Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Kira Beckster

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kira Beckster
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 29
Registratiedatum : 07-08-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Huisvrouw
Leeftijd: 16

Onderwerp: Kira Beckster | do aug 07, 2014 5:06 pm

Kira Evelynn Beckster

Vrouw
Leeftijd :
Kira is 16 Winters jong en verjaard op een koude 21ste van December wat haar het sterrenbeeld Boogschutter
Kira is geboren en getogen in het transportdistrict aka District 6. Al van kleins af herkent ze de olie, teer en verbrande geur die rond het gebied rondzwerft. Ze woont net aan de rand van de stad.  
Familie
Kira komt uit een kleine familie waarvan ze niet weet of deze nog levende zijn of niet, enkel haar dierbaarste houd ze in haar hard. Zo kende ze enkel haar grootouders van vaders kant en haar gezinnetje. Ze heeft er geen weet van of ze nog verdere familie heeft, maar is er ook niet op zoek achter uit angst dat de waarheid harder zou kunnen zijn dan dat ze werkelijk wilt weten.

†George Erik Beckster :
George Beckster was een man met een hard van goud  en ook was hij Kira’s grootvader. Deze man kon haar meeslepen in verscheidene verhalen en toverde meestal een stralende glimlach op har kleine gezichtje. Ze herinnert zich nog steeds zijn oude houten stoel met het beige-achtige wollen deken eroverheen. Het prikkelde een beetje, maar was tegelijkertijd ook erg zacht. Tranen rolden dan ook zeker toen hij stierf aan ouderdom met zijn 73 jaar , toen was het kleine meisje slechts 11 jaartjes jong en miste zijn opbeurende verhalen heel erg.

Evelynn Amilia Verde / Beckster :
Aan deze vrouw heeft Kira haar tweede naam te denken, Evelynn is een vrouw van 75 jaartjes oud, maar ziet er nog steeds in haar nopjes uit, ondanks alle terreur die ze de afgelopen jaren heeft moeten meemaken. Voor de opstanden had ze het al erg moeilijk gehad met het verlies van haar man George en toen de opstanden en rellen er kwamen, leek deze oude vrouw helemaal al ineengeklapt te zijn. Het verlies van haar dierbaren leek zwaarder te zijn dan deze van Kira zelf. Het verlies nog eens weten van je schoondochter en kleinkind komt hard aan. Sindsdien is Evelynn erg stil geworden en wisselt ze af en toe een woordje uit met haar zoon en kleinkinderen, maar anders zit ze alleen thuis, samen met gezelschap van haar oude hond Jackie.

† Meredith Veronica Floyd/Beckster :
Meredith was een erg lieve beschermende vrouw en dan ook een geweldige moeder voor haar drie kinderen geweest. Ze was zorgzaam, een erg goede kok, ondanks dat de porties best klein waren en niet genoeg om zoveel monden te voeden. Kira keek erg op naar haar moeder en vond het dan ook fascinerend hoe handig deze vrouw wel niet was. Meredith is helaas omgekomen toen ze met haar zonen en dochter wilde schuilen voor de rellen in een fabriek. Echter had ze er geen idee van dat ze zich achter enkele olievaten schuilhield met de kleine Lancelyn op haar schoot.  De fabriek werd getroffen door een aanval en net op de plaats waar haar moeder zich schuilhield werden er bommen gegooid. Jonathan had Kira net kunnen weghalen van die plek, maar de brandende lichamen van haar moeder en broertje blijven in haar geheugen gebrand en ook s’nachts word ze vaak al huilend wakker van die nare nachtmerrie die haar blijft achtervolgen.

Derek Thimonty Beckster :
Derek Beckster is een 42jarige man die zich probeert sterk te houden na alles wat er gebeurt is, maar vaak heeft hij last van een emotionele breakdown en jammert hij om zijn zoontje en echtgenote. Kira respecteert hem enorm en probeert hem ook vaak op te beuren, al eindigt dat vaak al huiled in elkaars armen.  Derek werkt samen met zijn oudste zoon Jonathan in één van de bandfabrieken en je merkt zeker op dat hij een hardwerkende man is die zijn familie zeker niet in de steek zou laten.

