Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Eugine Jerremiah Spacey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eugine Spacey
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 110
Registratiedatum : 24-08-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Engeltje
Leeftijd: 19

Onderwerp: Eugine Jerremiah Spacey | ma aug 25, 2014 10:40 pm

Naam: Eugine Jerremiah Spacey


Geslacht: Man


Leeftijd: 18 jaar


Woonplaats: District 3


Familie, vrienden e.a.:

Stewart Spacey (vader): Eugine heeft zijn hersencapaciteit zeker en vast gevorderd van zijn vader. Hij werkt als ‘Hoofdingenieur’ in één van de best technologische bedrijven van het district. Zijn looks zijn niet zo optimaal, je ziet meteen hoe nerdy hij is.

Casey Spacey (moeder): Zijn moeder is enkele jaren jonger dan zijn vader maar zij ziet er stukken beter uit. Ze is een enorm knappe vrouw en is duidelijk niet voor zijn vader gevallen op basis van zijn looks. Ze heeft eigenlijk geen speciale capaciteiten maar is wel een goede huisvrouw.

Eunice Spacey (zus): Zijn zus is 16 jaar en is dus amper een jaar na hem geboren. Ze heeft gelukkig voor haar de looks mee van haar moeder maar heeft niets qua slimheid gekregen van haar vader. Eunice en Eugine leven door het verschil in hersencapaciteit dus op twee verschillende werelden en komen niet zo goed overeen aangezien hij zich constant ergert aan haar.Uiterlijk:

Ondanks dat hij een immens grote nerd is, ziet hij er niet zo lelijk uit omdat hij enkele uiterlijke eigenschappen van zijn moeder heeft meegekregen. Verder is hij 1m85 groot, heeft hij zwart haar en draagt hij een zwarte bril met daaronder donker bruine ogen.


Eigenschappen:

Positieve eigenschappen:

- Hij kan heel goed omgaan met technologie, vooral in het werken met computers is hij gespecialiseerd

- Hij is hoogbegaafd

- In principe is hij wel heel vriendelijk

Negatieve eigenschappen

- Op sociaal vlak is hij een nul

- Hij is enorm klungelig met wapens want deze heeft hij nooit nodig

- Hij twijfelt enorm veel aan zichzelf en is daardoor heel erg onzeker waardoor hij veel bevestiging nodig heeft.


Verleden:
 
De opvoeding van Eugine verliep enorm stroef aangezien het niet gemakkelijk was om een hoogbegaafd kind op te voeden. Hij had enorm veel bevestiging nodig en men moest constant met hem bezig zijn om zijn hoogbegaafdheid verder te doen ontwikkeling.

Ondanks zijn sociale beperking, bleef Eugine natuurlijk een jongen die keek naar de meisjes. In zijn klas zat een meisje die hij enorm knap vindt. Maar hij had nog nooit met haar durven praten, enkel een korte ‘Hoi’ was al over zijn lippen gegaan. Ook al zou hij haar van alles willen vertellen hij blijft een nerd en zou heel de tijd over zijn woorden vallen.

Opstand

Tijdens de opstand is de vader van Eugine zijn werk verloren aangezien hij in één van de belangrijkste bedrijven in het district werkte. Doordat dit bedrijf een bedreiging kon vormen voor het Capitool, had het Capitool dit bedrijf zo snel mogelijk platgebombardeerd. Verder waren Eugine en zijn familie niet betrokken bij de opstand.

Na de opstand had men zo snel mogelijk weer de technologische bedrijven opgebouwd en heeft zijn vader een promotie gekregen omdat zijn chef vermoord is geweest tijdens deze opstand.
De verkiezing van de spelen zijn altijd een nachtmerrie voor Eugine aangezien het bijna 100% zeker is dat hij zou sterven tijdens dit evenement. Bij de vorige spelen, was hij gelukkig niet gekozen maar volgde hij ze wel op de voet aangezien hij zo misschien tactieken zou kunnen verzinnen met zijn slimme brein.


Overig:
Hij zit nog op school maar later heeft hij sowieso al een job want tijdens de ‘Breng je zoon naar werk-dag’ heeft hij goede punten gescoord door zijn technologisch talent.Sterke punten in de arena

Eugine heeft enorm weinig goede eigenschappen indien hij in de Hongerspelen zou terecht komen. Misschien indien hij een computer en technologische snufjes zou kunnen bemachtigen, kan hij ver geraken maar die kans is enorm klein. Verder heeft hij wel de vorige spelen goed gevolgd dus daar heeft hij enkele dingen van opgestoken. Zijn hersenen zijn dus zijn sterkste wapen.


Zwakke punten in de arena

Hij kan totaal niet omgaan met wapens en in vechten is hij ook een nul. Het zal ook moeilijk worden om bondgenoten te vinden aangezien zijn sociale capaciteiten ook nihil zijn. De kans dat hij de Spelen dus overleeft is heel klein.


Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?

Eugine is 18 jaar en heeft daardoor in totaal 7 bonnen. Omdat zijn vader een belangrijke functie heeft, heeft Eugine geen bonnen gekregen deze keer.OOC: De kaart kan later nog wat meer uitgewerkt worden indien ik nog een inspi momentje voor hem krijg


Laatst aangepast door Tyrell Peak op zo nov 13, 2016 9:58 pm; in totaal 5 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Aanpassing voor boete 3e HS)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Eugine Jerremiah Spacey | di aug 26, 2014 7:11 am

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Eugine Jerremiah Spacey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-