Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Lana Garcia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lana Garcia
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 267
Registratiedatum : 02-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Lana Garcia | vr aug 02, 2013 10:00 pm


Lana, Lana. staying up 'till mornin',
Only seventeen, but she walks the streets so mean,
It's alarming truly how disarming you can be,
Eating soft ice cream, Coney Island Queen.

Naam: Lana Isabella Garcia.
Geslacht: Vrouwelijk.
Leeftijd: Zeventien jaar oud.
Woonplaats: District 1.
Familie, vrienden e.a.:
Vader: Eddington Garcia - 58 jaar oud - een man die verblind is door geld, merken en luxe. Alles wat hij doet zal voornamelijk voor zichzelf zijn en hij zou zelfs nog zijn eigen moeder neerschieten als hij er zelf beter van zou worden. Hij is verzot op zoet eten en slijmen bij hogere rangen, om zelf nog wat hoger te komen.
Moeder: Isabella Garcia - 36 jaar oud - een vrouw die weinig verschilt van haar man qua innerlijk. Ze loopt er altijd netjes en verzorgd bij, is gek op luxe en doet liever niets dan werken. De moeder van Lana werkt net zo hard als de vader van Lana. Ook eet ze nog wel eens van twee walletjes en blijft ze eigenlijk alleen maar bij haar man voor het geld en uit traditie.
Broertje: Dustin Garcia - 8 jaar oud - Dustin is het oogappeltje van Lana. Ze is gek op haar kleine broertje en zal alles doen om hem te beschermen voor de boze buitenwereld. Dustin is een echte verkenner, hij vindt het heerlijk om buiten rond te lopen en zijn grootste droom is om ook de andere districten te mogen bezoeken. Hij is erg slim, maar ook erg naïef en ziet daarom niet in dat het gedrag van hun ouders niet klopt.
Dienstmeisje/kindermeisje: Agnieszka Parizkova - 23 jaar oud - het dienstmeisje van de familie Garcia, die liever andere dingen doet dan op de kinderen letten. Ze bedreigde de kinderen vaak als ze iets zouden doorvertellen en daarom nam Lana heel vaak de zorgen van het dienstmeisje over, zoals schoonmaken, maar ook het zorgen voor haar broertje. Agnieszka is inmiddels ontslagen, door een akkefietje met een postbode.
Vriendje: Alejandro di Porta - 19 jaar oud - het opgedrongen vriendje van Lana. Ze voelen niet meer voor elkaar dan vriendschap en doen eigenlijk alleen voor de buitenwereld alsof ze vriendje en vriendinnetje zijn. Haar vader vond dit een geschikte kandidaat om later mee te trouwen en hier zit ze aan vast. Alejandro heeft stiekem een ander vriendinnetje, Patricia, en als hij zegt dat hij met Lana afspreekt, gaat hij eigenlijk naar haar. Het is een tijdbom die op ontploffen staat en elk moment ontdekt kan worden.

Uiterlijk: Lana is een meisje dat niet weet dat ze eigenlijk heel erg knap is, terwijl ze dat wel is. Ze heeft mooie kastanjebruine ogen en praktisch dezelfde kleur haar, die zowel krullend als stijl heel erg mooi staat. Lana is van zichzelf erg bleek en ook de zon geeft weinig kleur op haar gezicht. Deze witte kleur geeft bij veel mensen een ongezonde blik, bij Lana staat het een beetje mysterieus. Ze is niet te dik, maar ook weer niet erg dun. De kleding die ze draagt zijn eigenlijk de kleren die ze liever niet wilt dragen, lange duren jurken, veel sieraden en haar haren opgestoken, op hoge hakken. Alles voor de luxe.
Eigenschappen:
Goede:

  • Loyaal: Als je Lana als vriendin hebt, heb je een hele goede aan haar. Ze is loyaal tot op het bot en zal nooit iemand in de steek laten, familie of vriend.
  • Rebels: Dit kan als zowel positief als negatief beschouwd worden. Lana probeert zich erg af te zetten tegen haar ouders, door anders te praten als hun of door zo min mogelijk gebruik te maken van luxe goederen.
  • Intelligent: Hoewel veel mensen in district 1 niet verder kijken dan hun neus lang is, doet Lana dit wel. Ze neemt vaak wijze beslissingen en is ontzettend goed in lastige vraagstukken, zoals wiskunde en natuurkunde


