Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 • Mary Josephine Luther•

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mary Luther
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 89
Registratiedatum : 27-05-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: They said I couldn't do a job.
Leeftijd: 24 Years they say.

Onderwerp: • Mary Josephine Luther• | wo mei 28, 2014 8:23 pm


• Mary Luther •

• Name; Mary Josephine Flackmore-Luther
• Gender; Vrouw
• Age; 25 jaar oud
• District; 8

• Family & Friends;
Shay Relay-Flackmore • Mother; Shay was als kind altijd erg vrolijk, en vol energie. Ze was redelijk naïef en stortte zich zonder aarzeling in het avontuur. Toen ze Mary's vader, Walter, ontmoette was ze gelijk over haar oren verliefd. Ze trouwde op 19 jarige leeftijd, en toen ze twintig was raakte ze in verwachting van haar eerste en enige kind; Mary. Ze werd wel huiselijker en bezorgder toen haar dochtertje was geboren, maar ze bleef altijd vrolijk. Shay had goudblond haar, groene ogen en dezelfde bleke huid als Mary. Helaas is ze opgepakt voor medeplichtigheid aan landverraad, en vermoord.
Walter Flackmore • Father; Walter is altijd erg rebels geweest. Hij was brutaal, knap, charmant en erg populair onder de meisjes. Al jong is hij getrouwd met Shay, en op zijn 21ste werd hij vader. Ze waren een gelukkig gezin, maar hij had een enorme haast jegens het Capitool. Nog voor dat de opstand begon werd hij samen met zijn vrouw opgepakt en vermoord wegens landverraad. Walter had asblond haar en blauwe ogen.
• John Luther • Husband; John was een slimme, verstandige man die altijd positief bleef. Hij begreep mensen goed, en wist wie te vertrouwen was en wie niet. Hij was een grote, sterke man met donker haar en bruine ogen. Hij was 25 toen hij overleed. John was de man van Mary, en samen hadden ze één kind. Echter had John wel veel minnaressen, waaronder hun jaloerse buurvrouw. Toen ze afgewezen werd door de man werd ze woedend. Hij werd op straat neergeschoten, door een onbekend persoon, en liet zijn gebroken vrouw en pasgeboren zoontje achter midden in de opstand.
• Bethany Groove • Enemie; Alle narigheid waar Mary nu in zit heeft ze te danken aan één verschrikkelijke vrouw; har buurvrouw Bethany Groove. Het begon allemaal met de liefde die Beth voor Mary's man ontwikkelde, John. Ze werd stikjaloers, al helemaal toen John en Mary een prachtig gezond kind kregen, en ze zette een plan op touw. Zij kreeg John, of niemand kreeg John. Ze vertelde aan een vredebewaker dat hij foute dingen deed, en haalde hem over om John neer te schieten. Hij stierf in Mary's armen. Maar daarmee was het nog niet genoeg. Beth moest Johns kind ook nog hebben, en dat lukte haar ook nog eens.
Bethany is een bezitterige, jaloerse vrouw die alleen maar aan zichzelf denkt. Ze is wel vrij knap, en erg charmant. Ze kan er totaal niet tegen als ze haar zin niet krijgt, en kan heel ver gaan om die wel te krijgen.
• Tobias Luther • Child; Mary geeft echt alles om haar kind, ook al kan ze niet bij hem zijn. Hij is het enige wat haar nog "in leven houdt". Lees meer; http://www.hongerspelenrpg.com/t343-tobias-luther .

• Appreance; Mary is een slanke, kleine vrouw met een bleke huid. Ze is vrij mager, en haar huid staat strak gespannen. Door de stress-rimpels op haar voorhoofd ziet ze er veel ouder dan ze eigenlijk is, maar zo wordt ze niet aangesproken. Ze heeft twee heldere blauwe ogen die vaak afwezig vooruit staren, en dun lichtblond haar. Haar neus is fijntjes, net als haar oren. Haar hoofd word gesierd door haar felrode lippen met mondhoeken de meestal omlaag gekruld zijn. Ze heeft vrijwel altijd wallen onder haar ogen vanwege slaapgebrek, en is er fysiek vrij zwak aantoe. Gelukkig voor haar hoeft ze niet mee te doen aan de spelen.

• Inside;
[positive] Mary is een vrouw die van binnen altijd verstandig is, ook al laat ze het van buiten niet merken. Ze denkt goed na voordat ze iets zegt, en is erg subtiel.
Ook is Mary erg zorgzaam. Als ze om je geeft ben je echt belangrijk voor haar, en laat ze je niet zomaar gaan. De enige persoon bij wie dit om het moment van toepassing is is haar kind.
Behalve dat kan Mary goed voor zichzelf zorgen, en kan ze voor zichzelf opkomen, al hoewel dit wel minder is geworden sinds de dood van John, aangezien ze bijna alleen nog maar zwijgt.
Het vierde positieve punt van Mary is dat ze goed kan aanvoelen hoe mensen zijn. Ze weet wanneer iemand behoefte heeft aan steun, en wanneer juist niet. Ze merkt het als iemand zich rot voelt, maar ziet ook altijd als iemand in een vrolijke bui is.

