Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Sköll Hróðvitnisson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sköll Hróðvitnisson
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 146
Registratiedatum : 05-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Papier fabriek || Houthakker
Leeftijd: 17 Years

Onderwerp: Sköll Hróðvitnisson | ma okt 06, 2014 9:49 am

Naam: Sköll Hróðvitnisson
Geslacht: Male
Leeftijd: 17 Year
Woonplaats: District 7
Familie, vrienden e.a.:
Mother || Unkown
Hun moeder is gestorven bij de geboorte van Hati, beiden broers waren nog niet oud genoeg om haar te herinneren. Toch is het de afwezigheid van een echte moeder altijd een groot gedeelte in zijn leven geweest.
Father || Hróðvitnis ?
Dankzij de naamregeling die gewoon is bij hun familielijn weet Sköll de voornaam van zijn vader. Maar verder is alles maar een blur. De man was nooit heel vrolijk geweest op de komst van zijn oudste zoon. Dat heeft hij het kleintje altijd al duidelijk gemaakt. Maar toen ze er nóg een kregen en die de oorzaak was van de dood van de kersverse moeder was het klaar. Hij liet de kinderen achter en verliet het huis. Waar hij nu in het district mag dwalen weten ze niet. Toch zegt iedereen dat Sköll veel op de man lijkt, zowel van uiterlijk als innerlijk.
Brother || Hati Hróðvitnisson
Skölls jongere broer. Hij heeft halflang zwart haar en donkere ogen die in de juiste lichtval bijna rood lijken. Dit was het wonderkind, de gene die schattig was en zo veel op de dode moeder leek. Sköll begon hem hierdoor te haten, omdat hij steeds met zijn vader vergelijkt die ze achter had gelaten. Hati begon hem om dezelfde reden te haten. Omdat in zijn ogen hij degene was die altijd aandacht kreeg met de rede dat hij ouder was. Toen Hati uiteindelijk op beiden geslachten begon te vallen en zijn player eigenschap opdeed verbrak Sköll het contact. Voor hem was Hati geen familie meer maar een schande.
Pleegmoeder || Eda Flaren
De vrouw die de kleine jongetjes onder haar hoede nam en ze probeerde te leren hoe ze zich moeten gedragen. Het was altijd een vrolijke dame die liever zichzelf uithongerde om haar pleegkindjes een hapje extra toe te duwen. Het contact verwaterde toen de twee broers uit huis stapte.

Uiterlijk: Sköll is een typ dat je van uiterlijk niet snel vergeet. Dit gaat zelfs verder dan zijn opmerkelijke lichaamsbouw. Ten eerste is hij langer dan gemiddeld, en torent zo meer dan eens boven zijn leeftijdsgenoten uit. Vaak word hij hierdoor ouder geschat. Maar ook zijn bouw werkt hieraan mee. Door het vroege, en vele, zware werk is zijn lichaam gespierd geworden, hij is sterk en dit kan je van een afstand al zien. Maar dit is niet het enige wat je ziet als hij zijn shirt uit heeft, zijn ribben zijn zichtbaar zoals bij bijna iedere district bewoner. Toch doet hij zijn best dit met zijn spieren te verbergen. Maar hij kan niet alles van zijn district leven verbergen, hij heeft altijd een laag vuil over zich heen liggen. Ook de losse kleren die hij draagt hebben deze eigenschap. Verder is zijn gezicht iets dat je misschien bij kan blijven. Zijn vuilblonde haar was vroeger bijna wit, maar het was de zon die zijn haren en zijn huid een goudgetinte kleur heeft gegeven. Een helblauw ligt in zijn ogen dat mooi overeen komt met de harde lijnen van zijn gezicht.
Eigenschappen:
+ Sköll is een doorzetter in alles wat hij doet. Dit kan zowel positief als negatief uitvallen. Zijn plannen en ideeën zijn vaak grim, toch houd dit hem niet tegen. Hij laat zich nooit ompraten en zal altijd zijn zin doordrijven. Toch zijn het de uitkomsten die positief zijn. Het harde werk en de vastberadenheid erin zijn te zien, ze zullen dus altijd zo veel mogelijk uitgedacht zijn.

