Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Frey Jönsson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Frey Jönsson
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 9
Registratiedatum : 07-10-14
KARAKTER

Onderwerp: Frey Jönsson | di okt 07, 2014 4:02 pm

G e n e r a l

Naam: Frey Jönsson
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Woonplaats: District 8
Familie, vrienden e.a.:

Dylan Jönsson [49]//
Erg veel is er over de man niet te vertellen. Dylan kon vroeger makkelijk als knap bestempeld worden, maar de vuile lucht en het gebrek aan eten hebben zijn uiterlijk aangetast. Zijn grijze haren -die vroeger zwart waren- hangen altijd futloos langs zijn gezicht heen. Zijn ledematen zijn knokig te noemen en hij loopt de hele dag te hoesten door de smog die constant in de lucht hangt. het gerucht gaat dat hij zijn kinderen nogal eens durft te mishandelen, zowel de jongens als de meisjes.Of het waar is weet niemand, al zeggen de blauwe plekken op Frey's huid genoeg. De enige die nooit klappen heeft gekregen, is Einar, misschien omdat Dylan bang is voor zijn oudste zoon.


Mia Holt [49] //
Mia staat bekend als een sterke jonge vrouw die altijd het beste wilt voor haar kinderen. Het is niet makkelijk om zeven monden te vullen, maar op de een of andere manier krijgt ze het altijd voor elkaar om iedereen juist genoeg eten te geven. men zegt wel eens dat ze een professionele dievegge is en iemand kan bestelen als deze haar scherp in de gaten houdt.

Lyda Jönsson [30] //
De oudste van de zeven kinderen en tevens diegene waar Frey het beste mee kan opschieten. Ze is even zorgzaam als haar moeder, al keurt ze het niet goed als iemand binnenkomt met gestolen waar. Ze is een eervolle vrouw, maar als iemand iets doet dat haar niet aanstaat, zou het kunnen dat ze die persoon de huid vol scheld.

Einar Jönsson [23] //
De 'vechtersbaas' van de familie. iedereen weet dat je beter niet met de man kan sollen, want de kans is groot dat je dan zoveel klappen krijgt dat je dagenlang niet meer zou kunnen lopen. Vrijwel niemand durft de man uit te dagen. Niet alleen door zijn reputatie, maar ook omdat hij ongeveer even groot, breed en sterk is als een beer zoals de mensen die er ooit eentje hebben mogen aanschouwen wel eens zeggen.

Freja Jönsson [15] //
Een van de drie kinderen die binnen de leeftijdscategorie valt van de mensen die getrokken kunnen worden en mee moeten doen met de hongerspelen. Na de allereerste spelen is ze bang geworden en telkens wanneer iemand het woord boete nog maar uitspreekt. Ze heeft voor zichzelf al uitgemaakt dat ze nooit een kans zal hebben omdat ze zo klein is en amper spiermassa heeft.

Marion Jönsson [12] //
De derde persoon die binnen de zo gevreesde leeftijdscategorie valt. Ondanks dat ze maar twaalf jaar oud is, heeft ze veel meer moed dan haar oudere zus. Ze is een echte optimist en laat altijd duidelijk merken dat ze er zeker van is dat ze een kans zou maken als ze gekozen zou worden.Eenmaal het zover is, zou ze echter stukgaan van de zenuwen en tranen zouden zelfs over haar wangen stromen. De kans is groot dat ze even hysterisch zou gaan reageren als haar oudere zus moest ze gekozen worden.

Pjötr en Dietger Jönsson [7] //
De tweeling sleuren hun broers en zussen altijd overal naartoe en zou hun familie altijd verdedigen. Als ze iemand niet mogen, zouden ze het leven van die persoon erg zuur kunnen maken of misschien zelfs helemaal kunnen verwoesten. Het is dus geen idee om hen -ondanks hun leeftijd- echt kwaad te maken. De meeste mensen leren hun lesje echter niet en blijven de tweeling onderschatten.