Johnathan Eldrik Beckster :
Jonathan is Kira’s oudere broer en is 19 geworden in Juni, hij is een erg zorgzame broer die wat stilletjes kan overkomen bij onbekende, maar tegen zijn zusje over van alles en nog wat kan praten. Jonathan heeft sinds dat ze de opstanden verloren hebben een enorm grote haat ontwikkelt tegen het capitool, ze hebben hem zijn dierbaren afgepakt en daar zullen ze voor boeten. Hij is erg bang om zijn zusje kwijt te geraken door deze gruwelijke spelen, maar hij kan haar niet helpen als er een boete is. Aangezien hij meerderjarig is hoort hij ook te werken en hij is er ook erg goed in al protesteert hij wel vaak. Kira probeert hem altijd zo vaak mogelijk te kalmeren als hij een woedebui zou krijgen, want waarschuwingen heeft hij al genoeg gehad en de volgende keer komen er echt straffen aan te pas.
† Lancelyn George Beckster :
Lancelyn Beckster was Kira’s jonge broertje, hij was slecht 7 jaartjes jong toen hij van zijn leven beroofd werd. Het was een actieve speelse knaap geweest die graag spelletjes speeltje zoals verstoppertje of tikkertje. Af en toe was hij dan ook erg vervelend geweest, maar er is nog geen dag voorbij gegaan dat Kira hem niet mist.
Uiterlijk
Kira heeft een olijfkleurige huid die vaak ook onder het vuil zit. Ze heeft honingblonde haren die tot haar schouders komen en deze steekt ze vaak in een slordige dot zodat het niet al te veel in haar zicht komt te zitten. Haar ogen zijn licht amandelvormig en hebben een hazelkleurige gloed vermengd met gouden spikkeltjes die haar kijkers vaak doet stralen. Deze jonge dame is nog niet helemaal volgroeid en is erg mager van postuur, ze is niet de langste met haar 1m73 maar ook niet de kleinste, net gepast dus. Over haar neusje kun je vaak zomersproetjes spotten en haar volle lippen vormen vaak een vriendelijke glimlach.  Ze heeft ietsje donkere wenkbrauwen en een hartvormig gezichtje. Qua kledingstijl is ze niet de deftigste en kun je haar wat vergelijken met een sloddervos. Ze heeft één mooi jurkje, maar deze is voor de kerk of voor de boete, de rest zijn kleren die voor haar oudere broer te klein zijn geweest. Dus deze zijn vaak te groot voor haar.  

Innerlijk
Over sloddervos gesproken, Kira kun je best vergelijken met een sluwe vos. Dit meisje is onopvallend en slim, maar heeft het lef niet om iets te stelen, ze is ook best onhandig en kan over het kleinste takje struikelen.  Wie  haar kent weet dat Kira een vriendelijk en iets verlegen meisje is maar wel erg behulpzaam als er iets in ruil tegenover staat. Veel vrienden heeft ze niet, maar diegene die ze wel vertrouwd beschouwd ze dan ook als familie en zou er alles voor doen, al is het zo dat ze alle kleine stukjes lef en moed in zichzelf zal moeten bijeen sprokkelen en dan nog een deftig plan bedenken voordat ze iets doet. De mensen die ze niet kent ziet ze nog een beetje als bedreiging, haar vertrouwen is erg beschadigd en het is er moeilijk om vriendschap van deze meid te krijgen als ze je niet kent. Kira is wel avontuurlijk en vind ze het niet erg om haar handen vuil te maken , ze kan ook erg ijverig zijn en is ook een goede werkster. Ook is ze erg creatief en vind ze vaak een goede oplossing voor dingen. Sinds de dood van haar moeder en het eind van de opstanden heeft Kira erg vaak last van nachtmerries en is ze als de dood voor vuur. Koken ging de eerste dagen moeilijk, maar na een tijdje is ze niet meer al te bang voor de kleine vlammetjes. Maar moest er ooit iets in brand schieten dan zou ze er maar weerloos en angstig bijstaan.

Sterke punten:
° Kira is een slimme meid en komt gauw af met een plan, ze kan rustig en stil blijven. Iets wat haar onopvallend maakt en ze ook wat in de schaduwen duwt. Het is beter om het slim en sluw te spelen, want volgens haar is het als je, je sterk voorstelt ze je eerder willen uitschakelen. Ze is creatief en een goede werkster en zou met een beetje geluk een blaaspijpje kunnen maken, ze heeft ook een scherp zicht wat daar goed bij gepaard gaat.
Ondanks de slechte conditie is ze wel erg snel net zoals een haas op de vlucht kan ze alle energie uit haar lichaam gebruiken om er zo snel mogelijk vandoor te zijn, echter is het gevolg daarvan dat ze erg uitgeput en dorstig zal zijn. Ook kan ze een beetje zwemmen, maar niet zo dat ze het uren zou kunnen volhouden.

Zwakke punten:
Erg sportief is Kira niet en een goede conditie heeft ze ook niet, ze is een enorme angsthaas en is bang voor vuur, ook heeft ze het lef niet in zich om te stelen of bruut iemand te vermoorden, daarvoor moet ze slim spelen. Handig met wapens is ze al zeker niet en veel van planten weet ze ook niet doordat district 6 niet veel natuur heeft. Ook is ze nogal lomp en nogal gevoelig voor wonden.

Bonnen:  Kira heeft in totaal 5 bonnen zitten, vier omdat ze 15 jaartjes jong is en 1 om voedsel, er is een periode geweest waar haar vader ziek was en aangezien haar broer niet genoeg geld op tafel kon leggen heeft ze een bon erbij genomen.
Overig: Sinds kort heeft Kira een kleine kitten waar ze voor zorgt, deze heeft ze gedoopt  tot Room, aangezien het katje gek is op zuivel.(Op hoop van zege dat het nu ongeveer klopt :3 )


Laatst aangepast door Kira Beckster op za okt 18, 2014 9:32 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Kira Beckster | do aug 07, 2014 5:13 pm

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Kira Beckster

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-