Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Burgemeesters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2123
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Burgemeesters | wo okt 01, 2014 9:16 pm

District 3
Naam: Ada Kis
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Ada is een kleine vrouw (1,59m) die er ouder uit ziet dan ze in feite is. Menigeen zal denken dat ze al lang met pensioen hoort te zijn, maar ze is pas 57. Haar haren zijn grijs, met nog wat zwarte strepen die binnenkort waarschijnlijk ook grijs zullen zijn. Ada heeft heel slechte ogen, en draagt daarom een bril die haar zowel met lezen als met veraf zien moet helpen.
Innerlijk: Ada is een hele pientere vrouw. Ze is snel van begrip en ook een beetje een betweter. Ze houdt van macht en probeert daarom altijd op goede voet met het Capitool te blijven. Ze vind het leven behoorlijk waardeloos en droomt van de dag dat de mensheid volledig wordt overgenomen door robots.

District 4
Naam: Nenad Feriro
Geslacht: Man
Uiterlijk: Nenad kleed zich als een gentleman, en gedraagtzich ook altijd zo. Hij draagt altijd overhemden en pakken. Soms aangevuld met een hoed of een wandelstok. Zijn zilverwitte baard houdt hij netjes kort. Hij is 1.80m en vrij breed gebouwd. Hij komt altijd zelfverzekerd over.
Innerlijk: Nenad gedraagt zich dus als een gentleman, volgens het boekje. Hij houdt deuren voor andere mensen open, laat vrouwen altijd voorgaan en spreekt altijd met twee woorden. Je zult hem zelden boos zien worden, want hij zet altijd zijn verstand in bij discussies, niet zijn gevoel. Daar tegenover staat dat hij blijdschap ook niet toont. Hij stopt al zijn emoties oneindig diep weg.District 8
Naam: Johann McCracken
Geslacht: Man
Uiterlijk: Johann is een goedlachse man van in de veertig. Hij is iel gebouwd en ongeveer 1,75m lang. Hij gaat altijd gekleed alsof hij een simpele werknemer op een kantoor is: netjes, maar niet overdreven chique. Johann heeft heel donkerblond haar, dat hier en daar al een streepje grijs begint te vertonen.
Innerlijk: Johann is oprecht geïnteresseerd in zijn mede-mens en wil ook oprecht het allerbeste voor zijn district. Hij is wel een beetje naïef, maar dat is juist de reden dat hij deze baan heeft gekregen, want hij zal zich niet zo snel tegen het Capitool keren. Hij is geneigd altijd naar het goede in mensen en hun daden te zoeken en probeert alles te relativeren. Iemand heeft een moord gepleegd? Dan zal hij waarschijnlijk ook medelijden met de moordenaar hebben.  


District 11
Naam: Mae Wheelock
Geslacht: Vrouw
Uiterlijk: Mae houdt ervan zichzelf op te maken. Ze probeert altijd Capitool-achtig over te komen, maar omdat ze niet zoveel geld heeft, ziet het er meestal nogal kitcherig uit. Ze is ongeveer 1,75m lang. Ze is 40 jaar oud, maar doet haar uiterste best er jonger uit te zien dan dat. Meestal draagt ze jurken die tot haar knieën komen, of rokken die tot haar enkels reiken.
Innerlijk: Mae is een erg lieve vrouw, die niet zo goed tegen huilende mensen kan. Hoewel ze het Capitool adoreert en er dolgraag zou willen wonen, ziet ze wel dat het Capitool niet goed voor haar kinderen (zoals ze de inwoners van District 11 graag noemt) zorgt. Ze gelooft echter niet dat zij in de positie verkeerd om daar iets aan te doen en laat het daarom maar zoals het is.

De zoon van Mae is Cosmo Wheelock.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Burgemeesters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-