Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Lincoln Wells

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lincoln Wells
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 100
Registratiedatum : 24-08-14
KARAKTER

Onderwerp: Lincoln Wells | zo aug 24, 2014 1:27 pm

Naam: Lincoln Wells
Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: District 1
Familie, vrienden e.a.:
Duncan Wells (vader)
Juliana Wells (moeder)
Sarah Wells (zusje, 14 jaar)
Charlotte Wells (zusje, 12 jaar)
Lizzy Wells (zusje, 9 jaar)

Uiterlijk: Lincoln is een lange jongen (1.88m) met blond haar en blauwgrijze ogen. Hij heeft een wat smaller hoofd, met een goed zichtbare kaaklijn. Zijn lippen zijn wat voller.

Eigenschappen:
. Vastberaden/ gedreven - Sinds de aankondiging van de eerste Hongerspelen, heeft Lincoln zijn leven gewijd aan trainen voor de Spelen. Vorig jaar is hij niet gekozen, dus hij hoopt vurig dat hij dit jaar, zijn laatste mogelijkheid, gekozen zal worden. Hij ziet zijn doel voor ogen en is daar niet vanaf te praten.
Lincoln had al een voorliefde voor wapens toen hij klein was, voornamelijk zwaarden. Toen hij doorkreeg dat de Spelmaker wapens in de Hoorn des Overvloeds legt die in het voordeel van tributen kunnen werken, besloot hij zich te richten op één soort wapen: het dubbele zwaard (klik)
. Overtuigend - Door zijn imponerende uiterlijk, neigen veel mensen hem op zijn woord te geloven of zijn ideeën goed te vinden. In sommige gevallen zal het ook zo zijn dat mensen hem volgen om uit de problemen te blijven, want soms heeft hij last van een kort lontje, waarbij hij nog wel eens een klap uit kan delen.
. Trouw - Ondanks zijn uiterlijk, trainingen, opvliegende karakter en voorliefde voor de Spelen, is het een trouwe en eerlijke jongen. Hij heeft drie kleinere zusjes die hij met zijn leven zou beschermen. Ben je eenmaal in Lincoln’s hart gesloten, dan zal hij altijd naast je blijven staan.

. Kort lontje - Hierdoor kan zijn woede hem blind maken, en kan hij in het wildeweg gaan slaan. Ook als het meestal beter is om weg te lopen. Hij heeft al vaker gevechten gehad met jongens in de stad, waardoor hij veel problemen heeft opgelopen.
. Pester - Ben je een sukkel, een beetje onhandig of staat je hoofd Lincoln niet aan? Dan voelt hij zich niet weerhouden om je een duw te geven. In Lincoln’s ogen zou iedereen gedreven moeten zijn om te trainen voor de Spelen. Niet alleen om geen slappeling te zijn, maar ook om de status van het District hoog te houden door meer winnaars te leveren.
. Geen goede relatie met zijn ouders - Door Lincolns liefde voor wapens en zijn vaders liefde voor vechtfilms kregen zij twee een goede relatie. Maar dat veranderde door de Spelen. Lincoln was altijd zijn vaders kleine jongen, waar hij zijn liefde mee kon delen, maar nooit had Duncan gedacht dat zijn zoon daardoor mee zou willen doen aan de Spelen. Toen Lincoln iedere dag begon te trainen, besloot Duncan afstand te nemen van de wapens en het vechten, in de hoop Lincoln er zo afstand van te laten nemen. Dat deed Lincoln niet. En toen hij kwaad werd toen hij niet voor de eerste Spelen geselecteerd werd, knapte er iets bij zijn vader, die zijn moeder meetrok in de ruzie. Ze waren bang om hun oudste en enige zoon te verliezen, en waren wanhopig om hem van de gedachte mee te doen af te krijgen. Lincoln hoorde de angst in zijn vaders stem en de wanhoop in die van zijn moeder, maar hij was niet van zijn plan af te praten. Sindsdien is de relatie niet meer als vroeger, en praat hij niet vaak meer met zijn ouders over het enige waar hij echt van houdt: trainen.

Verleden: Lincoln was als klein jongetje al geïnteresseerd in wapens, en begon al op vroege leeftijd met trainen. Sinds de spelen richt hij zich op het tweezwaard. Je zou dus kunnen zeggen dat hij op het gebied van vechten en trainen niet erg veranderd is. Maar Lincoln was niet altijd de pester die hij was. Door de fricties met zijn ouders is hij nors geworden, en kan hij niet meer accepteren dat iemand hem verteld wat hij moet doen. Als nu iemand hem in de weg staat, wordt hij woest en kan hij zijn vuisten gebruiken. Hij heeft dat al meerdere malen gedaan, waardoor hij een imponerende indruk achter heeft gelaten.
Maar natuurlijk zijn er ook dingen die altijd hetzelfde zijn gebleven: zijn liefde voor zijn zusjes is oneindig. Vooral de oudste, die nu aan de jongens begint (die Lincoln natuurlijk altijd niet goed genoeg voor haar vindt, en in zijn ogen idioten zijn). Maar ook zijn jongere en jongste zusje zien hem als een grote broer. Van de jongste heeft hij zelfs nog luiers verschoont, terwijl zijn moeder bezig was met de oudere twee.

Overig: Ik zou het heel leuk vinden als er iemand (jongen/meisje) is die ook beroepstrainer is, vrienden is met Lincoln. Dan kunnen ze samen trainen.

De Hongerspelen:
Goede eigenschappen
. Hij is een beroepstrainer en heeft grote kennis en beheersing over zowel zijn wapens als zijn lichaam. Hij weet hoe hij moet vechten.
. Hij is groot en heeft overtuigingskracht, waardoor de kans aanwezig is dat mensen zich als bondgenoot bij hem aan zullen sluiten.
. Hij wil meedoen aan de spelen. Hij zal geen problemen hebben met iemand vermoorden, en zal doen wat er gedaan moet worden.

Slechte eigenschappen
. Hij heeft weinig kennis van eetbare planten. Zijn eten zal hij van bondgenoten of sponsoren moeten krijgen. Groot wild zal hij nog wel kunnen vangen met zijn zwaard, maar als dat niet aanwezig is, is hij afhankelijk van anderen.
. In handige dingen als boomklimmen en zwemmen is hij geen ster.
. Hij kan zichzelf verliezen in woede. Als je Lincoln uitdaagt en daar te ver in gaat, zal hij je aanvallen en vermoorden. Maar hij zal blind zijn en niet meer rationeel kunnen nadenken, waardoor hij een makkelijk prooi wordt voor omstanders.

Bonnen: Lincoln en zijn familie had altijd genoeg te eten, maar wanneer mogelijk, nam hij voedselbonnen aan in ruil voor een extra bon met zijn naam. Hij is 18, plus de extra die hij erin heeft gekregen, heeft hij voor aankomende spelen 12 bonnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Lincoln Wells | zo aug 24, 2014 1:58 pm

Goedgekeurd!

Misschien handig om te weten: Jennifer organiseert wel eens trainingen in District 1. Dat is misschien iets voor Lincoln, dan kan hij met meerdere verschillende mensen trainen Smile

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Lincoln Wells

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-