Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Jake Cowell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jake Cowell
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Visser
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Jake Cowell | ma jul 29, 2013 1:31 pm

Naam: Jake Cowell
Geslacht: Man
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: District 4
Familie, vrienden e.a.:

*Vader

Jack Cowell. Sinds dat hij jonge Louise kreeg samen met zijn vrouw, interesseerde hij zich nauwelijks meer voor zijn zoon. Zijn dochter was zijn allesje, zijn oogappeltje. Zijn zoon was een last voor hem, iemand die nooit iets goed deed. Hij vond het dan ook een bewijs dat dit ook werkelijk zo was toen zijn dochtertje na het bijna-verdrinken overleed. Samen met zijn vrouw woont hij nu ergens in District 4 ver van Jake en verafschuwt hij zich over het feit dat de dorpelingen goed praten over Jake.

*Moeder

Alicia Winter. Sinds ze jonge Louise kreeg met haar man, werd deze het belangrijkste voor haar. Hierdoor verloor ze Jake meer en meer uit het oog, maar spoorde haar man zo nu en dan wel aan om nog eens met hem te gaan vissen. Zij was ook diegene die jaren daarna besefte dat ze verkeerd bezig waren met hun ouderschap over Jake en zei dat tegen haar man, maar deze wilde daar niks van weten. Toen zij zich ging verontschuldigen bij Jake, was het al niet meer nodig: haar zoon negeerde haar. Toen op een dag Louise overleed, was ze verafschuwd van Jake, maar voelde ze zich tegelijkertijd ergens wel geïntegreerd door zijn dapperheid. Toch liet ze dit nooit merken tegenover hem.

*Zusje

Louise Cowell. Louise kreeg altijd alle aandacht van haar ouders. Hoewel ze haar ouders wel leuk vond, vond ze het nog leuker om bij Jake te zijn, omdat hij haar vaak meenam naar de wilde waterrivieren en ze daar samen gingen vissen. Hij leerde haar netten knopen en met haken omgaan. Op een dag nam Jake haar mee naar de wildste rivier van District 4. Ze keek over haar schouders om te zien of Jake niet op haar lette - anders zou hij toch maar weer bezorgd doen - en stak haar voet in het water. Toen ze merkte dat dit best leuk was, liet ze haar lichaam geleidelijk aan meer in het water glijden. Het water spatte echter hoog en de krachtige stroming kreeg haar in zijn greep, waardoor ze haar evenwicht verloor en kopje onderging. Het leek eeuwen te duren voor een warm lichaam haar weer aan land sleurde, maar de duisternis had haar al in zijn greep en haar ademhaling was er bijna niet meer. Het drukkende gevoel op haar borstkas bleef aanhouden en geleidelijk aan kwam er een beetje water omhoog gedrukt, maar Louise voelde dat ze het niet meer kon laten. Met een traan die langs haar wang gleed, stootte ze haar laatste adem uit en voelde ze haar lichaam volledig verslappen, terwijl de geluiden naar de achtergrond drongen en de duisternis haar terug overnam. Louise was 13 toen ze stierf.

Vriend van Jake

Tito Springfield. Hij ging op een zonnige dag eens een wandeling doen, waar hij Jake tegenkwam. Hij was vanaf een afstandje naar de jongen aan het kijken, merkte zijn zusje op die in het water ging, maar was te versteend om iets te zeggen. Het schouwspel ging snel aan zijn ogen voorbij, waarna hij besloot om Jake op te vangen. Hij had gezien en gehoord dat Jakes kleine zusje het niet meer had gehaald en had ook het afschuwelijke verhaal gehoord dat zijn ouders geen rekening hielden met Jake. Tito ging eens langs bij Jake. Wat begon als een klein gesprek tussen vreemdelingen, mondde uit in een vriendschap. Al 6 jaar komt Jake vaak vis brengen bij Tito en gaan ze samen vissen, daar is de 60-jarige blij mee, omdat hij zijn vrouw verloren heeft op zijn 50ste.


Uiterlijk: Jake is een knappe jongen. Hij heeft lichtbruin, golvend haar dat over zijn voorhoofd hangt en achteraan reikt tot in zijn nek, waar het ook een beetje krult. Hij heeft donkerbruine, spitse wenkbrauwen en zeeblauwe ogen. Op zijn wangen heeft hij altijd een lichtroze blos, iets wat hij vreselijk haat. Dankzij zijn jaren inspanningen van het zware vissen, heeft hij al wel wat spieren, maar ook weer niet overdreven. Hij kan dus eigenlijk best tevreden zijn met zijn uiterlijk.
Eigenschappen: + Hij is beschermend.
+ Hij is vriendelijk.
+ Hij is humoristisch.

