Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Oeps, i didn't know you were standing there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden de Payens
District 11
avatar

PROFIELAantal berichten : 37
Registratiedatum : 22-11-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Oeps, i didn't know you were standing there | zo nov 23, 2014 11:41 pm

Hayden de Payens

Being alive is a sign of strenght
If she could only lift her face, a beautiful sky would spread before her eyes

Hayden stond op uit het gammele maar functionele bed die aan de kant van haar huisje stond. Het huis bestond uit twee kamers en een badkamertje waar een wasbak stond en een houten tobbe. Snel trok ze kleding aan warmee ze zich op straat kon vertonen en liet zich weer vallen op het bed. Starend naar het plafond volgde ze een spinnetje die zijn weg maakte naar de andere zijde. Met een diepe zucht kwam ze weer overeind en greep het kohlpotlood en bracht het aan rond haar ogen.  

Ze stond wederom weer op en liep vermoeid naar de deur van de slaapkamer om in de combo huiskamer en keuken te komen en greep een snee brood en verslond deze meteen. Vandaag zou haar zusje Sarah zestien zijn geworden. Nog steeds kon ze haar familie niet loslaten en dacht ze op dit soort dagen extra aan ze.

Terwijl ze met het korstje van het broodje naar buiten liep en de deur goed sloot. Schrok het meisje van de felle zon die op haar huid scheen en haar ogen overbelichtten. Ze nam nog een grote hap van haar korst en begon in een langzaam tempo te lopen naar de velden vol bloeiende gewassen. Ze waren pas geleden gezaaid maar de lente was dan wel pas begonnen maar de gewassen waren omhoog geschoten als kool. Wanneer ze haar korst helemaal had weggewerkt begon ze te rennen. Zonder uit te kijken waar ze liep rende ze zo tegen iemand op.

OOC: sorry voor who ever uberhaupt wil reageren voor de kortheid, moet inkomen

@ by AngelOfTheLord from Kickstart

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ofelia de la Fuente
Vredebewaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 9
Registratiedatum : 23-11-14
KARAKTER

Onderwerp: Re: Oeps, i didn't know you were standing there | wo nov 26, 2014 9:35 pm

Hijgend plofte Ofelia de la Fuente op een laag, stenen muurtje neer. Een aantal vredebewakers, waaronder zij, hadden vandaag een vrij pittige oefening gedaan en Ofelia voelde haar spieren behoorlijk protesteren. Ze haalde haar wit-zwarte helm van haar bezweette hoofd af, maar dat leek niet veel te helpen. Het was warm in District 11 en de zon scheen fel. Ofelia keek even hijgend uit over de gouden velden van het District en stond op toen haar ademhaling weer iets rustiger was. Uitrusten was niet echt haar ding en ze kreeg altijd al snel het gevoel dat ze tijd aan het verdoen was.

Ofelia was gekleed in de volledige vredebewakersuitrusting. Deze uitrustingen waren niet echt geschikt voor het warme weer van District 11 en er waren ook al regelmatig klachten over de uniformen naar District 2 en het Capitool gestuurd, maar om de één of andere reden werden die klachten nooit gehoord. Dit stoorde Ofelia enorm, maar ze wist dat er weinig tegen te beginnen was. En dus liep ze nu volledig gekleed in het zwart-witte panser tussen de gewassen door, met haar helm onder haar arm. De helm hoefden de vredebewakers overigens niet per se te dragen, maar bij oefeningen verkoos Ofelia er altijd voor om de helm wél op te doen, omdat dat de trainingen net iets zwaarder maakte.

Bezweet, maar toch genietend, liep ze rustig uit. Hier en daar zag ze mensen lopen, maar verder was het vrij rustig op het land. Er viel op dit moment weinig te bewerken aan de gewassen en dus hadden de meeste boeren andere taken waar ze zich druk mee maakten. Ofelia opende een deel van haar uitrusting, zodat er iets meer lucht bij haar lichaam kon komen. Ze had net een ritsje open gemaakt, toen ze plotseling een duw in haar rug leek te krijgen. Ze verloor haar evenwicht voor een kort moment, maar dankzij haar vele trainingen wist ze overeind te blijven. In een reflex gooide ze haar helm op de grond, draaide ze zich om en greep ze naar haar wapen – die ze snel weer terugstak, toen ze zag dat het een jong meisje was die tegen haar aan was gebotst. Voor de zekerheid liet ze haar hand op haar wapen liggen, terwijl ze de jongedame aankeek en sprak: ‘Wauw. Dat was niet erg subtiel, jongedame. Is er een reden voor dat je zomaar in het rond rent, zonder op of om te kijken?’

OOC: Maak je geen zorgen om de lengte, I think it's perfect. =)
NaNoWriMo Wordcount: 41.934/50.000
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Oeps, i didn't know you were standing there

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» The last one standing {Final TC x BC fight}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 11 :: Het Buitengebied-