U i t e r l i j k

Het eerste dat opvalt aan de jongen zijn, zijn lichtblauwe ogen die recht in je ziel lijken te kunnen kijken als hij zijn blik nog maar op je vestigt. In die blauwe kijkers valt meestal helemaal niets te lezen, tenzij hij echt wilt dat mensen weten hoe hij zich voelt. Het gebeurd wel eens dat mensen zeggen dat zijn ogen gewoon van puur ijs gemaakt zijn en dat hij vanbinnen net zo bevroren is. Frey heeft donkere bruine tot zwarte haren die een eigen wil lijken te hebben. Ze liggen nooit echt hetzelfde, tenzij hij ze naar achteren zou kammen met wat gel, maar aangezien hij geen gel tot zijn beschikking heeft, gaat hij er 's morgens altijd gewoon eens met zijn hand door. Hij heeft een egale huid die nog best aan de bleke kant is en lichte stoppels op zijn kin die vertellen dat hij bijna de leeftijd bereikt waarop jet volwassen bent. Hierdoor wordt hij vaak ouder geschat dan hij eigenlijk is, ondanks zijn lengte. Met zijn 1.54m komt hij vrijwel nergens bovenuit en omdat hij zo licht is, is hij ook diegene die over en weer word gegooid als mensen daar zin in hebben. Geen bal? Laten we Frey gewoon gebruiken. Als hij zijn shirt zou uittrekken en zijn buik zou intrekken, zou je misschien zijn ribben kunnen tellen. Dit is niet omdat hij ondervoed is, maar hij heeft gewoon niet zoveel vet in zijn lichaam zitten. Hij heeft een buikje en denkt er niet direct aan om een sixpack te creëren. Erg veel interessants is er aan hem dus niet te zien. Qua kleren heeft hij meestal de dingen aan die hij 's morgens bij elkaar kan schrapen. Elk kledingstuk dat hij bezit is helemaal afgewassen en hier en daar kon er zelfs een gat in zitten. De meeste dingen die hij aantrekt zijn ooit wel van zijn broer geweest aangezien ze gewoonweg het geld niet hebben om telkens nieuwe kleding te kopen. Frey heeft in zijn hals een litteken in de vorm van een simpel kruis, iets dat laat zien dat je beter voor hem kan oppassen aangezien je zakken eens een stuk lichter aan kunnen voelen als hij voorbij komt.

I n s i d e

Ly•ing: Adjectif - telling or containing lies; deliberately untruthful//
frey is een meester is het liegen en bedriegen. Hij heeft zichzelf geleerd om verhalen zo logisch mogelijk te maken en de juist intonaties te gebruiken waardoor een heleboel mensen gewoon niet weten wanneer hij juist de waarheid verteld en wanneer niet. Het gebeurd best vaak dat als mensen naar zijn verleden vragen, hij het leven van een personage uit een van de verhalen die zijn moeder vroeger voorlas, naverteld. Hij weigert gewoon om ook maar iets over zijn leven te vertellen en hij is best goed in het omzeilen van onderwerpen. Als mensen er toch naar blijven vragen, zegt hij meestal dat er nooit echt iets speciaals gebeurd was. Niet dat het moeilijk is om uit te vinden dat er wel degelijk iets gebeurd is, maar mensen weten nooit wat juist.

In•sane: Adjectif - afflicted with or characteristic of mental derangement//
Wat er vroeger ook gebeurd mag zin, het is vrij duidelijk dat er iets geknapt is en dat het nooit meer echt goed zou komen. De jongen is er gewoon mentaal aan onderdoor gegaan waardoor mensen wel eens beweren dat hij gek is. Misschien is hij ook wel gek en hoort hij in een instelling thuis, maar aangezien er zich geen instelling in district acht bevind en zijn familie hem nodig heeft loopt hij nog altijd gewoon over straat rond. Het is niet zo dat hij mensen zomaar zou gaan aanvallen, maar als er een verkeerd woord tegen hem gezegd wordt, durft hij wel eens met het knipmes dat hij ooit ergens gevonden heeft in de weer gaan.

