Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Madelynn Bristow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Madelynn Bristow
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 464
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Winnares HS2
Leeftijd: 19

Onderwerp: Madelynn Bristow | ma jul 29, 2013 12:17 am

Naam: Madelynn Bristow
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19
Woonplaats: District 7

Familie, vrienden e.a.:
Vader. Boyce Bristow [44]. Hij is een redelijk succesvol meubelmaker en houtbewerker en gaat voor het echte vakwerk. Hij maakt voornamelijk voorwerpen speciaal voor de wat rijkere inwoners van het Capitool, maar ook af en toe voor de bewindslieden van zijn eigen district. Hij is een beetje een einzelgänger en vertrouwt eigenlijk maar weinig mensen uit zijn omgeving. Het Capitool vertrouwt hij zeker niet, maar aangezien het zijn voornaamste bron van inkomsten is, is hij niet van plan om tegen het beleid van de President in te gaan. Echt problemen met vredesbewakers zijn er dan ook nog niet geweest.
Moeder. Anneliese Deadman-Bristow [43]. Zij werkt af en toe in de papierfabriek, maar ziet zichzelf voornamelijk als huisvrouw. Ze is een zeer liefhebbende moeder, maar ze maakt zich vaak zorgen om de toekomst. President Peak mag ze zeker niet en ze is iets minder bang dan haar man om zich hierover uit te laten. Desalniettemin doet ze nog steeds voorzichtig, want ze wil niemand – en zeker haar familie niet – in gevaar brengen.
Broer. Roscoe Bristow [25]. Hij is de oudste broer van Madelynn en werkt voornamelijk als houthakker voor zijn vader en verder wordt hij al enkele jaren door Boyce onderwezen in de kunst van het meubelmaken. Hij blijkt er talent voor te hebben, maar alsnog heeft hij niet zo heel veel klussen. Wel heeft hij een vriendinnetje, met wie het behoorlijk serieus is, maar waar zijn ouders nog niet van op de hoogte zijn.
Broer. Sawyer Bristow [21]. Hij is de jongste broer van Madelynn en werkt naast zijn baan in de papierfabriek ook als houthakker voor zijn vader. Hij is heel beschermend naar zijn familie toe en in zijn familie de felste als het gaat om de situatie van Panem en het Capitool.

Uiterlijk:
Lynn is een serieuze jongedame met lang bruin haar dat ze meestal in een vluchtig gemaakte vlecht draagt tijdens het werk. Daaromheen wil ze het nog wel eens los dragen, maar dat verschilt van dag tot dag. Lynn is behoorlijk gespierd, maar verder is ze dun. Haar handen zitten onder het eelt en haar armen zitten meestal onder de krassen van alle takken. Op haar rug heeft ze een litteken van een zweepslag, en op haar rechterbovenbeen zit een litteken van een piranhabeet. Met haar 1m64 is ze ook niet bepaald lang, maar dat vindt ze zelf niet zo'n probleem.

Eigenschappen:
+ Hardwerkend
+ Dapper
+ Zelfstandig
- Dominant
- Eigenwijs
- Achterdochtig

Verleden:
Als kind van een meubelmaker werd Madelynn al op jonge leeftijd ingezet bij het verzamelen en zelfs het hakken van hout. Samen met haar oudere broers trok ze de bossen in om geschikt hout te vinden dat hun vader kon bewerken. Hoe ouder ze werd, des te meer ze voor haar vader kon betekenen. Op haar vijfde verjaardag kreeg ze van haar vader haar eerste bijl, die hij speciaal voor zijn dochter had gemaakt. Zo mooi als de eerste werden ze niet meer, maar enkele keren kreeg Madelynn wel een nieuwe bijl. Steeds werden ze ietsje groter, tot ze op haar zestiende een evengrote bijl als haar broers had gekregen. Toch bewaarde ze de eerste bijl als een schat onder haar kussen.

Op school was het meisje geen uitblinker, maar ze zorgde ook niet voor problemen. Net als haar vader werkte ze liever alleen en had ze het liefst zo min mogelijk mensen om zich heen. Werken vond ze geen probleem ze was blij toen ze eindelijk niet meer naar school hoefde te gaan. Haar plan voor de toekomst was om net als haar vader hout te bewerken, op welke manier dan ook, hoewel de functionele voorwerpen haar voorkeur genoten. Hieronder vielen onder andere meubelen, maar bijvoorbeeld ook wapens, die de laatste tijd steeds populairder leken te worden onder bepaalde inwoners van District 7.