+ Hij is handig in zijn werk en leert nieuwe eigenschappen snel aan. Toch heeft hij zoals iedereen tijd en voorbeelden nodig om het uiteindelijk te kunnen. Dankzij zijn vele en afwisselende taken en baantjes kan hij de basis van verschillende eigenschappen. Van een dier villen en uibenen tot broodbakken.

+ Ondanks zijn haat aan alles met een polsslag kan hij in nood heel charmant zijn. Zijn woorden hebben een diep, ruw accent wat vaak in de smaak valt. Daarbij kunnen ook zijn woorden en blik iemand vaak overhalen. Toch interesseert het hem weinig, deze eigenschap gebruikt hij alleen bij hoge nood en er word je gegarandeerd dat hij het niet voor het plezier doet. Misschien laat hij je zijn werk doen, of word je ondertussen beroofd, kleine details.

- Sköll is enorm koppig, dit samen met zijn doorzetter eigenschap gaat meer dan eens verkeerd. Hij zal zich als vuil laten behandelen en word zo snel ontslagen of in elkaar geslagen. Meer dan eens zal hij gewond raken omdat hij geen ‘u’, ‘asjeblieft’ of ‘meneer’ zal zeggen. Met zijn eigen gedachte dat hij zelf altijd gelijk heeft kan dit met bijna iedereen botsen, en ja, ook met andere die sterker zijn als hem.

- De blondie is sociaal een ramp. Natuurlijk kan hij af en toe lekker charmant doen als het hem meezit maar hij geeft er zelf niks om. Vaak sluit hij zich helemaal af van de mensheid waardoor hij kil en hard is. Geen medeleven, voor niemand. Vrienden met hem worden is ook al zo’n risico, natuurlijk, zolang alles goed gaat heb je een maat met een sarcastisch gevoel voor humor. Maar zodra het nauw word of je zijn hulp écht nodig hebt zal hij je gewoon in de steek laten.

- Sköll heeft verschreide negatieve eigenschappen opgedaan door zijn grimmige jeugd en sociale onvermogen. Ten eerste is hij een kleptomaan, vaak zullen dingen in zijn buurt verdwijnen en zonder probleem pakt hij deze mee. Hij heeft geen last van schuldgevoel en kan zich zo voor enige tijd onderhouden. Maar zodra hij iets niet kan stelen, omdat het op een onmogelijke plek is, krijgt hij last van afkickverschijnselen. Hij word er onrustig door, loopt rondjes, frummelt met zijn handen en krijgt last van een zware ademhaling. Zijn gedachten gaan altijd naar die dingen, hij kan zich er gewoon niet van afsluiten. Uiteindelijk moet hij altijd toegeven zodat hij het krijgt. Dan is al die stres voorbij en geeft hij niks meer om het voorwerp nu het van hem is. Gewoon de gedachte dat iemand anders het heeft en hij niet is voor hem ondragelijk. Verder is hij een lichte pyromaan. Hij houd van vuur en speelt er graag mee. Ook dingen in de hens zetten is een hobby van de jongen. Hierdoor heeft hij ook vele brandwonden op zijn lijf. Hij heeft last van plotse woede-uitbarstingen. Deze vliegen niet zomaar over. Vooral in de aanwezigheid van zijn broer is dit vaak het geval.

