Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Those pour children //free to join//

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lilith Denvar
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 61
Registratiedatum : 25-02-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: net 15 geworden

Onderwerp: Those pour children //free to join// | vr feb 28, 2014 10:54 am

Lilith

Een klein dier snuffelde voorzichtig aan een bessenstruikje. De bessen waren nog niet rijp, maar het konijn was niet uit op de bessen, hij groef en trok niet veel later een kleine wortel uit de grond. Liliths ogen werden groot. Ze had nooit geweten dat hier wortels groeiden. Het meisje pakte voorzichtig een sterke tak van de grond, maar het beestje merkte haar op. Het wilde wegrennen toen Lily het stuk hout naar ham gooide. Het konijntje ontweek de tak, maar was net genoeg vertraagd voor Lilith om het in te halen en te grijpen. Het was een wit konijn met zwarte vlekken, maar pas toen het probeerde te bijten merkte ze de kleine, onnatuurlijk rechte en symmetrische streepjes onder zijn ogen op. Groene ogen. Roodbruine streepjes. Bijtneigingen. Mutant.... Dode mutant.
Hoewel ze een creatie van het Capitool in haar handen had, moest ze toch huilen bij de gedachte van het doden van een dier. Het leek zo simpel toen ze die tak gooide...
Lilith veegde een traan weg. Week kind dat ze was. Ze liep terug naar de struik en groef vier wortels uit. Ze weerstond de neiging alles op te eten. Eerst schoonmaken, mutant klaarmaken, delen met haar vader.

Het was niet erg druk in de stad. Er liepen enkel twee kinderen over straat. Een klein meisje en een jongen van ongeveer haar eigen leeftijd, hij had zijn arm om het meisje, waarschijnlijk zijn zusje, heen geslagen. Er kwam een vredebewaker de hoek om en de jongen bleef heel even staan, tilde toen het kleine meisje op en rende weg.
Lilith hield haar adem in. Ze wierp een blik de verlaten stad in. De bewaker was weg. Ze stapte achter de boom vandaan en liep snel de straatjes door, ze schrok van een plotseling geluid. Het was de bakker, hij joeg een klein haveloos meisje weg, dat huilde en smeekte om een restje broodkruimels, maar de bakker sloeg zijn deur dicht. Het meisje zonk neer en rustte met haar hoofd tegen de muur van de bakkerij. Lilith keek schichtig om zich heen en rende toen op haar af. Het kind keek haar met grote bange ogen aan. 'Niet bang zijn. Ik ben Lilith, hoe heet jij?' vroeg ze vriendelijk. 'Anna.' zei het meisje snel. 'Heb je een broer of zus, of ouders Anna?' Anna knikte. 'Een broer, hij is zeventien.' Lilith liet het konijn zien. Als Anna een broer had van zeventien wist hij wel hoe ze een konijn kon klaarmaken. 'Zou je deze aan hem willen geven?' Anna keek haar sprakeloos aan. Haar lippen trilden een beetje en Lily knikte haar toe. Het meisje rende weg met het beestje in haar armen geklemd. Nu had ze nog drie wortels voor haar vader en een voor zichzelf.

_________________
I know what you told me
I know that it's all over and
I know I can't keep calling
'Cause every time I run
I keep on falling
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Those pour children //free to join//

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 7 :: De Stad-