Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Robin Locksley

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Robin Locksley
District 6
avatar

PROFIELAantal berichten : 21
Registratiedatum : 23-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Fabrieksmedewerker
Leeftijd: 26

Onderwerp: Robin Locksley | vr okt 24, 2014 1:04 am

Naam: Robin Locksley
Geslacht: Man
Leeftijd: 25 (14 oktober is zijn verjaardag)
Woonplaats: District 6, transport
Family and friends:
~ Joanne Locksley: Robin's moeder die is overleden toen Robin 9 jaar was. Hij herinnerd haar als een lieve en zorgzame moeder. Ze is overleden tijdens haar tweede bevalling die alleen de baby overleefd heeft.
~ Malcolm Locksley: Robin's vader. Hij was een vriendelijke en lieve man die hard werkte. Hij had een goede baan en veel geld maar voelde zich daardoor nooit beter dan armere mensen. Hij zorgde goed voor anderen, wat uiteindelijk zijn dood werd. Hij is omgekomen door te veel rook in zijn longen nadat hij een baby uit een brandend huis had gered.
~ Archer (Adam Locksley): Robin's 16 jarige broertje waardoor Robin begonnen is met kinderen trainen. Robin houd van niemand meer dan van zijn broertje al laten ze dit soms niet aan elkaar merken. Archer is iemand die, net als Robin, altijd de grenzen opzoekt maar dan wel aan de criminele kant. Robin probeert hem op het goede pad te houden.
~ Meneer en mevrouw Johnson: Ouder echtpaar wiens kinderen al een tijd uit huis zijn. Ze waren goed bevriend met Robin's vader en hebben sinds Robin en Archer wees zijn geworden voor ze gezorgd. Toen zij ook nog hun huis op moesten geven boden zij de zolder van hun huis aan. Robin betaald hen maandelijks een deel van zijn loon in ruil hiervoor. De zolder heeft een eigen keuken en badkamer gekregen, deels door andere kennissen van Robin en zijn ouders.


Uiterlijk: Robin is van gemiddelde lengte maar heeft een sterke bouw. Hij heeft bruin/donkerblond halflang haar en blauwe ogen. Natuurlijk heeft hij ook een baardje.

Eigenschappen:
+ Slim Robin weet zijn hersenen te gebruiken.
+ Listig Goede plannen bedenken is voor Robin geen probleem, en hoe onmogelijk ze ook lijken ze lukken vaak ook nog.
+ Loyaal Hij komt beloftes na en blijft mensen trouw als hij hen mag.
Sterk, snel en goed met wapens: eigenschappen die hij heeft verkregen door training, aanleg en ervaring.
- Overmoedig Hij denkt soms dat hij te veel kan waardoor dingen soms (bijna) goed fout gaan.
- Eigendunk Soms denkt hij iets te veel van zichzelf en wil hij iets te veel liefde en aandacht van anderen.
- Idealistisch Robin heeft een idealistisch beeld van de wereld en zodra er iets gebeurd wat dit beeld verpest kan hij roekeloos en verblind worden. (Als bijvoorbeeld zijn geliefde zou sterven zou hij zo roekeloos worden dat hij zonder denken op de 'dader' af zou stormen. Stel je nu voor dat de dader het Capitool is, niet echt handig om die zonder plan, in je eentje, te bestormen, nietwaar?)


Verleden: Robin had een fijne jeugd, zijn vader had een goede baan en ze kwamen makkelijk rond. Robin was altijd gek op verhalen over pijl-en-bogen en zwaarden en daarom leerde zijn vader hem vroeg al zwaardvechten en pijl-en-boog schieten. Met stokken en simpele stok-met-touw bogen natuurlijk en alleen als zijn vader tijd had. Op zijn 9e overleed zijn moeder maar kreeg hij ook een nieuw broertje. Een grote schok in de familie maar door zijn vaders rijkdom was dit qua kosten te herstellen. Nadat de ergste rouw over was wist het gezin zonder moeder nog aardig door te gaan.

Het speelvechten van vader en zoon veranderde langzaam toen Robin ouder werd. Vader voelde dat de spanning tegen het Capitool en zag de gave die Robin had met het richten van zijn pijlen. Hoe dreigender de spanning werd des te meer het spelen op training ging lijken. De stokken werden houten zwaarden en de pijl-en-boog een echte gespannen boog. Ook werd het spelen nu nog alleen in strikt geheim gedaan.

Op 17 jarige leeftijd overleed ook zijn vader, dit raakte de twee broertjes eerst zwaar maar ook nu liet Robin zien dat hij een slimme en zelfstandige jongen was. Hij nam de baan van zijn vader over en kon zo makkelijk zichzelf en zijn broertje onderhouden. Robin kreeg door dit werk goed door hoe veel geluk hij had gehad met zijn rijke ouders. Hij begon de haat tegen het Capitool met zijn districtgenoten te delen en toen de revolutie uitbrak deed hij vollop mee. Zo kwam hij ook aan nieuwe en betere wapens die hij nog steeds in het geheim heeft.

Tijdens de revolutie ontwikkelde hij zich tot èèn van de felste strijders van zijn district maar hij zorgde er goed voor dat zijn broertje erbuiten bleef. Toen het Capitool won hadden ze hem makkelijk gevonden en opgepakt. De keuze was simpel: Of hij werd normaal gestraft, of hij gaf zijn baan en geld op maar kon vrijuit gaan. Hij koos het laatste om zijn broertje te kunnen blijven helpen.

Sindsdien zijn ze hun rijkdom kwijt en werken zowel Archer als hij elke dag hard om geld te verdienen. Archer begon hierdoor het slechte pad op te gaan en begon met kleine misdaden, vaak er goed vanaf komend door zijn gladde tong. Toen de Hongerspelen bekend werden gemaakt en Archer dus een slachtoffer kon worden besloot Robin te doen wat zijn vader bij hem gedaan had: hij begon Archer in het geheim te trainen. Maar het bleef niet bij Archer, langzaam maar zeker gaf hij zichzelf het doel om ieder kind in het district zo goed en kwaad als het kon te trainen zodat ze een kans zouden hebben in de arena. Een ambitieus plan wat realisten misschien als onmogelijk zouden zien. Maar eentje die Robin zo goed mogelijk zal proberen te volbrengen tot het zijn dood word.

Overig: Hij had eerst een hoge functie bij de bouw van hovercrafts maar nu werkt hij bij het in elkaar zetten van voertuigen. Verder helpt hij kinderen voor te bereiden voor de Arena.

_________________


Laatst aangepast door Robin Locksley op di okt 27, 2015 9:26 pm; in totaal 3 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Nieuwe vrienden toegevoegd)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2110
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Robin Locksley | vr okt 24, 2014 10:00 am

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Robin Locksley

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Boekenbeurs dagje en 1ste kennismaking met Robin. Fun is one word

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-