Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Nino Naysmith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: Nino Naysmith | di jun 24, 2014 11:12 am

Naam: Nino Naysmith


Geslacht: Mannelijk


Leeftijd: 18


Woonplaats: District 7


Familie, vrienden e.a.:


Griffin Naysmith (35), de vader van Nino. Aangezien ze vroeg aan kinderen zijn begonnen, is Griffin nog altijd een prille dertiger die in de bossen van district 7 werkt. Houthakken is zijn voornaamste taak al wordt hij soms op andere plaatsen uitgespeeld aangezien het nogal een polyvalent persoon is. Hij probeert zijn zonen zoveel mogelijk bij te leren over de kunsten van het hout zodat ze later ook een mooi postje kunnen betrekken in de boomgaarden van dit mooie district.

Charm Naysmith (35), de moeder van Nino. Zij is voornamelijk huisvrouw maar heeft ook twee genezende handen gekregen. Als er mensen zijn die gewond zijn door een relletje met een vredebewaker, dan gaan ze vaak naar haar toe.

Oliver Naysmith het kleine broertje van Nino. Het is slechts 14 jaar oud maar het lievelingetje van mama en papa want hij komt overal mee weg, om het even wat hij ook doet.  Onlangs knipte hij nog heel onze kat kaal zonder enige straf te krijgen. Als Nino zoiets had uitgestoken, mocht hij terug de hele dag nutteloze blokjes van 5cm op 5cm zagen uit een boomstam.


Uiterlijk

Nino is een jongen van ongeveer 1m82 groot, die licht gespierd is doordat zijn vader hem al helemaal klaarstoomt om later een goede houthakker te worden.  Verder heeft hij kastanjebruine ogen en had hij vroeger lang bruin haar. Doordat zijn broertje eens in zijn slaap een stuk van zijn haar afknipte, is zijn haar nu wat meer in model gesneden waardoor hij wat meer aantrekkingskracht heeft bij de plaatselijke vrouwelijke bevolking. Verder draagt hij normale stadskledij met een rood accent ter ere van zijn beste vriendin die hij verloor toen enkele vredebewakers hun huis binnenstormde tijdens de opstand.


Goede eigenschappen
- Graag geziene persoon
- Kan goed om met bijl en messen
- Behulpzaam


Slechte eigenschappen
- Heeft een zwak voor vrouwen
- Is klungelig met elk soort ander wapen/tool dat hij in zijn handen krijgt
- Zit in een depressie door het verliezen van zijn beste vriendin
- Snel jaloers


Verleden

Toen Nino geboren werd, hadden zijn ouders veel vraagtekens over het moederschap en vaderschap aangezien ze al heel vroeg aan kinderen begonnen zijn zonder heel goed te weten wat ‘ouder zijn’ betekend. Hun spijt werd nog groter toen bleek dat Nino een echte wener was als kind. Enkel de zoete smaak van honing die gewonnen wordt uit de bijenkwekerij aan de rand van het dorp kon zijn gejank sussen.

Na een leeftijd van 4 jaar was hij een veel gelukkigere peuter en wilden zijn ouders er nog een kindje bij. Het werd een jongetje die precies op Nino leek toen hij klein was alleen was zijn nieuwe kleine broer een heel stuk braver en weende hij ook  een stuk minder als baby. Nino denkt dat het  daarom is dat Oliver zowat het lievelingetje is van zijn ouders.  Hij was eigenlijk jaloers op zijn broer maar is natuurlijk te koppig om dat toe te geven . Daarom probeert hij al van kleins af goed te helpen met het dagelijkse huishouden om zo wat in de gratie van zijn ouders te komen.

Vanaf zijn 6e verjaardag begon hij graag naar school te gaan, zou dat komen door de toffe lessen of door het meisje ‘Hannelore Keene’ waarmee hij steeds beter en beter bevriend raakte. Ze was niet zo’n mooi meisje maar wel heel erg slim en ze zorgde ervoor dat Nino uit de problemen bleef. Zonder haar had hij waarschijnlijk iedere dag straf maar zij suste hem zoals enkel echte vrienden zouden doen.

De volgende 7 jaren verlopen tamelijk rustig, hij helpt steeds meer mee met het huishouden, in principe zou hij een goeie huisman kunnen worden maar dat wordt nooit toegelaten in district 7. Zijn broer is inmiddels een heel stuk gegroeid en moest je niet zien dat Nino een paar jaar ouder is dan zou je denken dat ze een tweeling zijn. Ze hebben beide ook dezelfde karaktertrekken, al is zijn broer meer aan de luie kant. Ook zijn relatie met Hannelore is niet verwaterd, integendeel. Hannelore begint zich te ontpoppen als een vlinder uit zijn cocon. Van dat middelmatige meisje blijft niets meer over, ze is echt een pracht van een jonge dame geworden.  Alle jongens kijken naar haar en Nino begint zelf een beetje jaloers te worden.  Zou hij bang zijn haar zo kwijt te raken als vriendin of begint hij gewoon gevoelens te krijgen? Hij is nog maar 13 jaar, en komt volgende maand 14  dus weet hij eigenlijk wel wat gevoelens zijn? Alleszins genoeg stof om over na te denken.

