Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Elvira Luna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elvira Luna
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 1
Registratiedatum : 05-04-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Elvira Luna | zo apr 06, 2014 2:21 pm

Naam: Elvira Annabella Luna
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.:


Clarissa Luna:
Dit is Elvira's moeder. Het is een slanke vrouw die nogal aan de korte kant is. Ze heeft lang krullend haar. Haar haarkleur is oorspronkelijk blond, al veranderd de kleur vaak. Ze heeft mooie, diepe, bruine ogen. Alhoewel haar moeder soms streng kan zijn is ze heel aardig, maar ook snel afgeleid.

Disonis Luna:
Disonis is de vader van Elvira. Hij is in tegenstelling tot haar moeder wel lang. Hij heeft kort, zwart krullend haar, en blauwe ogen die je zo ijskoud aan kunnen staren. Veel weet Elvira niet van hem, wat hij heeft hun verlaten toen Elvira nog jong was en ze heeft geen contact met hem.

Mary-Claire Luna:
Elvira's jongere zusje Mary-Claire is zeven jaar jonger als haar, en dus nu 10 jaar. Mary-Claire lijkt veel op Elvira (die weer veel op haar moeder lijkt qua uiterlijk) qua uiterlijk, maar ook qua karrakter. Ze heeft blond haar, met een kleine golfslag erin, wat later wat meer gaat krullen. En dezelfde bruine ogen als Elvira en haar moeder. Ze heeft een normale lengete voor haar leeftijd. Mary-Claire is heel zelfstandig voor een meisje van haar leeftijd, ook is ze heel aardig, en vergeeft snel. Ook is ze vreselijk naïef, maar dat komt omdat ze nog zo jong is.

Uiterlijk:
spoiler:
 

Elvira lijkt heel erg op haar moeder qua uiterlijk. Ze heeft hetzelfde krullende haar, wat ze soms stijlt en wat ze roze heeft geverfd, en dezelfde diepe bruine ogen. Ze heeft een normale lengte voor een zeventien jarige. Ze heeft een smal, strak gezichtje, wat er breekbaar uitziet. Eigenlijk een tipische jonge bewoner van het Capitool dus.

Eigenschappen:


Goede eigenschappen:
Vergevend:  Elvira vergeeft heel snel, ze kan nooit echt boos op iemand blijven, vooral niet op haar kleine zusje.
Vriendelijk:  Ze is ook vriendelijk, ze zegt bijna nooit gemene dingen, en vind het leuk om mensen te ontmoeten.
Blijft altijd haarzelf:  Elvira blijft altijd haarzelf, het maakt haar niet uit wat anderen van haar denken.

Slechte eigenschappen:Eigenwijs:  Elvira kan heel eigenwijs zijn, dan moet het op haar manier.
Egoïstisch:  Ze kan soms weleens egoïstisch zijn, vaak heeft ze het niet door, als ze dat wel heeft stop ze er gelijk mee.
Trots:  Elvira is soms nogal trots, ze laat geen hulp toe als ze iets doet, ook als het niet lukt, dan blijft ze gewoon doorgaan tot het wel lukt.

Verleden:
Elvira had een vrolijke, zorgeloze jeugd tot haar zevende. Halverwege het jaar dat ze zeven was geworden verliet Disonis, haar vader, haar en haar moeder. Haar moeder, die toen in verwachting was van Elvira's zusje Mary-Claire, was er kapot van. Net zoals Elvira zelf. Haar moeder huilde er vaak om, en Elvira grootste haar. Uiteindelijk werd haar zusje geboren, en werd haar moeder weer wat vrolijker, net als Elvira zelf.

Elvira speelde vaak met haar zusje zodra Mary-Claire dat kon. Haar leven werd weer vrolijk, maar niet zorgeloos. Haar moeder was weer gaan werken dus moest Elvira op Mary-Claire passen, niet dat ze dat zo erg vond, want ze vond haar zusje heel lief, maar het was veel werk. Ze waren weer gelukkig, ook zonder vader. Hun moeder had contact met Disonis verboden. Al vond Elvira dat niet erg, hij was immers weggegaan, dus waarom zou ze contact met hem willen?

Toen ze ouder werd, was haar leven tamelijk normaal, ze ging naar feestjes, zorgde nog steeds voor haar zusje, die steeds meer op haar ging lijken. Ze hadden geen contact met hun vader, ze hebben zelfs niets meer van hem vernomen. Het kon zelf dat hij dood is gegaan tijdens de opstanden, niet echt dat het haar boeide of hij dood was of niet. Ze had niet veel meervan de opstanden mee gekregen dan wat ze op tv had gezien. Maar door de opstanden, staat ze wel achter de honger spelen, net zoals haar moeder.

Overig: ×
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Elvira Luna | zo apr 06, 2014 9:03 pm

Hoi en welkom op de Hongerspelen RPG!
Je karakterkaart is goedgekeurd, maar misschien wel een tip voor je toekomstige posts om ze eens een keer te herlezen als je iets geschreven hebt, er staan namelijk wel wat snelheidsfoutjes in.

Anyway, veel plezier met RPG'en  ^^ 

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Elvira Luna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Elvira Luna
» Mlp club >:3
» LUNA NIVEA [open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-