Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Newt Woods

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Newt Woods
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 115
Registratiedatum : 09-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Groente verbouwer
Leeftijd: 16 Years

Onderwerp: Newt Woods | do okt 09, 2014 2:04 pm


General
Naam: Newt Woods
Geslacht: Man
Leeftijd: 16 jaar
Woonplaats: District 11

Relationships
Ouders: Dean Woods (Vader), Amy Woods (Moeder)
Broers/zussen: Feline Woods (15, zusje)
Overig: Geen overige familie bekend.

Inside
Goede eigenschappen: Behulpzaam, vriendelijk, kan commentaar voor zich houden.
Slechte eigenschappen: Gesloten, heeft altijd een 'het gaat goed met me' masker op, wilt alles zelf doen.
Karakter: Newt is op het eerste gezicht een vrolijke jongen. Hij maakt vrolijk een praatje met iedereen die daarvoor open staat. Daardoor maakt hij makkelijk vrienden, vooral met de mensen die ook op de akkers werken. Echter merken juist die mensen snel dat hij toch wat anders is dan dat hij zich voordoet. Newt wilt geen hulp accepteren, en als ze pauze hebben en iemand eens goed een diep gesprek met Newt wil hebben, haakt de jongen al snel af. Maar Newts karakter verschild ook nog wel per dag. De ene dag is hij echt vrolijk, en een paar dagen later kan hij gewoon chagrijnig en bot zijn. Maar over het algemeen weet hij zich aan anderen aan te passen, zodat hij niet helemaal buiten de boot valt.

Outside
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Bruin
Bouw: Slank, niet veel spier aanleg.
Aandoeningen: Hij heeft een groot litteken op zijn rechter onderbeen. Hij kan wel gewoon lopen en rennen. Maar langdurig rennen is teveel voor hem. Dit merkt hij echter pas de volgende dag, door middel van dat hij soms helemaal niet op zijn been kan staan. Het been is niet verlamt, maar kan zijn gewicht ook niet dragen zonder dat dat heel veel pijn doet.

History
Newt had opzich geen slechte jeugd. Natuurlijk konden zijn ouders hem niet veel geven, en moesten ze leven op weinig eten. Maar toch kon hij met zijn vrienden altijd wel lol maken en ravotten. Dat veranderde toen Newt oud genoeg was om op de akkers te kunnen werken. Dit was zwaar voor hem, maar zijn ouders hadden hem op het hart gedrukt dat hij nooit moest klagen. Daar zouden de Peacekeepers niet van gediend zijn. Toen Feline geboren werd stierf Newt's moeder. Dat was een grote verandering in Newt's leven. Ook voor zijn vader was het en enorme schok. Moeder had namelijk altijd gekookt, zorgde voor het eten wat ze nodig hadden, kon altijd alles randsoeneren zodat ze genoeg zouden hebben. Vader kon amper koken. Hij wist natuurlijk wel veel van verschillende gewassen, en zo konden ze het toch nog even redden. Tot het eten op was. Sinds dien nam Newt altijd wat eten mee van de akkers waar hij werkte. Toen Dean dat zag werd hij eerst boos, maar ze profiteerden er wel van. Maar de volgende keer dat Newt eten mee nam, kwam een van de Peacekeepers erachter. Newt kreeg zweepslagen, maar bleef het toch mee nemen. Ze hadden het nodig. Ook de mensen die met Newt werkten op de akkers hadden door dat hij eten steelde, maar zij zeiden er niets van. Hij werd niet verraden, maar ook niet geholpen toen het ontdekt werd. Later werd hij wel gewaarschuwd als hij weer eten wilde meenemen, maar de jongen trok het zich gewoon niet aan. Langzaam begon hij meer eten mee te nemen, om ook aan de mensen die dichterbij hem stonden te geven. Hij vond ook een manier om het minder opvallend te doen, waardoor hij minder vaak gepakt werd.
Dit werd anders toen de opstanden uitbraken. Newt wilde zelf mee vechten voor de vrijheid van de districten, maar toen was hij jonger. Zijn vader hield Newt dichtbij hem. Newt weet nu dat dat maar goed was ook, anders was hij nu dood geweest. Over de opstanden wordt bij Newt thuis niet gepraat. Als het gesprek - meestal door Newt - alleen al richting het onderwerp dreigde te gaan stuurde zijn vader het gesprek onmiddellijk een andere kant op.  
Naast het werk op de akkers is Newt ook nog vaak op de straten te vinden, met een paar vaste vrienden. Newt kent hen al zijn hele leven, en de groep weet dan ook wel ongeveer alles van hem. Over de hongerspelen wordt niet vaak gepraat. Natuurlijk is er altijd meer spanning als de boetes dichterbij komen, maar ook daar wordt bij Newt thuis niet openlijk over gepraat. Ook in de groep vrienden heeft Newt wel wat moeite om over de spelen te praten. Het onderwerp wordt dan ook in de groep zoveel mogelijk gemeden.

