Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2124
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Tributen | zo okt 19, 2014 1:08 pm

Note: met dank aan Soepsas, Emma en Soof

DISTRICT 2
Naam: Annabelle Firdaus
Leeftijd: 14
Uiterlijk: Lange blonde haren zijn haar opvallendste kenmerk. Verder is ze gewoon een mager meisje aan het begin van de pubertijd.
Eigenschappen: Annabelle kan lief zijn, maar niet als ze ergens om moet vechten. Ze is jong, maar als het haar lukt om de knop om te zetten kan ze vurig zijn. Annabelle heeft een erg levendige fantasie, al probeert ze daar niets van te laten merken, omdat ze graag volwassen wil lijken.

Sterke punten: Annabelle is opgegroeid in een groot gezin, waardoor ze geleerd heeft voor zichzelf te zorgen. Tussen haar broers en zussen moest ze vechten voor haar plek, waardoor ze best een beetje van zich af kan bijten. Ze heeft de drive om te overleven en kan ook haar voordeel halen uit haar lieve glimlach en haar schattige uiterlijk.
Zwakke punten: Annabelle kan slechts improviseren, want ze heeft absoluut geen kennis van wapens, genezing of het bouwen van vallen. Ze moet er echt op hopen dat ze iemand vindt die haar door de Spelen heen loodst.
Naam: Maximilian Shaw
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Maximilian is niet lang en niet kort, niet breed maar ook niet mager, niet gespierd en niet zwak. Zijn haar is knalrood en krullend, en zijn huid is ofwel bleek, ofwel verbrand. Gelukkig hebben zijn ouders genoeg geld en hoeft hij niet buiten te werken, zoals sommige van zijn leeftijdsgenoten.
Eigenschappen: Maximilian is ijdel en erg begaan met zijn uiterlijk. Hij houdt niet van grappenmakers, is extreem manipulatief, en weet exact wanneer hij charmant moet zijn zodat anderen zijn vuile werk opknappen.

Sterke punten: Hij zal weinig problemen hebben om bondgenootschappen te sluiten en het publiek van het Capitool voor zich te winnen. Verder is hij zeer intelligent, en weet hij wel wat van technologie.
Zwakke punten: Maximilian heeft een slechte conditie, geen ervaring met wapens of vallen en weet niets van overleven.
DISTRICT 5
Naam: Susan Light
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Susan is klein en slank. Ze heeft opvallend rood haar en blauwe ogen, waardoor ze een knappe verschijning is.
Eigenschappen: Susan is doof. Ze hoort niets en heeft daardoor moeite met praten. Vroeger haatte ze haar handicap, maar inmiddels heeft ze er enigszins mee leren omgaan. Ze is een gezellige, lieve meid, die haar best doet om ondanks haar handicap sociaal te zijn.

Sterke punten: Doordat Susan doof is, zijn haar andere zintuigen sterker geworden. Ze let veel beter op haar omgeving dan de gemiddelde mens. Daarnaast kan ze goed liplezen en kan ze de kleinste veranderingen in een gezichtsuitdrukking waarnemen en intepreteren.  
Zwakke punten: Haar doofheid is haar grootste zwakte. Ze maakt zelf veel geluid omdat ze zelf niet doorheeft wanneer ze stil is en wanneer niet. Ze heeft geen ervaring met wat voor wapen dan ook.
Naam: Titus Ragno
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Ondanks zijn stoere naam heeft Titus een heel elegant, bijna vrouwelijk uiterlijk. Hij is mager en lang, en moet zijn blonde haar vaak uit zijn ogen slaan. Je hoeft maar één blik op hem te werpen om te zien dat er niet veel spiermassa op zijn lichaam te vinden is.
Eigenschappen: Hij gedraagt zich zoals hij zich voelt, en meestal voelt hij zich lichtjes geïrriteerd en/of verveeld. Hij verspilt geen beleefdheid of vriendelijkheid aan mensen die het volgens hem niet verdienen, en denkt altijd eerst aan zichzelf.