De opstand

De opstand begint eigenlijk maar een jaar na vorige gebeurtenissen. Je voelde het bij ons al aankomen maar Nino en zijn familie werden gespaard (want ze woonden in het veilige gedeelte van het district) alhoewel zijn vader wel meedeed met het verzet. Voor Hannelore en haar familie liep de opstand minder goed af, midden in de nacht vielen enkele vredebewakers hun huis binnen en vermoordden koelbloedig  het hele gezin. Niet verwonderlijk eigenlijk aangezien haar vader een belangrijk persoon uit het district was.

Sindsdien zit Nino al meer dan een jaar in een depressie, hoe zou je zelf zijn als je best vriendin sterft? Hij had zelf nog de tijd niet gehad om zijn ‘gevoelens’ voor het meisje een plaats te geven. Het absolute laagtepunt tijdens die periode is enkele maanden na de moord. Hij had al even zelfmoordneigingen maar kwam op het punt te staan dat hij het daadwerkelijk ging doen, hij ging zichzelf ophangen (hij kende ook het versje van de galgenboom). Gelukkig was zijn moeder er nog net op tijd bij om het te voorkomen en  sindsdien woelt er een wat gemoedelijkere sfeer door het huis van de familie Naysmith.

Gelukkig moest hij tijdens de 1e Hongerspelen niet meedoen want daar ging hij sowieso een snelle dood tegemoet aangezien hij mentaal nog altijd een wrak is.

Hij kon ook geselecteerd worden voor de 2e Hongerspelen, mentaal gaat het al wat beter met hem dankzij de ontmoeting van April. Hierdoor is hij wat meer afgeleid en denkt hij geen 24u per dag meer aan zijn overleden vriendin Hannelore. Gelukkig  kwam zijn naam niet uit de pot maar het was toch wel zwaar aangezien hij beide tributen (Skoll en Madelynn) toch al eens ontmoet had. Daarom was hij ook blij dat Madelynn als winnares uit de Spelen kwam.

Sterke punten in de arena

Hij kan goed om de bijl en ook een mes kan hij goed hanteren. Als hij dus die middelen kan vinden kan hij wel eens ver raken. Aangezien hij een graag gezien persoon is, kan hij misschien ook snel een goede bondgenoot vinden.


Zwakke punten in de arena

Hij kan wel goed om met mes en bijl maar met de andere wapens/gereedschap is hij nogal klungelig. Als hij niet snel zijn vertrouwde spullen kan vinden dan kan de dood hem snel in de ogen kijken. Verder heeft hij ook nog een zwak voor vrouwen, zou hij wel een vrouw kunnen vermoorden? Zijn mentale instabiliteit kan hem ook parten spelen, hopelijk is die instabiliteit voorbij voor hij aan de spelen zou moeten deelnemen.


Bonnen

Aangezien Nino nu 18 jaar is, heeft hij al 7 bonnen in de fameuze ‘pot der dood’. Daarbij was vorige winter enorm streng en heeft hij nog 2 bonnen gekregen doordat ze genoodzaakt waren om extra voedsel aan te nemen. In totaal heeft hij dus 9 bonnen.


Overige
Zoals hiervoor al gezegd kan Nino goed om met messen. Dit is niet zomaar! Nino zijn vader wil dat hij houthakker wordt maar zijn zoon heeft eigenlijk meer zin om de fijnkunst van het houtbewerken uit te oefenen. Meubelmaker ligt dus veel meer bij het verlengde van zijn interesses.


---------------
OFF:

Ik heb het gevoel dat het schrijven nog niet 100% lukt, hopelijk gaat het in de toekomst een stukje beter.

Ik kon alles nog wat meer uitschrijven, maar wou niet dat de mensen hun aandacht zouden verliezen en heb het maar niet te lang gemaakt. Of zou het toch beter wat meer uitgeschreven worden?

_________________


Laatst aangepast door Tyrell Peak op di dec 26, 2017 5:21 pm; in totaal 5 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Een jaartje ouder geworden...)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2135
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Nino Naysmith | di jun 24, 2014 4:45 pm

Het is uitgebreid genoeg zo, hoor Wink Een tip voor als je gaat posten: let erop dat je niet gaat switchen tussen verleden tijd en tegenwoordige tijd. Hier op het forum geldt de regel dat wein principe in de verleden tijd schrijven.

Maar goed, je karakterkaart is dus helemaal goedgekeurd  ^^ 

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: Nino Naysmith | di jun 24, 2014 5:02 pm

Dank je voor het goedkeuren van de kaart, ik zal de tekst nogmaals nalezen en de nodige veranderingen toepassen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Nino Naysmith |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Nino Naysmith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-