Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Training voor Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jennifer Lockheart
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 1466
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer en begeleider District 1
Leeftijd: 33

Onderwerp: Training voor Tributen | zo aug 24, 2014 3:49 pm

Goed, aangezien Jennifer wil beginnen met het trainen van de eerste Beroeps en ik hier veel te veel serieus over na denk, heb ik bij deze even een algemeen topic opgesteld met informatie over de trainingen. Hieronder vind je een beschrijving van het Trainingsgebouw en het gebied ernaast, gevolgd door een indeling over hoe de training er voor de Tributen uit gaat zien. Op deze manier heb je een beetje een lijdraad voor als je met je karakter op het trainingsveld wilt posten.

Beschrijving Trainingsgebouw en -gebied
Het Trainingsgebouw is een gebouw ongeveer net zo groot als een gemiddeld gymnastiek gebouw met twee zalen. Het is een redelijk oud, stalen gebouw met weinig ramen en slechts twee deuren waardoor je het gebouw kunt betreden. Binnen in het gebouw zijn twee zalen aanwezig waarin getraind kan worden bij slecht weer en er is een bergingsruimte waar al het trainingsmateriaal (droog) bewaard kan worden. Uiteraard zijn er ook een kleedkamers aanwezig voor dames en heren.

Naast het gebouw is een groot veld te vinden. Dit veld is in verschillende vakken opgedeeld en ieder deel bevat andere attributen om op of mee te trainen. Als je het terrein betreed is aan je linker hand het gebouw en aan je rechterhand het uitgestrekte veld. Geheel aan de andere kant van het veld (tegenover je) staat een reeks van evenwichtsbalken waarop balansoefeningen gedaan kunnen worden. Op het veld naast de balken staat een serie schietschijven waar met boog, mes, bijl of werpster op gemikt kan worden. Op de velden daar weer naast is ruimte voor het sparren met zwaard, lans, stok, speer of (in Jenn haar geval) zeis. Hier kan ook ontwapenen en worstelen worden geoefend. Verder zijn er nog velden waarop je conditie wordt getraind. Er is een stormbaan aanwezig. Om het gehele terrein heen is een hardloopbaan waarop iedereen rond wordt gejaagd door de trainers.

Aanwezige materiaal:
Er is maar een beperkt aantal materialen aanwezig. Hoewel Jennifer vroeger soldaten heeft getraind, zijn na de Donkere Dagen veel materialen in beslag genomen. Toch heeft Jennifer het één en ander weten te verbergen. Er zijn voornamelijk vechtstokken (met verschillende lengtes) aanwezig, vier paar bokshandschoenen, één boog met vijf pijlen (deze behoorden eerst toe aan Michelle), een bijl, drie werpsterren en een zwaard (deze behoorde eerst toe aan Lincoln). Je karakter mag uiteraard ook zelf zijn eigen materiaal meenemen (geen idee wat de Vredesbewakers daar van vinden thow). Stelen wordt niet gewaardeerd, want dan rijgt Jennifer je aan haar zeis!

Algemeen Trainingsschema:
Ochtend: 8:00 uur - 12:00 uur
In de ochtend is er een gezamenlijke training voor iedereen. Deze ochtendtraining staat in het teken van het trainen van conditie, balans en uithoudingsvermogen. Alle Tributen beginnen met een aantal rondjes over de hardloopbaan, waarna ze balansoefeningen krijgen op de evenwichtsbalk en een paar rondjes over de stormbaan moeten. Rond het middaguur is er dan een gezamenlijke pauze.

Middag: 13:00 uur - 17:00 uur
In de middag is het programma gericht op specialisatie. In deze uren kan iedere Tribuut zich richten op zijn of haar specialiteit, bijvoorbeeld zwaardvechten. Bij ieder onderdeel staat een trainer die de training zal begeleiden en die jouw Tribuut zal helpen om nog beter te worden. Jennifer haar specialiteit is het vechten met lange stok, lans en zeis en zij zal zich dan ook vooral richten op het vechten met deze voorwerpen. Bij het messen werpen kan ze echter ook ondersteuning bieden, net als bij vele andere onderdelen.

Aanwezige Trainers:

  • Jennifer Lockheart. Specialiteit: vechten met lange stok/zeis en de evenwichtsbalk
  • Amathist Jewel. Specialiteit: Conditietraining en strategisch plannen
  • Esmeralda Snow (Winter). Specialiteit: Messen werpen en het werpen van andere kleine wapens


De kans is groot dat jouw Tribuut te maken krijgt met een NPC-trainer. Jennifer, Amathist en Winter zijn op dit moment de enige gespeelde trainers, maar uiteraard zijn er ook anderen aanwezig om te helpen met andere specialiteiten.

Tijdens de Spelen:
Tijdens de Spelen is het trainingscentrum gewoon open. De leiding over het centrum gaat dan over van Jennifer naar Amathist. Je kunt dus gewoon met je karakter komen trainen in een eigen topic, of je aansluiten bij een trainingstopic van één van de trainers of andere Tributen.

Vragen of opmerkingen mogen naar mij worden gestuurd via PM!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Training voor Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Progamma Halloween Gala
» Sluit Surabaya Zoo! {Petitie}
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.
» Indoor Soccer [ALLEEN VOOR DE LEERLINGEN DIE ZICH TIJDIG HEBBEN AANGEMELDT]
» eindelijk beter, helemaal genezen voor t eerst weer buiten

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 1 :: Het Buitengebied-