Slechte:

  • Arrogant: Lana kan redelijk arrogant overkomen op andere mensen en dat is vooral als ze denkt dat mensen dommer zijn dan haar. Dat vind ze irritant en dat laat ze ook goed merken. Toch is dit slechts een act, eigenlijk is ze helemaal niet zo arrogant...
  • Onzeker: Lana is namelijk ook erg onzeker, voornamelijk over wat mensen van haar vinden en daarom vind ze het lastig om complimentjes aan te nemen.
  • Gesloten: Lana is een erg gesloten persoon, ondanks dat ze het leuk vind om mensen in nood te helpen. Ze vind het lastig om mensen toe te laten die haar willen helpen.


There she was my new best friend
High heels in her hands, swayin' in the wind
While she starts to cry, mascara runnin' down her little Bambi eyes:
"Lana, how I hate those guys."

Verleden:
Lana werd geboren als het eerste kind van Eddington en Isabella Garcia. Al gauw werd het kind meer verzorgd door het dienstmeisje dan door haar eigen moeder, die liever buiten de deur was om te werken en het ondertussen aanlegde met andere mannen. Haar vader was ook niet vaak thuis en als hij thuis was, was hij hard aan het werken op zijn kantoor. Agnieszka was eigenlijk haar moeder en met haar speelde ze ook vaak. Het meisje, Lana dus, was een vaak huilerige baby, die schreeuwde om haar moeder, maar die nooit te zien kreeg. Doordat Lana zo weinig haar moeder zag, at ze ook bijna niet. Een baby heeft best regelmatig borstvoeding nodig en de melk uit flesjes die Agnieszka haar voorzette, tsja…daar nam Lana geen genoegen mee. Mensen zouden zeggen dat Lana een verwend kind was, maar ze was alles behalve dat.

Wel kreeg ze alles wat ze wilde: nieuwe poppen, speelgoed, kleding, eten, noem het maar op. Toch nam Lana daar allemaal geen genoegen mee. Ze wilde liefde van de twee personen die ze altijd door het huis zag lopen. Die ze ’s ochtends om 8 uur naar buiten zag lopen, of thuis zag komen en die dan meteen doorliepen naar de slaapkamer. Die haar altijd verwijtend aankeek als ze moest huilen omdat ze zich ergens aan had gestoten en ze naar een van hen was gelopen, omdat Agnieszka eventjes niet in de buurt was. Die haar altijd een cadeautje toegooide als ze aan het huilen was. Daar wilde ze liefde van en van niemand anders. Deze kreeg ze helaas niet, en daarom was, en is, Lana nooit gelukkig. Dit was ook deels gekomen door de opstand. De opstand zorgde ervoor dat Lana zich niet erg veilig voelde en steeds bang was dat er mensen zouden aanvallen.

Toch was er wel een gelukkig moment in haar leven: de geboorte van haar broertje Dustin. Dustin was, in tegenstelling tot zijn oudere zus, een ontzettende vrolijke baby. De komst van de baby vrolijkte het hele huis op. Nou ja, het hele huis, daar mee worden eigenlijk Lana en Agnieszka mee bedoeld. De baby maakte Lana een stuk vrolijker, omdat ze nu iemand had die met haar speelde, met wie ze haar verdriet kon delen en met wie ze lekker kon knuffelen. Agnieszka was hier erg blij mee, omdat ze nu het huis kon ontsnappen en andere dingen kon gaan doen. Lana kreeg hierdoor een bepaald verantwoordelijkheidsgevoel: Agnieszka ging op stap en zij moest schoonmaken. De eerste tijd maakte ze nog niet schoon, maar omdat ze merkte dat het steeds viezer werd, ging zij het maar doen. En zo werd de zorg voor het huis  en de zorg voor haar broertje háár zorg.

Op school ontmoette Lane een jongen, Alejandro. Hij werd een erg goede vriend van haar. Samen deelden ze alles: van geheimen tot stukjes chocola. Alejandro hielp haar met het verzorgen van het huis en haar broertje, Lana deed op haar beurt weer haar best bij zijn huis. Ondanks dat iedereen het zei, was er nooit iets romantisch tussen de twee kinderen. Het was een vriendschap die niet iedereen begreep en zo ook de vader van Lana niet. Hij had een plan: de twee zouden aan elkaar uitgehuwelijkt worden en hij zou hoger op de sociale ladder komen, omdat de vader van Alejandro een groot aantal bedrijven onder zich had. Wat de kinderen ervan vonden, dat boeide niet. Eddington deed waar hij het beste in was: geld zoeken en het nog vinden ook.