[negative] Het eerste wat gezegd moet worden is over Mary's geslotenheid en afwezigheid. Ze zit een groot gedeelte van de tijd afwezig voor zich uit te staren, en mensen kijken haar soms raar aan. Haar kan het niets meer schelen sinds Bethany's wraak.
Verder is deze vrouw na alles wat ze heeft mee gemaakt een tikkeltje emotieloos geworden. Ze hecht zich niet snel aan iemand, en geeft niet om wat er om haar heen gebeurt. Dit maakt haar niet bepaald populair.
Mary is ook erg getraumatiseerd. Ze heeft last van flashbacks en visioenen, en het ergst van nachtmerries over wat er gebeurd is. Dit maakt haar bang, bang om van iemand te houden. Haar liefde is dan ook bijna onmogelijk om te ontvangen.
Achter dit schuilt een erg rebels meisje. Ze kan goed van zich afbijtend, en is snel gekwetst. Ze is fel en soms lichtelijk agressief als je over haar man of over haar kind begint. Deze kant komt echter maar heel soms bovendrijven.

• History; Mary heeft een lange geschiedenis achter de rug, maar als kind was ze wel gelukkig. Na een soepele bevalling was ze op deze wereld, en onder toezicht van liefdevolle ouders groeide ze op. Alles veranderde echter rond haar elfde. Haar ouders waren rebelse mensen die altijd hun zegje klaar hadden. Een keer kreeg zijn vader het aan de stok met de hoofd-vredesbewaker van hun district, zo erg dat ze begonnen te vechten. Snel werd er ingegrepen, en Walter werd gearresteerd. Ook zijn vrouw werd opgepakt, als wraak. Samen werden ze geëxecuteerd, vlak voor Mary's ogen.
Toen begon het pas echt. Mary moest naar het weeshuis, waar ze verschrikkelijk gepest werd. Ze was altijd alleen, en waarom wist ze niet helemaal. Na vijf jaar  [?] in het verschrikkelijke huis mocht ze eindelijk weg. Ze besloot dat het nu genoeg was, en dat ze vanaf nu een goed leven zou krijgen. Rond haar zeventiende ontmoette ze een bijzondere jongeman van één jaartje ouder; John Luther. Ze werd verliefd op hem, en hij op haar. Ze kregen verkering, en toen Mary twintig was merkte ze iets wat hun leven zou veranderen. Mary was zwanger. John en Mary trouwden, en waren dol gelukkig samen. Hun kindje werd geboren, en was kerngezond. Mary en John waren ongelofelijk blij. Helaas was er een factor die alles moest verpesten. De stikjaloerse buurvrouw van het echtpaar, Bethany Groove, kon het niet aanzien. Ze was ongelofelijk jaloers op Mary, en wilde wraak. Ze vertelde roddels en gebruikte haar charmes bij een bewaker, en een paar dagen later werd John neergeschoten. Hij stierf in Mary's armen.
Mary raakte in een depressie, en het enige wat haar nog levend hield was haar nog geen eenjarige kindje. Maar Bethany was nog niet klaar. Ze moest Mary's andere dierbaarste bezit nog hebben. Ze vertelde aan wat mensen over Mary's verdriet, en langzaam maar zeker verspreidde de roddel zich dat ze mentaal niet helemaal honderd meer was. Op een dag kwamen een paar vredesbewakers Mary's huis binnen, en ze pakten haar kind af en namen haar mee. Dit alles gebeurde nog terwijl Mary twintig was.
Mary werd in een kliniek gestopt, waar ze vier jaar moest blijven. Ze kreeg therapie, maar die hielp niet. In tegendeel zelfs, ze werd alleen maar geslotener. 's Nachts werd ze geteisterd door nachtmerries. Ondertussen was Mary's kindje nu geadopteerd door Beth, die hem nu opvoedde. Ze verbrak ieder contact met de biologische moeder in de kliniek, en vertelde hem/har niets over Mary.
Nu, nu Mary vierentwintig is, is ze eindelijk die vervloekte kliniek uit. Ze woont nu onder toezicht in een klein huisje, en is wanhopig op zoek naar haar kind. Voor de buitenwereld sluit ze zich af; niemand weet haar hele verhaal.

• Extra; xx

_________________
Mary Luther

'            Just like a poppy ..


Laatst aangepast door Mary Luther op di okt 21, 2014 4:10 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: • Mary Josephine Luther• | do mei 29, 2014 9:15 am

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

• Mary Josephine Luther•

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary, Hide, A Mirror
» Slapeloosheid :3
» Vanilla Álftemeira

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-