Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Come on. Impressme. (Jennifer Lockheart)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mark Mocca
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 379
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Stylist
Leeftijd: 21

Onderwerp: Come on. Impressme. (Jennifer Lockheart) | wo nov 19, 2014 12:01 pm

Met een zucht keek Mark naar de aanmeldingen die hij had gehad voor zijn gesprekken. Blijkbaar vond de helft van de begeleiders sponsoringen van de hoofdsponsor niet belangrijk, of hadden ze iets beters te doen. Mark was van plan geweest om van onder naar boven te werken, en dus van District 12 naar District 1 te gaan in volgorde. Dat plan was mislukt, hij ging nog wel van onder naar boven, maar dat betekende nu van District 8 tot District 1, waarbij er ook nog gaten vielen. Maar 5 gesprekken zou hij hebben, wat Mark het idee gaf dat bijna niemand ook daadwerkelijk iets gaf om zijn of haar tributen. Maar dat betekende gewoon dat de wel opdagende begeleiders geluk hadden. Nu waren er minder tributen om sponsoringen over te verdelen. Aan de hand van de gesprekken waren een aantal plekken te verdelen. Eerst zou Mark met 12 plekken werken, maar dat werden nu dus alleen de vijf eerste plekken. Plek nummer vijf en vier kregen geen sponsoring. De derde en tweede plek waren verzekerd van één sponsoring, en de tributen van de begeleider met het beste babbeltje kreeg alvast verzekerd twee sponsoringen.

Achteroverleunend zat Mark te wachten op het vijfde en laatste gesprek. District 1. Mark’s lievelings District. Als Mark goed overlegde met de President, kreeg hij vaak een groot gedeelte van de opbrengst van District 1. Edelstenen. Daarmee konden de prachtigste jurken en sieraden gemaakt worden. Als stylist MOEST je wel van het district houden. Het kon niet anders. In naam der District 1 was Jennifer Lockheart uitgenodigd in zijn kantoor. Een Avox kwam met een bord met haar naam er op lopen. Avoxen hadden geen tong meer, en Mark leek dit wel een slimme manier om zijn bediende zo te kunnen laten weten dat zijn gast er aan kwam. Dit betekende dat Jennifer er dus aankwam. Met een ‘BINNEN’ groette hij haar welkom, en hij ging zitten op de directeursstoel achter het bureau. Voor Jennifer was een comfortabele simpele bureaustoel neergezet aan de andere kant van het bureau. “Welkom Jennifer! Hoe was de reis vanuit één naar het Capitool?” Zo niet geïnteresseerd in het antwoord, maar zo’n makkelijke vraag om te stellen uit beleefdheid. Mark had geen interesse in reizen, maar vroeg het gewoon. Terwijl hij naar Jennifer zou luisteren, pakte Mark een knalgeel pakje sigaretten, en pakte er een sigaret uit. Hij bood er één aan aan Jennifer, en stak de zijne aan met een knop op het bureau die een kleine steekvlam tevoorschijn toverde. De sigaretten hadden een tijgerprintje, en smaakten naar chocolade. De rook was vrij van schadelijke stoffen, en de sigaretten waren té verslavend voor Mark. Sinds hij uit het District was overgebracht naar het Capitool rookte hij de dingen al. “Vertel me eens Jennifer, waarom zou ik jouw tributen dit jaar sponsoren?” Na de vraag blies Mark een bruine wolk naar het Plafond. Hij was benieuwd naar Jennifers reactie.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jennifer Lockheart
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 1466
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Trainer en begeleider District 1
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Come on. Impressme. (Jennifer Lockheart) | zo nov 23, 2014 10:28 pm

Jennifer haar hakken tikten op de vloer terwijl ze met grote, vastberaden passen naar het kantoor van Mark Mocca marcheerde. Een paar dagen geleden had ze een uitnodiging gehad van de man om op gesprek te komen voor sponsoring voor haar tributen en ze had die kans meteen gegrepen. Hoewel ze de man vorig jaar had gemeden, omdat ze vond dat hij als een omhoog gevallen idioot rond liep, had ze besloten om dit jaar alle mogelijke middelen aan te grijpen die er voor het oprapen lagen. Alles om haar Tributen te beschermen en levend naar huis te krijgen, ook al betekende dit dat ze moest slijmen bij de Hoofdsponsor. Haar ogen gleden over de Avox die enkele meters voor haar liep. Ze had medelijden met deze mensen. Iedere Avox had wel iets gedaan waardoor ze deze vreselijke straf, het verder moeten leven zonder tong en voor eeuwig in dienst in het Capitool, hadden verdient. De meesten hadden in het verzet gestreden, maar anderen hadden andere ernstige vergrijpen gepleegd. Jennifer hoopte enkel dat ze geen bekenden tegen zou komen onder de Avoxen.

De Avox verdween enkele meters verderop door een deur, vermoedelijk het kantoor waar ze zijn moest. De vrouw bleef even staan en haalde diep adem. Ze streek nog even de plooien van haar lichtgroene Gotische jurk glad en liep toen naar voren. Haar klop op de deur werd beantwoord met een luide 'Binnen!', waarop ze de deur opende en het kantoor van meneer Mocca betrad. De man begroette haar op een enthousiaste wijze en vroeg hoe de reis vanuit District 1 naar het Capitool was geweest. Ze glimlachte, nam plaats op de stoel tegenover het bureau en stak haar hand op in een afwerend gebaar toen hij haar een sigaret aanbood. 'Nee dank u, ik rook niet.' Ze glimlachte. 'De reis vanuit District 1 verliep voorspoedig.' Ze wist niet goed wat ze verder over de reis moest vertellen. Dat zij en haar Tributen hard na hebben zitten denken over hoe ze de Spelen gingen winnen? Hmmm, misschien was dat wel een goed idee. 'We hebben in de trein al uitgebreid aan een strategie gewerkt,' voegde ze er nog even glimlachend aan toe. Zittend in de stoel sloeg ze haar benen over elkaar en keek ze de man doordringend aan. Hoewel ze de man vreemd vond, intrigeerde hij haar wel. Ze had van horen zeggen dat de man oorspronkelijk uit één van de Districten kwam en later naar het Capitool was getrokken. Het verbaasde haar dat hij nog leefde.

De man blies een wolkje rook naar het plafond en stelde toen de vraag waar ze al vanaf het eerste moment op had gewacht; waarom hij haar Tributen dit jaar moest sponsoren. Ze zette een glimlach op, maar haar ogen waren uitdagend. 'Omdat mijn Tributen de beste kansen hebben om te winnen. Ze zijn sterk, zowel lichamelijk als geestelijk en ze zijn getraind, door mij persoonlijk.' Ze glimlachte wat breder. 'Wellicht heeft u over mijn reputatie gehoord?' Ze wist niet in hoeverre het bekend was binnen het Capitool wat zij tijdens de opstanden had gedaan. Zo niet, dan zou ze het de man met alle liefde vertellen.

OOC: PostNaNo 1#: 527 / 50.000

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Come on. Impressme. (Jennifer Lockheart)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Jennifer Lockheart

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-