Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Leilah Iara Afolayan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leilah Afolayan
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 130
Registratiedatum : 03-01-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Landarbeider
Leeftijd: 15 jaar || R.I.P.

Onderwerp: Leilah Iara Afolayan | vr jan 03, 2014 4:07 pm

Naam: Leilah Iara Afolayan
Leilah  ||  Persisch  ||  Dark haired beauty
Iara  ||  Braziliaans  ||  Water lady
Afolayan  ||  Afrikaans  ||  Walks with grace

Geslacht: Vrouwelijk

Leeftijd: 15 jaar

Woonplaats: District 11

Familie, vrienden e.a.:
Leilah heeft, net als de meesten in district 11, een grote familie. Ze woont samen met haar grootouders, ouders, broers en zussen in één huis.

Grootvader;; Esteban Afolayan, 56 jaar
Grootmoeder;; Iracema Afolayan, 57 jaar
Vader;; Jordao Afolayan, 39 jaar
Moeder;; Raquel Afolayan, 38 jaar
Broer;; Miguel Afolayan, 18 jaar
Broer;; Thiago Afolayan, 17 jaar
Zus;; Luiza Afolayan, 16 jaar
Broertje;; José Afolayan, 13 jaar
Broertje;; Davi Afolayan, 13 jaar
Zusje;; Ivone Afolayan, 12 jaar

Uiterlijk: Leilah heeft een donkere huid en stug, zwart haar dat net over haar schouders valt. Net als de meeste mensen in haar district. Haar neus is een beetje breder dan het algemene ideaal beeld dat het Capitool voorschrijft, net als dat haar ogen donker en wat te klein zijn. Voor een meisje heeft ze een stevige kaaklijn en ontwikkelde spieren. Dit laatste is vooral te danken aan het zware werk dat ze verricht op het gepachte land van haar ouders.

Eigenschappen:
The good;;
* Leilah is een doorpakker en houd niet van half werk.
* Ze weet wanneer ze moet zwijgen en weet hierdoor vaak conflicten te vermijden.
* Ze is handig met haar handen en weet zich goed te verbergen.

And the bad;;
* Ondergesneeuwd door haar oudere en jongere broers is Leilah erg zwijgzaam geworden.
* Leilah komt niet echt voor zichzelf op, ze gaat confrontaties liever uit de weg.
* Ze heeft kleine tiks ontwikkeld als ze nerveus is of zich verveeld, zoals het bijten op haar nagels en gespleten haarpunten uit haar haarbos plukken.

Verleden:
Leilah is het vierde kind in een gezin van zeven. Door de grote van haar gezin genoot ze in haar kinderjaren van genoeg aandacht van haar grotere broers en zus, vooral toen haar moeder het een jaar later veel te druk kreeg met de tweeling. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze echter alleen kwam te staan. Haar broers moesten gaan helpen op het land, terwijl haar zus en zij haar moeder moesten helpen in het huis en met de baby's. Leilah heeft dan ook nooit echt speeltijd gehad, hoewel het helpen van haar moeder voor haar ook een plezier was. Tot een zeker punt. Rond haar negende had ze wel genoeg van het schoonmaken en kinderen verzorgen. Het meisje vroeg haar vader of ze hem mocht helpen op het land, wat na enig zeuren mocht. Hoewel het werk zwaar en eentonig was, vond Leilah het heerlijk om buiten te zijn. Ze leerde ook veel meer. Haar vader leerde haar hoe de planten en bomen om haar heen heetten en waar ze voor gebruikt konden worden. Sommige waren eetbaar, anderen hielpen tegen de jeuk van muggenbulten en zo was er nog veel meer! Leilah zoog alle informatie op als een spons en begon ook steeds meer op onderzoek uit te gaan. Ze klom in bomen, wurmde zich in struiken en maakte er soms een spelletje van om zo lang mogelijk ongezien langs de akkerlanden te sluipen.

Zo klonk het allemaal wel erg gezellig, maar je moet wel begrijpen dat het harde tijden waren. Leilah ging vaak met een lege maag naar bed, om de volgende ochtend vroeg weer met een lege maag aan het werk te gaan. Er was veel angst, soms paniek. Toen Leilah 12 jaar oud was, brak de hel los. De Donkere dagen waren vreselijk in district 11. Sommige dagen leken alle landarbeiders hun moed te verzamelen en braken er helse gevechten uit met de Vredebewakers, waarbij Leilah alleen maar kon hopen dat haar vader en oudste twee broers veilig thuis zouden komen. Andere dagen hadden de Vredebewakers de overhand en zaten ze dagen achtereen verstopt in hun eigen huis, rammelend van de honger maar te bang om eten te zoeken. Om de angst erin te houden vielen de Vredebewakers soms huizen binnen, gewoon om de familie die daar woonde volledig in elkaar te slaan, geen acht slaand op het feit of dit kinderen of ouderen waren. Leilah bracht meer dan een jaar lang door in haar huis, huilend in de armen van haar oma op wiegend met haar jongste zusje in haar armen.

Na ruim twee jaar waren de dingen anders. Er kwam vrede, of eigenlijk herwon het Capitool zijn macht. Maar erg blij konden ze niet zijn, want er dreigde een nieuw gevaar: de Hongerspelen. Alle kinderen van de Afolayan familie vielen binnen de leeftijdsgrens van 12 en 18, op Ivone na. Alleen zou zij volgend jaar ook gevaar lopen.. Er vond overleg plaats binnen het gezin of ze extra bonnen zouden inzetten, ook al zou dat betekenen dat de kinderen meer gevaar liepen. Hun rommelende magen maakten het besluit al gauw voor hun.. Gelukkig hoorde Leilah al gauw op de straten van District 11 dat vrijwel iedereen etensbonnen ging halen. Misschien waren hun kansen toch niet zo slecht.

Overig:

Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
Leilah is snel en vrij sterk voor een meisje van haar leeftijd. Ze zal geen boomstammen kunnen optillen, maar een boom vellen met een bijl zal haar zeker lukken zonder zichzelf meteen volledig uit te putten.
Verder heeft ze veel kennis van planten en hun eigenschappen. Ze kan provisorische verbanden aanleggen, met enige moeite vuur maken (dit is nooit haar sterke punt geweest) en ze is goed in zich verstoppen in struiken en bomen.
Leilah kan niet vechten. Noch met haar vuisten, noch met een zwaard of ander wapen. Ze kan ook niet jagen, hoewel ze het knopen van strikken snel onder de knie zou hebben als iemand haar dit zou leren.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
Leilah is nu 14, dus heeft ze al drie bonnen. Verder heeft ze twee voedselbonnen gehaald: één voor haar en één voor haar broertje Davi. Haar zus Luiza haalde de bon voor José op, om zo de jongsten te sparen. Hierdoor zat Leilah's naam 5x in de eerste Boetetrekking.

Leilah werd niet getrokken voor de eerste Hongerspelen!

Volgend jaar is ze 15 jaar. Haar totaal komt dan op zes, maar ook dit jaar haalt ze een extra voedselbon voor haar haarzelf, haar broertje Davi, maar ook voor haar zusje Ivone. Hierdoor komt haar naam 9x in de volgende Boetetrekking.

_________________

I fought. I searched. I found.
Friendship in dark times.
Courage in hopeless situations.
Peace at the end of my struggle.Laatst aangepast door Leilah Afolayan op vr okt 17, 2014 3:25 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Leilah Iara Afolayan | vr jan 03, 2014 7:07 pm

Goedgekeurd

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Leilah Iara Afolayan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-