The Games
Sterke punten: Snel, slim, vertrouwd niet snel mensen, heeft geleerd om zwaard te vechten (met stokken...) en een beetje boogschieten.
Zwakke punten: Gewond been, vertrouwd niet snel mensen, claustrofobisch, littekens op zijn rug die nog pijn doen.
Kans op tribuut te worden: Newt heeft sinds zijn 14e om bonnen gevraagd, en heeft dus nu 14 bonnen.
(Hij is 16, dus al 5 bonnen + 3 bonnen voor eten per jaar vanaf zijn 15e= 6 bonnen. Totaal dus 11)


Laatst aangepast door Newt Woods op do jul 30, 2015 11:23 am; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexander Wright
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 193
Registratiedatum : 15-09-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Begeleider
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Newt Woods | do okt 09, 2014 7:02 pm

Hey daar, ik heb je karakterkaart doorgelezen en er zijn een paar punten die beter even aangepast kunnen worden:

- Zijn persoonlijkheid: Het is een beetje mager uitgewerkt. Sowieso heb ik geen drie goede of slechte eigenschappen gevonden en ik heb ook niet echt een beeld gekregen van Newt's persoonlijkheid. Als je dit stukje wat langer zou willen maken en drie goede karaktereigenschappen en drie slechte zou willen neerzetten, dan is dat verder goed.
- Aandoening: Hij heeft een litteken op zijn been, waardoor hij niet langdurig kan rennen. Hij merkt dit de volgende dag, maar in wat voor vorm? Krampen, steken van pijn, branderig gevoel?
- Verleden: Het zou fijn zijn als je dit iets langer zou willen maken met iets meer informatie. Hij had geen slecht verleden, maar waar blijkt dit uit? Wat waren de goede dingen in zijn leven? En ook: wat heeft hij nog meer meegemaakt naast het stelen van de akkers en de zweepslagen ontvangen? Een beetje meer aanvulling en dan is dat ook goed.
- Bonnen: Hier geldt de regel dat het aantal bonnen dat je hebt gebonden zijn aan je leeftijd. Ben je 12, dan heb je 1 bon, en elk levensjaar komt er één bon bij. Ook kun je om bonnen vragen in ruil voor eten. Newt is nu 16, dus hij zou standaard al vijf bonnen moeten hebben en als hij vaker om eten heeft gevraagd, dan heeft hij er dus meer. Kun je dit nog even aanpassen? Dit is een belangrijk onderdeel, dus hier zouden we graag duidelijkheid over willen hebben.

Als je het hebt aangepast, geef het even aan~!

_________________

You've got it, just Keep on Pushing and
Push the Sky away


Alexander Wright - District 11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newt Woods
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 115
Registratiedatum : 09-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Groente verbouwer
Leeftijd: 16 Years

Onderwerp: Re: Newt Woods | vr okt 10, 2014 12:07 pm

Heb het aangepast!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra Leifsson
Begeleider District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 300
Registratiedatum : 13-03-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Begeleider district 3
Leeftijd: 35

Onderwerp: Re: Newt Woods | vr okt 10, 2014 12:39 pm

Het bonnenaantal klopt niet, aangezien er pas twee momenten zijn geweest waarop hij bonnen aan kom nemen. Voor de eerste Spelen, die afgerond zijn, en dit jaar voor de tweede Spelen.
Dat moet dus even verlaagd worden!

Ook zou ik graag een stukje zien over de opstanden en hoe hoe Newt's familie die ervaren heeft. Hou er trouwens rekening mee dat diefstal an eten (in de boeken tenminste) echt zwaar bestraft wordt, dus als hij meerdere keren betrapt is zal dat toch wel een fikse straf zijn geweest en veel eten meesmokkelen gaat niet gemakkelijk. Naar mijn idee worden de arbeiders zo'n beetje doorzocht zodat ze geen eten jatten, maar dat kan natuurlijk wel iets soepeler zijn geweest, dus dat is niet zo erg. Dat hoef je dus niet per se te veranderen maar hou er wel rekening mee :]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newt Woods
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 115
Registratiedatum : 09-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Groente verbouwer
Leeftijd: 16 Years

Onderwerp: Re: Newt Woods | za okt 11, 2014 1:28 pm

Ik heb het aangepast!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2125
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Newt Woods | za okt 11, 2014 2:58 pm

Volgens mij is je karakterkaart dan goed zo. Ik zal je in de juiste groep zetten.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Newt Woods |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Newt Woods

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Messed up. [&NEWT]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-