Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Mark Mocca

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mark Mocca
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 379
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Stylist
Leeftijd: 21

Onderwerp: Mark Mocca | ma jul 29, 2013 8:36 am

Naam: Mark Mocca
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 jaar oud
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.: De familie van Mark woont in district 8, en werken in de Textielfabrieken.
Moeder: Susie Mocca (48)
Susie is een geweldige moeder, ze gunt haar kinderen zoveel als ze maar kan. Ze baalt dan ook enorm dat ze niet genoeg geld verdient om haar kinderen te voeden. Ze is een dikke vrouw, die hard werkt voor weinig geld, hierdoor is haar uiterlijk, tot Mark zijn irritatie, zwaar verslonsd.
Vader: Lennart Mocca (49)
Lennart is een ... ja.. een vader, meer dan een vader is het niet. Hij werkt hard, en is vader. Maar aan dat laatste doet hij neit veel, geen arm om je schouder, geen schouder waar je op kan bouwen. Hij is mager, en komt qua intelligentie niet ver.
Broer: Sam Mocca (25)
Sam is de grote broer van Mark, maar heeft een bloedhekel aan Mark. Dit komt omdat Mark is overgestapt naar het Capitool, en Sam vindt niet dat dat kan. Ergens is Sam natuurlijk jaloers dat zijn broertje  het gemaakt heeft, en niet hij.
Broertje: William Mocca (12)
William heeft een hoge pet op van Mark. Mark is het ideaal beeld van William, en kan niets verkeerd doen in zijn ogen. William's enige angst is nu dat hij oud genoeg is voor de Boete. En omdat het gezin arm is, heeft hij al vak genoge bonnen geaccepteerd in ruil voor eten. Moedig dat hij is, geeft hij het eten dan wel aan het hele gezin, wat dan weer irritatie oplevert aan zijn moeder.
Helaas is William tijdens de allereerste hongerspelen overleden. Moge hij rusten in vrede.

Uiterlijk: Blond, gespierd, knap, perfecte styling,
Doordat Mark zelf aan het hoofd staat van alles op het gebied van stylen, loop hij er vaak bij met een wouw factor. Zijn trend is echter niet zo uitbundig als de meesten in het Capitool. De wouw factor heeft hij meer aan zijn lichaam te danken, en daar laat hij dan ook genoeg van zien, meestal heeft hij of kleren die niets aan de verbeelding over laten, of kleren die zijn vormen er perfect uit laten komen.

Eigenschappen:
Goed:
-Gevoel voor mode : Mark heeft veel gevoel voor mode ontwikkeld door het kijken naar mensen in het Capitool, ook kunnen zijn designs en style-kunsten zomaar eens snel mode worden.
-Vriendelijk : Mark is heel vriendelijk, als dat beantwoord wordt, hij heeft graag het beste met je voor.
-Spontaan : mark is heel spontaan, dit uit zich in mooie, en leuke gesprekken. Ook kan zijn spontane uitten in een ontwerp wat zeer inventief is.
-Rijk : Geld is macht, en Mark kan heel goed omgaan met geld. Met het minste kan hij het meeste.

Slecht:
-Arrogant : Mark haat alles wat hem tegen probeert te werken, hij heeft nu eenmaal een titel, en wil die hooghouden. Tegenspraak in zijn werk duld hij niet, geen enkele concurentie kan goed doen in zijn ogen.
-Genadeloos : Als iemand hem eenmaal tegen zit, is hij meedogenloos. Hij maakt je kapot, en het liefst slijmt hij even bij de President, zodat jij of je familie of je verwanten of whatever in de hongerspelen komt.
-Houd van Leedvermaak : Als je hem eenmaal tegenzit, maakt hij je af, qua status of echt. Maar dit uit zich altijd in spelvorm, een kat-en-muis spelletje op vakgebied, of de hongerspelen. Mark houdt van Leedvermaak