Big•mouth: Noun - a loud, talkative person, especially one who lacks discretion.//
Frey is misschien klein, maar als het moet kan hij er wel voor zorgen dat mensen hem wel zien. Het is voor hem zeker niet moeilijk om te laten horen wat hij ergens van vindt, heeft zijn mening altijd wel klaar staan. Door die eigenschap is het ook niet echt een goed idee om hem geheimen toe te vertrouwen aangezien het soms wel eens gebeurd dat hij er gewoon dingen uitflapt zonder na te denken. Zo is het ook niet makkelijk om met hem een discussie te voeren, hij zou altijd blijven doorgaan met het zoeken van argumenten ookal weet hij dat hij fout is en de ander gelijk heeft.

pan•sex•u•al: Noun - a person who participates in (or is open to) sexual activities of many kinds//
Frey is panseksueel, wat wil zeggen dat hij op alles en iedereen valt. Waar heteroseksuele mensen alleen op het andere geslacht vallen en biseksuele mensen op jongen en op meisjes, valt hij op personen van alle genderidentiteiten en biologische geslachten. Hij is er best open over en steekt het zeker niet onder stoelen of banken. Zo kan het wel eens gebeuren dat hij met drie verschillende mensen tegelijk begint te flirten. Ondanks dat blijft hij toch maar één obsessie hebben en daar blijft hij ook het meest bij in de buurt.

Lo•yal•ty: Noun - The state or quality of being loyal//
Frey komt misschien best vaak nogal gek over, maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen, zal hij altijd voor je door het vuur gaan. Hij is een erg loyaal persoon en zou zijn vrienden nooit verraden. Misschien is dat een van de redenen dat hij liever niet in de hongerspelen terecht wil komen omdat hij bang is dat hij misschien een vriendin zou moeten vermoorden.

Re•li•gious: Adjectif - Having or showing belief in and reverence for God or a deity.//
Je zou het niet direct zeggen, maar de jongen is best gelovig. Hij heeft altijd wel een ketting met een kruisje aan onder zijn kleren verborgen en soms kan het goed zijn dat je hem in een hoekje ziet zitten terwijl hij worden prevelt. Het feit dat hij geloofd, houdt hij wel voor zich omdat hij weet dat mensen hem er alleen maar belachelijk mee zouden maken.

H i s t o r y
Frey is geboren in een familie dat al twee kinderen kennen en ondanks het feit dat dat zou betekenen dat ze nog een mond moesten vullen, was iedereen wel blij met hem. Het is niet makkelijk om te leven in District acht, maar ze maakten er met z'n vijven het beste van. Op het moment dat hij een gepaste leeftijd bereikt had -en er twee kinderen waren bij gekomen, nam zijn moeder hem mee naar het centrum van het district en leerde hem de kunst van het stelen. Ondanks dat het 'slecht' was om te stelen, genoot de jongen wel van de tijd die hij met zijn moeder doorbracht. Elke mogelijkheid die hij kreeg om aan zijn vader te ontsnappen, nam hij met beide handen aan. Al van kleins af aan werd hij namelijk uit het niets geslagen en werd hem een schuldgevoel aangepraat terwijl hij nooit iets verkeerd gedaan had. het duurde niet lang voordat hij oud genoeg was om zijn eigen weg op te gaan van zodra ze op de marktplaats waren aangekomen. Omdat hij zo klein was, merkten de mensen en nauwelijks op en als hij dan toch betrapt werd, was hij meestal een heel stuk sneller dan de mensen die hem achterna kwamen. Frey heeft nooit veel gewicht moeten meezeulen, iets dat hem altijd al sneller gemaakt heeft dan anderen.