- Als hij boos is, kan hij heel agressief zijn.
- Hij zegt wat hij denkt, wat betekent dat hij je soms onbewust hard kan kwetsen.
- Als iemand intiem met hem wordt, kan hij zeer onhandig zijn en de domste dingen zeggen.
- Hij is soms een vreselijk droog geval, waardoor je in tijden waar je zijn hulp hard nodig hebt best geïrriteerd kan raken.

Verleden:

Jake had, toen hij jonger was, een jonger zusje. De aandacht van zijn ouders gingen altijd uit naar zijn zusje, nooit keken ze eens om naar Jake. Ze gaven hem wel eten en zijn vader trainde hem wel om later zijn vissersberoep over te nemen, maar daar hield de liefde van zijn ouders ook zover mee op. Ondanks dat Jake zwaar in de min werd gezet dankzij zijn zusje, hield hij toch veel van haar en zorgde hij altijd dat ze het goed had. Hij gaf haar nooit de schuld van alle ellende die hij kreeg met zijn ouders als zij iets had gedaan waardoor hij straf kreeg, nam graag de schuld op zich voor haar. Alles om zijn kleine zusje te beschermen. Zijn ouders begonnen dit na een paar jaar ook in te zien, maar toen was het eigenlijk al te laat voor Jake. Hij wilde niets meer van zijn ouders hebben.

Op een dag nam Jake zijn kleine zusje mee naar de wild stromende rivieren om te gaan vissen. Hij wilde haar leren hoe ze een grote vis kon vangen. Terwijl Jake met zijn haken bezig was en zijn hengel controleerde, besloot zijn zusje om de kracht van de rivier eens te gaan testen. Ze stak haar kleine voetje in het water. Algauw vond ze dit zo plezierig voelen, dat ze algauw wat meer in het water ging. Toen ze echter naar het diepere gedeelte ging, nam de krachtige stroming haar in zijn greep en werd ze meegevoerd. Jake, die op dat moment klaar was met zijn hengel, draaide zich om en zag haar. Hij twijfelde geen moment, sprong in het water en crawlde naar haar toe. Eenmaal daar aangekomen tilde hij haar op uit het water, maar het leven was al half uit haar verdwenen. Jake probeerde alles te doen, schreeuwde en reanimeerde haar, maar het mocht niet baten. Zijn zusje wilde onder geen enkele omstandigheden nog ademen.

Weken later was de begrafenis. Jake liet een speciale begrafenis plaatsvinden, waarbij heel District 4 hem hielp voor het geld te verzamelen voor een kist, waarna ze haar op een rustig riviertje ergens in het district op het water lieten gaan. Terwijl de kist wegdreef, voelde Jake een zwaar, leeg gevoel. Zijn ouders keken niet meer naar hem om. Jake verliet het huis en vond er eentje voor zichzelf. Ondanks dat hij zijn geen steun van zijn ouders kreeg, steunden de inwoners van District 4 hem wel. Jake raakte bevriend met één van de bewoners en komt daar regelmatig nog langs om samen een kop koffie te drinken. Het is een oude man rond de zestig die vlak in de buurt was toen Jakes zusje bijna verdronk. Hij had gezien hoe Jake zijn zusje redde en probeerde te reanimeren, maar heeft dit nooit tegen Jake verteld, om verschillende redenen.

Overig:


Laatst aangepast door Jake Cowell op ma jul 29, 2013 2:56 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Jake Cowell | ma jul 29, 2013 1:45 pm

Mooie karakterkaart! Er is nog één dingetje dat je nog wel even moet aanpassen: bij het kopje "Familie, vrienden e.a." heb je helemaal niks staan omdat hij met zijn familie heeft gebroken, maar eigenlijk vind ik het alsnog belangrijk om wat basis-dingen van zijn ouders en zijn zusje te weten (wat zijn hun namen? hoe oud zijn ze? En op welke leeftijd is zijn zusje gestorven?). En bij dat kopje hoort ook een en ander te staan over die vriend van Jake (naam, leeftijd, en andere dingen die handig zijn om te weten).

Als je dat aanpast, is je karakterkaar wat mij betreft goedgekeurd =)

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Jake Cowell
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
Registratiedatum : 28-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Visser
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Re: Jake Cowell | ma jul 29, 2013 2:56 pm

Ik heb het aangepast en het ook een beetje uitgebreider gemaakt, ik hoop dat je hem zo beter vindt :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Jake Cowell | ma jul 29, 2013 3:06 pm

Helemaal goed zo!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Jake Cowell |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Jake Cowell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-