Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Tyrell Peak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2019
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Tyrell Peak | za jul 27, 2013 8:40 pm

Naam: Tyrell Peak
Geslacht: Man
Leeftijd: 33
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.:
Jayden Peak was de vader van Tyrell. Hij is gestorven tijdens de opstanden van de districten. Hij was een belangrijke vredebewaker en populair in het Capitool. In Tyrell’s ogen zijn alle districten schuldig aan de dood van zijn vader.
Sierra Peak was de moeder van Tyrell, maar ook zij is overleden. Tyrell heeft haar nooit gekend, omdat ze stierf bij zijn geboorte. Dit is een gevoelig punt; hij voelt zich nog altijd schuldig. Een tijd lang heeft hij zichzelf zelfs uitgemaakt voor moordenaar.
Cecilia Peak is de zus van Tyrell en de president van Panem. Hoewel hij van haar houdt zoals een broer van zijn zus hoort te houden, maakt hij ook geregeld ruzie met haar.

Verder is er niemand van belang in het leven van Tyrell. Hij is een erg in zichzelf gekeerd persoon.

Uiterlijk: Tyrell is 1,80m lang en heeft een normaal postuur. Vergeleken met de meeste Capitoolbewoners ziet hij er maar gewoontjes uit.  Hij heeft rood haar, dat meestal deels verborgen gaat onder een hoge hoed – hij heeft heel veel soorten hoge hoeden, want die verzameld hij. Hetzelfde geldt voor zijn brillen. Hij heeft tientallen brillen, met allemaal hetzelfde montuur, maar wel allemaal met een andere kleur glas. Elke dag heeft hij dus een andere bril op, ondanks dat hij helemaal niet bij- of verziend is.
Tyrell heeft daarnaast ook een baard, die hij netjes kort houdt. Verder draagt hij meestal overhemden in een kleur die matched bij zijn bril, met daarover een zwart jasje. Aan de bovenkant van zijn linkeroor heeft hij gaatjes; daar zit meestal een klein ringetje van zilver of goud doorheen. Ook een belangrijk feit: hij heeft áltijd iets bij zich waarop hij de tijd kan aflezen. Soms is dat een ouderwetse klokje dat hij in zijn broekzak heeft zitten, andere keren heeft hij een horloge om met allerlei wijzers waarvan hij zelf niet eens weet waarvoor ze dienen.
Eigenschappen:
♦ Slim: Tyrell is bijna hoogbegaafd. Hij is erg goed in leren en stopt al zijn vergaarde kennis in de uitvindingen die hij (probeert) te doen.
♦ Creatief: Zoals hierboven staat aangegeven, is Tyrell een soort uitvinder. Hij vindt het geweldig om dingen te bedenken waar anderen nooit op zouden zijn gekomen. In eerste instantie waren dit over het algemeen hele nutteloze dingen, maar tegenwoordig stopt hij de meeste vindingrijkheid in ideeën voor de Hongerspelen.
♦ Avontuurlijk: Hij zou best zelf eens aan de Hongerspelen mee willen doen. Het lijkt hem geweldig om zijn intelligentie in te zetten tegen de andere deelnemers – al weet hij ook wel dat hij, buiten het feit dat hij te oud is, nul komma nul kans van overleven zou hebben in de arena.

♦ Socially awkward: Tyrell is niet zo goed in normale gesprekken voeren. Hij doet zijn best om sociaal te zijn, maar meestal komen gesprekken met hem erop neer dat hij hele verhalen over zijn eigen uitvindingen staat te vertellen. Hij is gewoon niet zo geïnteresseerd in het leven van anderen.
♦ Bemoeizuchtig: Zodra Tyrell hoort dat er ergens problemen zijn, wil hij zijn uitvindingen erop loslaten. Meestal met desastreuze gevolgen.
♦ Houdt geen rekening met de gevoelens van anderen: Tyrell is over het algemeen goudeerlijk en niet altijd op een aardige manier. Hij zegt gewoon wat hij denkt.
♦ Het komt regelmatig voor dat Tyrell melancholisch is. Dan sluit hij zich meestal op in de bibliotheek.

Verleden:
33 jaar geleden werd Tyrell Peak geboren. Daarbij nam hij meteen het leven van zijn moeder, waar hij zich nog altijd schuldig over voelt. Al snel bleek dat Tyrell een erg slim kind was, net als zijn zus. Beiden slaagden Summa Cum Laude op de middelbare school. Tyrell wist zelfs een klas over te slaan. Hij was blij dat hij niet nóg een klas over had kunnen slaan, want dan was hij bij zijn zus in de klas gekomen. Hoewel hij best van haar hield, botsten hun karaktereigenschappen regelmatig.
Tijdens zijn gehele schoolcarrière had Tyrell geen vrienden. Hij ging wel om met wat andere nerds, maar die sprak hij buiten school om helemaal niet. Af en toe miste hij het gevoel van een goede vriendschap wel – vooral als hij zijn zus zo gezellig met haar vriendinnen zag rondlopen – maar meestal kon hij zich prima in zijn eentje vermaken. Hij had thuis een eigen werkplaats, met allerlei gereedschappen en vreemde drankjes, waarmee hij uitvindingen deed – en nog steeds doet.
Na zijn studie bleef Tyrell lange tijd werkloos, omdat hij zich niet goed kon presenteren op sollicitatiegesprekken en omdat hij eigenlijk ook niet zo’n zin had om té veel te solliciteren, en toen de opstanden van de districten plaatsvonden, was er voor hem natuurlijk helemaal geen werk te vinden.

Na zijn vaders dood en het einde van de opstanden, en daarmee ook het einde van de loopbaan van de vorige president, was zijn luie leventje echter voorbij. Nou ja, niet helemaal. Als Hoofd Spelmaker heeft Tyrell niks te klagen. Hij mag nog steeds knutselen in zijn werkkamer en als hij zich even down voelt, heeft hij een bibliotheek tot zijn beschikking. Verder hoeft hij zich alleen maar bezig te houden met de Hongerspelen en hoe de arena eruit ziet – maar dat is naar zijn mening de beste baan die hij ooit had kunnen krijgen.

Overig:
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Tyrell Peak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tyrell Peak

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-