Verleden: Mark is opgegroeid in District 8, zijn familie is hier nog wonende en werkende. Al jong moest Mark gaan werken in de textiel-fabrieken, om samen met de rest het gezin draaiende te houden. Zijn moeder werkte achter de spon-draden, zijn vader deed machine-werk. En Mark? Mark deed wat hij maar kon, op z'n 9e begon hij met pluisjes rapen. Daar verdiende hij een karig loontje van. Toen uiteindelijk met zijn verdiensten het gezin fatsoenlijk kon draaien, legde hij steeds wat geld achteruit. Niet veel, maar wel genoeg om steeds wat op te kunnen bouwen. Hij verstopte dit geld in een oude sok, die lag zo onopvallend in zijn klerenkast, dat ook niemand het door had. Toen hij een klein bedrag had gespaard is hij naar de fabrieksbaas gegaan. Hij was toen 12 jaar oud, en had al grote idealen. Hij wou fashion-designer worden. Hij kocht bij de baas van de fabriek stiekem een rol textiel. Op zijn kamertje maakte hij hier de uitbundigste kleren van, en droeg ze zelf. In het gehele district vroeg iedereen zich af, hoe hij de kleren kon betalen, het waren namelijk kleren die perfect pasten in het Capitool. Toen dit een week door ging, pakte hij de aandacht van de autoriteiten. Zijn style nam zoveel aandacht, dat kon niet onopgemerkt blijven. Hij werd meegenomen en getransporteerd naar het Capitool. Daar heeft hij een basis kapitaaltje gekregen om zijn eigen dromen na te jagen. Vanaf zijn 12e is Mark eigenaar van een textielfabriek in District 8. "MOCCACHINO" noemt hij zijn geheel. Zijn ouders werken nu voor hem, zijn broer erkent hem niet meer als broertje, en zijn kleine broertje is helemaal weg van hem, zijn grote broer heeft het gemaakt. Zelf doet Mark nu stylisten werk. In het Capitool is daar genoeg aan te verdienen. Nu gaan de HongerSpelen binnenkort beginnen, en met zijn macht in de kleren industrie kan hij wat betekenen. Hij zou een enorme reclame stunt kunnen doen. Hij zou strijden om de kleren te mogen stylen van de deelnemers in de voorstel rondes, en in het interview. En misschien, ja heel misschien zou hij ook de deelnemers kunnen helpen door ze te sponsoren.

Overig:
"MOCCACHINO", het bedrijf van Mark, is hoofdsponsor van de HongerSpelen, dit is één van de machten die hij al veroverd heeft. Voor alle stylisten en fashion-designers: Probeer een samenwerking te krijgen met hem, tegenspraak duld hij niet, hij zou blijven vechten tot hij de deelnemers mag stylen, en vecht darnaa nog even door tot je chara aan de grond zit, en hem moet bedelen om in zijn textielfabriek te mogen werken. Dat noemt men arrogantie.
Deelnemers: Houd hem te vriend! Als hij je eenmaal mag stylen en je trekt een attitude op tegen hem, dan zou het maar zo eens kunnen zijn dat je in je dagelijkse vodje voor alle mensen staat. Ben je leuk lief en aardig, dan zou hij zo maar eens jouw chara kunnen redden uit een nauwe situatie tijdens de spelen als Sponsor.
District 8: Mark zou af en toe terug komen naar District 8, hij checkt hier dan zijn textielfabriek, begrijp mijn KK niet verkeerd, zijn fabriek is de best uitbetaalde in geheel District 8.
Capitool: No matter what you'll do, het Capitool heeft Mark zijn kans gegeven, dus hij zou iedereen in het Capitool aanbidden.

_________________


Laatst aangepast door Mark Mocca op do okt 16, 2014 11:20 pm; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Jaar ouder, nieuwe boete. William's dood vermeld.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Mark Mocca | ma jul 29, 2013 12:59 pm

Een mooie karakterkaart, maar er is één ding dat ik nog niet begrijp: als zijn fabriek de best uitbetaalde in District 8 is, hoe komt het dan dat zijn kleine broertje alsnog zoveel bonnen heeft? Ik zou verwachten dat hij zijn ouders een loon geeft dat in ieder geval hoog genoeg is zodat zijn broertje geen extra bonnen hoeft aan te nemen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Mark Mocca
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 379
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Stylist
Leeftijd: 21

Onderwerp: Re: Mark Mocca | ma jul 29, 2013 3:09 pm

Nou, ondanks dat het de best betaalde fabriek is, is het nog geen vetpot, Mark kan zijn familie geen extra's geven, dat zal het andere personeel niet pikken. Plus het is de best betaalde, maar de andere fabrieken betalen bijna niets, en iets meer dan bijna niets is.nog steeds niet veel. (Tenminste dat was mijn idee)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Mark Mocca | ma jul 29, 2013 3:10 pm

In dat geval is je karakterkaart goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Mark Mocca |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Mark Mocca

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Mark Evans

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-