Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Alex Woodrow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Woodrow
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 7
Registratiedatum : 24-10-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Kapper (?)
Leeftijd: 16 jaar oud

Onderwerp: Alex Woodrow | vr okt 24, 2014 9:24 pm


Naam: Alex Jane Woodrow
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar oud
Woonplaats: Het Capitool
Familie, vrienden e.a.:
Jenny Sierato - Moeder - 39 jaaroud
Jenny is een echte huisvrouw, ze is de hele ochtend bezig met het schoonmaken van haar huis. Wanneer Luke thuiskomt, gaat alle aandacht naar hem en 's avonds hangt ze rond in de stad. Ze is nog vrij jong, en door alle operaties die ze is ondergaan zien veel mensen haar aan als een zus van Alex.

Luke Woodrow - Vader - 41 jaar oud
Luke is in een echte midlifecrisis, hij bezoekt dagelijks feestjes en is helemaal vol van zichzelf. Hij is ook een echte fan van het Capitool, het Capitool dit, het Capitool dat, je weet wel. Hij is vaak in de stad te vinden, terwijl hij zegt dat hij werken is. Iedereen heeft het door, maar geeft er weinig om.

Max Woodrow - Broer - 18 jaar oud
Max heeft heel weinig zelfvertrouwen en komt haast nooit buiten, hij is verslaafd aan videogames en heeft een hekel aan alle mensen uit het Capitool, ja, ook zichzelf. Hij heeft vaak ruzie met Luke, en is zelfs bedreigd met het districtleven door hem.

Uiterlijk: Alex heeft een erg bleke huid, bruingroene ogen en een middellang, zandloper-achtig figuur. Ze heeft een piercing in de rechterkant van haar onderlip en een ring door haar neus. Niemand weet echt meer wat haar natuurlijke haarkleur is, omdat ze onderhand elke week een nieuwe kleurcombinatie heeft.

Eigenschappen:
Goede Eigenschappen
»Alex is vriendelijk, waardoor ze weinig moeite heeft om vrienden te maken of ergens bij te horen.
»Alex is erg enthousiast over ideeën of als ze weer een nieuwe haarstijl of haarkleur wilt uitproberen. Haar familie vaak niet.
»Alex is aanmoedigend, als je met een goed idee aankomt of ergens enthousiast of nerveus voor bent, zal ze je helpen en aanmoedigen om het goede te doen.
»Alex is creatief, vooral met haar haar, ze is niet bang om iets nieuws uit te proberen of juist een heel oude kledingstijl terug te brengen.

Slechte eigenschappen
»Als Alex een mening heeft over iets, zal ze er alles aan doen om je ervan te overtuigen dat dit goed of niet goed is.
»Alex is in het openbaar erg bescheiden, ze houd er niet van als mensen veel moeite voor haar doen. Ze zal ook sneller op een vraag antwoorden met: 'Maakt niet uit,' of 'Kies maar iets,'
»Als er iets niet goed is aan je uiterlijk of als je iets verkeerd hebt gezegd, zal ze dit hoe dan ook zeggen. Ze vind het niet fijn als mensen met een beschamend vlekje laten lopen of als hun haar ergens niet goed zit. Heel vaak vinden mensen dit enorm irritant.
»Alex is heel erg onserieus en reageert vaak ergens met sarcasme op, vaak weten mensen niet of ze het nou echt bedoeld of een grapje maakt.

Verleden: Toen Alex geboren werd kreeg ze alle aandacht van de wereld, ze kreeg alles wat haar hartje begeerde, maar rond haar 6e jaar verminderde dit enorm. Er kwamen heel vaak ruzies voor met haar broer en vader en haar moeder moest het hele huis onderhouden. Alex vond dit op zich niet zo erg, ze begon meer tijd aan zichzelf te besteden en begon te ontdekken wie ze echt was. Ze ging de stad in en zag alle mensen uit het Capitool. Ze was heel erg geïnspireerd door de kleding en haarstijlen en alle kleuren. Toen ze 10 jaar werd probeerde ze haar eerste haarkleur uit, een mix van blauw en zwart. Hiermee is ze verder gegaan, en is nog langer niet klaar met alle kleurcombinaties. Ze houd ervan om andere mensen te inspireren, dus is ze op haar 15e een baantje gaan zoeken als kapper in de stad, maar is hier nog niet in geslaagd.

Overig: Ze heeft zich erg gespecialiseerd in het haar, waardoor ze er onderhand bijna alles over weet.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Alex Woodrow | vr okt 24, 2014 9:31 pm

Mooie karakterkaart!

Normaal gesproken vragen we nog om een klein stukje in de geschiedenis over de opstanden die ongeveer 2 jaar geleden zijn beëindigd (de Donkere Dagen), maar omdat Alex in het Capitool woont ga ik er van uit dat ze er weinig tot niets van mee heeft gekregen.

Je karakterkaart is daarom goedgekeurd. ^^

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
 

Alex Woodrow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [SALE] Hatchlings -- Help Alex 2k17
» Alex' Pokédex

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-