Verleden:
Sköll is de oudste zoon van een klein gezin. De moeder was een rebelse jonge vrouw met loshangend zwart haar en donkere ogen met een vlammende, vurige blik erin die heel de ogen lieten oplichten. Ze was in de smaak bij vele mannen, sommige vriendelijk, andere niet. Maar ze kwam uit een net gezin met strenge regels. Eenmaal een volwassene besloot ze al deze opvoeding weg te gooien. Ze wou geen hoge rang als man. Ze wou niet in nóg een net gezin terecht komen waarin ze niks kon doen. Dus ze ging met de harde werker. Een lange, knappe man met vuilblonde haren en blauwe ogen. Hij was hard tegen heel de wereld, maar tegen haar was hij lief en beschermend. De vrouw wou graag een gezin starten maar de man weigerde keer op keer. Hij wou geen kinderen, enkel de liefde die hij voor zijn knappe vrouw voelde. Maar de vrouw was geduldig en wachtte rustig af tot de lust van de man uitgroeide tot een groot wordende buik. De man voelde zich belazerd en werd hard, nog voor het kind er was voelde hij er al haat voor. Toen het kleine jongetje op de wereld kwam zeiden de dorpsmensen het al; dit was geluk, het is een wonder dat je nog leeft, wees blij met je zoon en probeer niet voor meer. Maar ze was koppig en ging door. Haar tweede zoon kwam op de wereld maar zelf ging ze heen. De man was gevuld met rouw en afzien wegens zijn zonen. Hij pakte de twee jongens en nam ze mee naar een van de vrouwen die eenzaam sleten. Eda was zo’n vrouw zonder man met een kinderwens. En wat was ze blij toen ze niet een, maar twee kleine jongetjes in de handen kreeg. Eentje was zelf nog geen week oud. Ze nam het nog zogende kind naar andere moeders die melk over hadden en zo kwamen de twee groot.

Beiden voelde haat naar elkaar, heel hun jeugd lang. Haartje en Goudlokje noemde ze elkaar, ze waren nog zo jong en wisten geen betere beledigingen zonder een draai om hun oren te krijgen. Eda was vriendelijk en deed zo hard haar best om de twee jongens goed op te voeden en ze een goed leven te geven. Ze deden het beiden slecht op school, Sköll begon andere kinderen in elkaar te slaan, dingen te stelen. De twee gingen al vroeg aan het werk en de blonde jongen vloog van de ene baan naar de ander. Bij de opstanden was hij een van de mannen die mee deed. En natuurlijk, faalde het. Hij vocht harder dan de andere en was zeker in staat iemand te doden. Maar zijn rebelsheid werd hard gestraft, ze martelde hem voor langere tijd. Hierdoor is zijn agressie niet verdwenen, al heeft hij er nu wel een angst voor water bij, hij haat grote hoeveelheden. Je zou bijna blij zijn dat je nauwelijks in bad kan. Regen en kleine hoeveelheden zijn oké. Maar de rest niet. De rest ging niet vooruit. Hij leerde slecht, was koppig en komt steeds in de problemen. Nu hij ook het contact met zijn broer heeft verbroken blijft alleen over. Nee, dat is niet waar. Hij heeft een hond gevonden. Een botterig beest met ruwe haren en vlooien. Sköll heeft hem Vlooi genoemd.
Overig:

Sterke en zwakke punten:
+ Vindingrijk
+ Goed met Zeis en bijl aka, Sterk
+ Redelijke conditie
+ Hij kan stropen
- Bang voor water
- Is roekeloos en valt iemand zonder plan aan
- Maakt geen bondgenoten en maakt iedereen meteen tot vijand
- Is alles behalve voorzichtig en net zo snel gevonden als een olifant.

Kansen om tribuut te worden:
Voor zijn leeftijd heeft hij er 6. Zodra het kon heeft hij zich ingeschreven voor Eda en Hati. Dit deed hij twee jaar, weer 6 bonnen. Daarna stopte hij ermee en liet Hati het doen. In totaal 12 bonnen.

_________________

"And the wolf tore men; would you know yet more?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1525
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Sköll Hróðvitnisson | ma okt 06, 2014 10:00 am

Goedgekeurd! Veel plezier in de RPG Smile

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Sköll Hróðvitnisson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-