Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Oh damn..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nymfa Benoïst
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 27
Registratiedatum : 26-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Zangeres
Leeftijd: 21

Onderwerp: Oh damn.. | wo feb 26, 2014 11:50 pm

Met haar roze haren opgestoken in een hoge knot, bovenop haar hoofd en haar make-up gedaan, stond Nymfa met trillende handen achter het grote doek dat haar scheidde van het podium. Haar stylisten keken nog één maal haar witte jurk na, het was – zoals gewoonlijk – een korte jurk, die straks om haar bovenlichaam heen zat maar aan de onderkant een overgave maakte naar plooien.  Een van de stylisten bevestigde op het laatste moment nog een roze strik om haar middel heen, als bezeten door de zenuwen zond Nymfa de man een vuile blik. Had hij dat nou niet even wat eerder kunnen doen? Door dat gefrutsel werd het meisje alleen nog maar zenuwachtiger.

Ze had nog nooit meegemaakt dat ze zo zenuwachtig was als voor dit concert, zelfs bij haar allereerste concert hadden de zenuwen niet op zo’n hoge snelheid door haar lichaam gegierd. Een zachte zucht rolde over haar lippen, toen haar een microfoon werd aangereikt. Dit concert was belangrijk, ontzettend belangrijk. Zelfs belangrijker dan wanneer ze zou zingen bij de inhuldiging van de winnaar van de Spelen, okay.. de meesten zouden dat waarschijnlijk als belangrijker ervaren.  Maar wetende dat haar ouders op dit moment in het publiek zaten – die ze al in geen jaren meer had gesproken – maakte dat dit écht belangrijk voor haar was. De jonge vrouw voelde dat ze goed moest presteren, al was het maar om haar ouders in te laten zien dat ze daadwerkelijk goed was in haar beroep.

Nu had ze nog het geluk, dat ze het nummer dat ze moest zingen – Yesterday – van jongs af aan al uit haar hoofd kende. No way dat ze dit ging verkloten, althans dat hoopte ze. Het doek ging omhoog, terwijl de presentator haar aankondigde. De vrouw sloot haar ogen voor een kort moment en deed een schietgebedje, de zenuwen die door haar maag gierden konden niet veel goeds betekenen. Het klikkende geluid van haar naaldhakken, stierf weg door het geluid van het korte applaus dat opsteeg vanuit het publiek. Haar ogen schoten kort langs de mensen, in de hoop een blik op te vangen van haar ouders. Maar toen ze hen daar zo zag zitten, de twijfel duidelijk zichtbaar op hun gezicht. Werden haar zenuwen des te groter. De muziek begon te spelen, nu kon ze niet meer terug.

Yesterday, all my troubles seemed so far away
Now it looks as though they're here to stay
Oh, I believe in yesterday

Suddenly I'm not half the man I used to be
There's a shadow hanging over me
Oh, yesterday came suddenly


Okay, tot nu toe ging het goed. Nog even volhouden en dat verdomde concert zou voorbij zijn..

Why she had to go?
I don't know, she wouldn't say
I said something wrong
Now I long for yesterday  


De stem van de zangeres leek een octaaf omhoog te schieten, waardoor het geheel niet meer zuiver klonk. Fuck, uitgerekend bij dit concert. Haar ogen schoten paniekerig langs het publiek, niet wetende wat te doen. Moest ze verder zingen? Of ehm.. wegrennen? Net doen alsof ze flauwviel?

OOC; Eerste post gereserveerd voor Nymfa's heldin Elle Rosefield ^^
Hier is 'ie dan, Nymfa's afgang. Ik heb 'm maar alvast gepost, omdat ik de rest van de week minder tijd heb.. Poor Nymfa though ;-;

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Oh damn..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Damn umbrella.. {OPEN}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-