Sterke punten: Titus is snel en behendig, en absoluut genadeloos; hij heeft er geen problemen mee om anderen te vermoorden als dat betekent dat hij weer naar huis kan. Verder zou je hem niet met een mes of speer willen tegenkomen in de arena.
Zwakke punten: Titus zal niet snel bondgenootschappen sluiten, omdat hij liever alleen werkt en anderen hem waarschijnlijk toch niet nuttig of aangenaam vinden. Qua fysieke kracht is hij in het nadeel en hij heeft weinig overlevingsskills.
DISTRICT 9
Naam: Eloise Ackerman
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Eloise heeft een donkere huid, donkere ogen, en krullend haar dat ze altijd kort houdt. Ze lacht niet vaak, maar dat betekent niet dat ze slechtgehumeurd is. Haar kleerkast bestaat vooral uit kledij die haar oudere broer te klein werd, en minstens de helft ervan is vrij versleten.
Eigenschappen: Eloise is vriendelijk tegen iedereen, en houdt van goede gesprekken, ook al zal zij zelden degene zijn die ze begint. Ze is slim en had het op academisch vlak heel ver kunnen schoppen als haar familie niet in geldnood zat en ze haar schoolcarrière moest opgeven om te gaan werken.

Sterke punten: Eloise is sterk – vooral in haar bovenlichaam – en kan door haar ervaring met drie broers haar mannetje wel staan. Door haar werk in een slagerij kan ze goed met messen overweg, en met een bijl weet ze ook wel raad. Eetbare bessen kan ze zonder problemen identificeren.
Zwakke punten: Ze is geen snelle renner en is niet erg behendig. Ze is hopeloos met langeafstandswapens en is erg afhankelijk van haar bril – als die in de arena breekt, of ze hem verliest, kan ze het wel vergeten.
Naam: Timo Kinnaird
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Timo heeft kort, blond haar en felle blauwe ogen. Hij heeft een rij hagelwitte tanden en straalt altijd zelfverzekerdheid uit.  
Eigenschappen: Timo vindt zichzelf behoorlijk stoer en knap. Hij is sterk en veel mensen vinden hem grappig. Het is moeilijk om een serieus gesprek met hem aan te gaan. Hij heeft moeite met school, veroorzaakt vaak veel onrust, maar heeft wel de gave om onder straf en problemen uit te komen. Hij slijmt bij populaire personen en pest de zwakkeren.

Sterke punten: Lichamelijk is Timo goed ontwikkeld. Hij heeft op school al aardig wat ervaring opgedaan met het onderdrukken van leeftijdsgenootjes en zal dus ook niet aarzelen om eerst alle zwakkelingen uit te schakelen. Hij zal waarschijnlijk ook geen moeite hebben met het sluiten van een bondgenootschap.
Zwakke punten: Puberale gedachten zouden hem ervan kunnen weerhouden om mooie meiden bloederig af te maken. Hij zal eerder tegenover hen de held gaan uithangen. Verder is Timo niet al te slim.
DISTRICT 10
Naam: Lisbeth Allen
Leeftijd: 13
Uiterlijk: Lisbeth is klein voor haar leeftijd en zeker niet sterk gebouwd, eerder schattig. Ze heeft donkerblond haar en blauwe ogen.
Eigenschappen: Lisbeth is opgegroeid met het idee dat je altijd iedereen moet helpen. Haar ouders werken allebei in de geneeskunde en geloven beide dat vrede het allerbelangrijkste is. Lisbeth heeft dit denkbeeld van hen overgenomen. Ze houdt van alle levende wezens en ziet nooit het gevaar in dieren of mensen.

