook handig. Hij kan vuurtjes stoken, weet wel hoe je strikken kunt leggen en heeft zelfdiscipline - ook niet onnodig.
Zwakke punten: Jelani heeft geen enkele kans om bondgenootschappen te sluiten en hij heeft de neiging andere mensen te laag in te schatten.
DISTRICT 10


Naam: Sabrina Franklin
Leeftijd: 16
Uiterlijk: Sabrina houdt ervan te experimenteren met haar uiterlijk en draagt over het algemeen gewaagde kleding. Ze ziet er kerngezond uit en heeft een normale lengte voor haar leeftijd. Wel een side-note: er hangt altijd een vee-lucht om haar heen.
(http://julyshewolf.deviantart.com/art/hello-city-boy-279843580)
Eigenschappen: Sabrina is heel erg ijdel en heeft een grote bewondering voor het Capitool. Ze vind dat er niets belangrijker is dan uiterlijk, behalve dan liefde. Ze is niet erg slim, maar wel heel goed in toneelspelen. Ze kan iedereen van alles wijsmaken, vooral als het jongens betreft.

Sterke punten: Sabrina heeft waarschijnlijk in no-time een bondgenootschap gesloten. Ze heeft lange benen en kan dus ook wel hard rennen. Ze weet ook hoe je vuur moet maken.
Zwakke punten: Sabrina kan niet met wapens omgaan, ze kan niet jagen, niet vissen en niet vechten. Ze moet het dus echt van haar charmes hebben.


Naam: Trevor Nazarenno
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Trevor is gespierd en lang. Hij heeft golvend, blond haar en opvallend blauwe ogen. Menig meisje in District 10 is al voor hem gevallen, maar ja - zij zijn dan ook gewend aan de penetrante geur van koeien en varkens die altijd om hem heen hangt. Trevor's kledingkeuze bestaan meestal uit een versleten broek en een t-shirt dat in no-time nat van het zweet is.  
(http://indiae.deviantart.com/art/about-a-boy-ii-144759335)
Eigenschappen: Trevor liegt zo'n beetje zijn hele leven bij elkaar. Hij doet zich graag beter voor dan hij in werkelijkheid is. Hij is sportief en sterk, maar niet erg slim - dat merk je vooral aan de manier waarop hij liegt, want bijna niets dat hij verzint is realistisch. Zo heeft hij, naar eigen zeggen, een baan aangeboden gekregen in het Capitool en heeft het Capitool een aanslag op hem proberen te plegen toen hij die baan had geweigerd.

Sterke punten: Trevor is spontaan en kan waarschijnlijk wel een groep andere tributen om zich heen verzamelen. Bovendien is hij sterk en kan hij aardig vechten. Zolang hij een wapen in zijn hand kan houden, kan hij ermee overweg. Wapens die je moet gooien, zijn niks voor hem.
Zwakke punten: Kan niet jagen, kan geen vuur stoken, is ook niet goed in zich verborgen houden voor anderen. Zwemmen is hem ook onbekend.
DISTRICT 12


Naam: Jessamine Mendel
Leeftijd: 12
Uiterlijk: Jessamine is klein en mollig. Ze heeft bruine haren die tot net over haar schouders komen. Ze draagt kleding die voor de maatstaven van haar district vrij duur zijn, omdat ze best wel verwend wordt door haar ouders. Denk aan rokken, dikke sokken en schoenen die nog glimmen.
(http://incolorwetrust.deviantart.com/art/blue-childhood-394200800)
Eigenschappen: Jess is eigenwijs, snel, behendig, maar heeft ook een kinderlijke naïefheid.

Sterke punten: Ze is erg jong, het zou voor haar dus niet zoveel problemen moeten geven om medelijden op te wekken. Ze kan zich stil voortbewegen en kan snel wegrennen. Ze wordt makkelijk onderschat.
Zwakke punten: Ze kan niet met wapens omgaan, weet niet hoe je vuur moet maken, weet niks van jagen en vissen en in een tweegevecht maakt ze door haar lengte, gewicht en leeftijd geen enkele kans.


Naam: Oliver Warren
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Oliver is lang en slungelig. Zijn broeken zijn meestal net te kort en eigenlijk is al zijn kleding aan vervanging toe. Hij heeft donkerbruin haar en donkerbruine ogen.
(http://albert-smirnov.deviantart.com/art/Portrait-of-the-boy-91620291)
Eigenschappen: Oliver is aardig en oprecht, maar ook goedgelovig. Hij doet geen vlieg kwaad en laat zich makkelijk uitbuiten. Hoewel hij absoluut geen chagrijn is, vind hij het wel moeilijk om humor van anderen te begrijpen.

Sterke punten: Oliver kan zichzelf wel verdedigen, als dat echt nodig is. Dat zal dan wel instinctief moeten gebeuren, want hij doet liever niemand pijn. Hij weet hoe je vuur moet maken en kan giftige planten van eetbare planten onderscheiden.
Zwakke punten: Hij zal nooit iemand pijn doen en kan dus eigenlijk nooit winnen. Hij raakt liever ook geen wapens aan. Daarnaast heeft hij een enorm verantwoordelijkheidsgevoel tegenover Jessamine, wat nog wel eens behoorlijk slecht zou kunnen uitpakken.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tributen
» Tributen
» Tributen
» Tributen Op Transport
» Tributen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-