De opstand zelf heeft de mentale gezondheid van de jongen helemaal geen goed gedaan. Op de een of andere manier was zijn vader nog gefrustreerder dan normaal aan aangezien hij zijn jongeren broers en zussen het niet aan wilde doen om hetzelfde als hem mee te maken, sprong hij altijd voor hen in om de klappen met de riem op te vangen. Als zijn vader op straat rondliep om te protesteren, liep de jongen zelf ook naar buiten. Iedereen was immers op straat waardoor er veel meer te stelen viel. Ze bemachtigde hij een knipmes dat hij gebruikte om zichzelf te verdedigen als iemand het toch voor elkaar kreeg om hem te pakken te krijgen. Zo heeft hij tijdens de opstanden het oor van een vredesbewaker bijna afgesneden en zou hij negen kansen op de tien vermoordt zijn als zijn moeder niet tussenbeide was gekomen. In plaats van dat hij die fout met zijn leven moest bekopen, werd er een teken in zijn nek -met zijn eigen knipmes- gekerfd dat duidelijk maakte dat hij een 'dief' was.

Na de opstanden ging hij weer verder met de dingen die hij ervoor ook gedaan had, het enige probleem was dat mensen nu veel meer op hun hoede leken dan anders. Hij heeft geprobeerd om het litteken in de zijkant van zijn nek te verbergen door zijn haren te laten groeien, maar op de aan of andere manier leken mensen altijd wel te weten dat het er was, dus heeft hij zijn moeder zijn haar terug laten knippen. Zijn knipmes was door de vredebewaker in beslag genomen waardoor hij dus niks meer had om zich te verdedigen. Zijn moeder was diegene die op zijn zestiende verjaardag kwam aanzetten met een nieuw. Weliswaar ouder en met meer roest, maar het was nog altijd scherp genoeg om iemand mee neer te kunnen steken.


O v e r i g

Zwakke punten:

- angst voor kleine insecten en spinnen
- heeft nooit echt leren vechten
- licht als een veertje

Sterke punten:

- snel
- goede reflexen
- goede klimmer

Bonen:

Frey is zeventien jaar, wat hem al sowieso zes bonnen geeft. Hij heeft een keer bonnen genomen in ruil voor eten voor elk lid van de familie waardoor hij alles samengeteld zo'n 12 bonnen geeft.


Laatst aangepast door Frey Jönsson op di okt 07, 2014 5:32 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra Leifsson
Begeleider District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 299
Registratiedatum : 13-03-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Begeleider district 3
Leeftijd: 35

Onderwerp: Re: Frey Jönsson | di okt 07, 2014 4:22 pm

Hoi, ik had alvast drie kleine dingetjes die me aan je karakterkaart opvielen, dus als je die even aan zou kunnen passen/aanvullen zou dat fijn zijn Smile
>Mia Holt: Het is niet makkelijk om twaalf monden te vullen, In zijn kk staan slechts 7 familieleden beschreven, dus dat moet even aangepast worden, of naar meer mensen/dieren in het huis of naar zeven c:
>Frey heeft in zijn hals een litteken in de vorm van Deze zin stopt plotseling, dus die moet je sowieso even aanvullen ^^
>Ik vind het niet logisch dat ze hem het mes hebben laten houden nadat hij een Vredebewaker behoorlijk ernstig aangevallen heeft, dus daar zou ik het liefste iets anders voor in de plaats zien, dat hij een nieuw wapen gevonden/geregeld heeft of dat die aanval niet met het knipmes was.
Dat was het wel zo'n beetje.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frey Jönsson
District 8
avatar

PROFIELAantal berichten : 9
Registratiedatum : 07-10-14
KARAKTER

Onderwerp: Re: Frey Jönsson | di okt 07, 2014 5:33 pm

Ik was er echt niet helemaal met mijn hoofd bij, maar het is aangepast ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Frey Jönsson | wo okt 08, 2014 7:57 pm

Goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Frey Jönsson |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Frey Jönsson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-