Sterke punten: Lisbeth weet hoe ze met geneesmiddelen om moet gaan. Ook zou haar schattige uiterlijk haar veel medelijden en dus bondgenoten en sponsors op kunnen leveren.
Zwakke punten: Ze vertrouwt mensen snel. Te snel. Ze kan er niet tegen als anderen pijn lijden en zal hen dus altijd proberen te helpen, ook al zijn het eigenlijk haar tegenstanders. Ook is ze jong en heeft ze nog weinig levenservaring. Haar kansen om te overleven zijn klein.
Naam: Lonnie Devoux
Leeftijd: 15
Uiterlijk: Lonnie is een magere jongen met kort, blond haar. Hij heeft donkerblauwe ogen, die niets dan vriendelijkheid uitstralen, en een opvallend grote neus. Hij heeft een normale lengte voor een vijftienjarige.
Eigenschappen: Als geboren inwoner van District 10 is Lonnie opgegroeid tussen de koeien(schijt) en blatende schapen. Hij heeft geleerd goed voor de dieren te zorgen en heeft vaak genoeg meegemaakt dat een jong kalfje alleen was nadat de moeder geslacht was. Hiervoor zorgde hij dan, maar uiteindelijk hielp hij zijn vader altijd netjes met het slachten. Dat was immers het doel van de beesten. Nu hij zelf in de Hongerspelen terecht is gekomen, voelt hij zich nogal mismoedig. Hij kan zich nu een stuk beter met de slachtdieren identificeren. Hoewel hij niet kansloos is, heeft hij vorig jaar gezien hoe zelfs de sterksten aan hun einde kwamen, wat hem niet bepaald motiveert.

Sterke punten: Weet veel van vlees en slachten en kan daardoor ook wel met grove wapens overweg. Hij heeft redelijk wat spierkracht en is niet bang voor bloed of ingewanden.
Zwakke punten: Zijn ouders zullen hem in ieder geval niet sponsoren. Lonnie voelt zich net slachtvee en kan zich er lastig toe aanzetten om zijn best te doen tijdens de trainingen of voor sponsorwerving.
DISTRICT 12
Naam: Mako Nakano
Leeftijd: 12
Uiterlijk: Mako is klein en eerder aan de magere kant. Haar lange haar, dat haar moeder twee keer per dag borstelt, hangt meestal los over haar schouders. Haar ouders kunnen zich degelijke kleding veroorloven en dus loopt ze er altijd netjes bij.
Eigenschappen: Mako is een beetje verlegen, maar heel vriendelijk en vrij naïef. Ze houdt van dansen en heeft een auditief geheugen. Op school doet ze het niet zo goed, omdat ze snel afgeleid raakt.

Sterke punten: Mako moet het vooral van schattigheid hebben, maar kan ook goed vallen zetten en heeft een degelijk uithoudingsvermogen.
Zwakke punten: Ze kan niet met wapens overweg en op kracht kan ze al helemaal niet rekenen. Ze kan geen vuurtje stoken, heeft nog nooit eten moeten bereiden en weet vrij weinig van planten.
Naam: Tom Wolfe
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Tom is een jongen van gemiddelde lengte met bruin haar en grijsblauwe ogen. Hij oogt gezond en sportief.
Eigenschappen: Tom was een slimme, handige jongen die goed met zijn familie overweg kon, tot hij rond zijn twaalfde voor het eerst hoofdpijn kreeg. De hoofdpijn was eerst een steek die eens in de zoveel tijd kwam, maar hoe ouder hij werd des te vaker en heftiger de pijn kwam. Zijn familie vond hem een aansteller en op school ging hij steeds slechter presteren, waardoor hij op zijn veertiende stopte.
Nu is hij in zichzelf gekeerd en maakt de hoofdpijn hem gek. Hij durft niet naar een dokter te gaan, waardoor hij nooit zal weten dat er een gevaarlijke tumor in zijn hoofd zit.

Sterke punten: Zolang Tom geen hoofdpijn heeft, is hij sportief en slim. Hij kan snel rennen en zich eventueel verdedigen. Met moorden en wapens heeft hij geen probleem.
Zwakke punten: Zijn hoofdpijn heeft hem gek gemaakt. Hij is onvoorspelbaar geworden en interesseert zich niet meer voor zijn omgeving. Het enige wat hij wil, is van zijn hoofdpijn afkomen. Daardoor kan hij soms behoorlijke wanhopige en impulsieve acties ondernemen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Tributen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Tributen
» Tributen
» Tributen
» Tributen Op Transport
» Tributen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: NPC's-