Madelynn, die zichzelf tegenwoordig ook wel Lynn noemde, was uitgegroeid tot een sterke, jonge vrouw met een heel eigen wil. Tegen haar vader zou ze nooit een grote mond opzetten, maar haar broers hadden heel wat met haar te stellen. Toch was ze goed in het houthakken en had ze een betere conditie dan haar oudere broers, dus zonder haar hulp zouden ze niet genoeg hout bij elkaar kunnen krijgen. Lynn werkte best snel en meestal het langst van de drie kinderen en ze was ook niet van plan daar iets aan te veranderen.

Met de aankondiging van de Hongerspelen werd het leven in District 7 een stuk stressvoller. Madelynn was zestien en op zich niet extreem bang voor de Spelen. Hoewel ze het natuurlijk eng vond, geloofde ze ook dat ze met een bijl in haar hand een goede kans zou moeten maken. Dat jaar bracht echter vele verrassingen met zich mee, want het meisje ontmoette Caleb Green, met wie zij het meteen goed kon vinden. Ze vond hem leuk en het bleek al snel van twee kanten te komen. Ze werden vriendje en vriendinnetje, maar veel tijd om daarvan te genieten was er niet: Caleb werd gekozen als Tribuut voor de eerste Hongerspelen.
De jongen eindigde als derde en zijn dood viel Madelynn ontzettend zwaar. Ze moest gered worden door de Burgemeester  van zweepslagen, waaraan ze toch een litteken zou overhouden. Het duurde lang om er enigszins bovenop te komen en Lynn begon meer thuis te werken en minder in het bos. Haar vader dacht dat dit beter was voor haar, en ook moest ze zijn vertrouwen herwinnen na met bijlen in het rond te hebben gesmeten.

De Boete voor de tweede Hongerspelen kwamen veel te snel. Madelynn was er net weer een beetje bovenop, dus dat ze nu zelf als Tribuut werd gekozen, was niet makkelijk. Wel ging ze voor de winst. Niet alleen voor zichzelf, maar ook om Caleb trots te maken.
Het was een heftige tijd, zowel in het Capitool als in de Arena. Lynn sloot een bondgenootschap met Nakoma en Eloise, maar verried laatstgenoemde toen het bondgenootschap uit elkaar was gevallen. Ook verried ze eerder al Lincoln, een jongen uit district 1 die haar te hulp was geschoten, en Sköll, haar eigen districtgenoot. Het was heel moeilijk voor haar, maar ze deed haar best om te overleven en uiteindelijk was ze (mede-)verantwoordelijk voor de dood van negen Tributen. Maar ze won, en dat betekende dat ze na de Kroningsceremonie, het Kroningsdiner en het Interview met Nikephoros Foxglove terug kon keren naar huis.

Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
De bijl is absoluut Madelynns sterkste punt. Ze kan er mee vechten, want ze heeft geleerd zich te verdedigen tegen de wilde dieren, maar uiteraard kan ze er ook veel mee maken, zoals bijvoorbeeld andere wapens van hout. Door het werk in het bos heeft ze ook wel enige kennis van de natuur, kent ze redelijk veel dieren en weet ze voor een groot deel welke planten giftig zijn en welke niet.

Madelynn was aanvankelijk geen fan van bondgenootschappen, maar nu ze niet alleen de voordelen heeft gezien in de eerste Spelen, maar het ook heeft ervaren in de tweede Spelen, erkent ze dat het wellicht belangrijk kan zijn om samen te werken in de Arena.

Overig:
- Madelynn was het vriendinnetje van Caleb Green, Tribuut tijdens de eerste Hongerspelen, die daar eindigde als derde.
- Madelynn werd gekozen als Tribuut voor de tweede Hongerspelen. Op de twaalfde dag kwam ze als winnaar uit de bus.
- Madelynn vindt het moeilijk om te accepteren wat ze in de Hongerspelen heeft gedaan en heeft erge last van nachtmerries.


Laatst aangepast door Madelynn Bristow op do feb 02, 2017 10:11 pm; in totaal 6 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Leeftijden + informatie voor de vierde Hongerspelen)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dyson Green
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 189
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider
Leeftijd: 37

Onderwerp: Re: Madelynn Bristow | ma jul 29, 2013 12:34 am

Ik vind hem prachtig en goedgekeurd Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Madelynn Bristow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Madelynn Bristow

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Winnaars-