Niet dat Lana Alejandro niet aardig vond, maar ze wilde niet met hem trouwen. Ze wilde een eigen vriendje zoeken en daarmee gelukkig worden. Voor de show deden ze wel alsof ze een stelletje waren, zoals hand in hand lopen en elkaar schattige kusjes geven. Dit deden ze om de ouders tevreden te houden. Bovendien had Alejandro inmiddels een ander meisje gevonden, Patricia. Elke keer dat hij zei dat hij naar Lana ging, was hij bij haar. En Lana moest mee liegen. Toch was Lana door de komst van Patricia wel erg onzeker geworden. Waarom? Ze had geen idee.


Overig:
Sterke punten: Lana is erg vastberaden en heeft de gave om snel een omgeving in zich op te nemen en daar de veilige punten uit te halen. Zo kan ze snel en makkelijk een val opzetten en zichzelf verstoppen. Haar aanvallen zijn voornamelijk defensief en niet agressief.
Zwakke punten: Lana is verschrikkelijk onzeker en daardoor, denkt ze, kan ze nooit iemand vermoorden. Als ze uitgekozen zou worden als een tribuut, zou dat de verschrikkelijkste gebeurtenis zijn die kan gebeuren, want dat staat gelijk aan haar doodvonnis. Lana is niet erg sterk.

Lana staat met 6 bonnen ingeschreven.


Laatst aangepast door Lana Garcia op za aug 03, 2013 5:27 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nike Foxglove
Presentator
avatar

PROFIELAantal berichten : 691
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Presentatrice
Leeftijd: 28

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 2:28 pm

Hoi Marlon! Nogmaals welkom op het forum.

Je karakterkaart ziet er erg goed uit. Er zijn alleen twee puntjes waar je nog eens naar zou moeten kijken voordat ik de karakterkaart kan goedkeuren:
1. Hoewel het verschil tussen het Capitool en District 1 qua rijkdom niet zeer groot is, moeten de mensen in het District wel degelijk hard werken voor hun geld. Het idee dat de moeder van Lana veel tijd spendeert aan feesten, past niet in dit plaatje - dat is meer iets wat écht bij het Capitool hoort. Vandaar dan ook dat ik je wil vragen dit stukje weg te halen/te vervangen.
2. Er is in je gehele karakterkaart geen melding van de opstanden, die net achter de rug zijn. Hoe is jouw personage hiermee omgegaan? Heeft het invloed gehad op haar denken over de wereld, over de opkomende Hongerspelen? Dat zie ik graag nog vermeld in je geschiedenis.
Als je bovenstaande punten hebt aangepast, dan is je karakterkaart wat mij betreft prima!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lana Garcia
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 267
Registratiedatum : 02-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:02 pm

Ik heb het zo goed mogelijk aangepast, bij haar moeder en in haar verleden. Smile

_________________
I am not a wanderling slave, I am a woman of choice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nike Foxglove
Presentator
avatar

PROFIELAantal berichten : 691
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Presentatrice
Leeftijd: 28

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:06 pm

Lana Garcia schreef:
Al gauw werd het kind meer verzorgd door het dienstmeisje dan door haar eigen moeder, die liever buiten de deur was om te feesten, om te werken en het ondertussen aanlegde met andere mannen.

Het staat hier nog steeds ;)Maar als je dat aanpast is het verder prima, dus ik keur je karakterkaart bij deze goed!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lana Garcia
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 267
Registratiedatum : 02-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:10 pm

Oooh ze mag echt niet feesten. :oSorry, dat begreep ik niet helemaal. ^^ Dan haal ik dat nog eventjes weg.

Did it!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nike Foxglove
Presentator
avatar

PROFIELAantal berichten : 691
Registratiedatum : 29-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Presentatrice
Leeftijd: 28

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:11 pm

Het is meer dat het nu klinkt alsof, elke keer dat ze niet thuis was, ze aan het feesten was Wink En met die regelmaat lijkt het erg veel op het Capitool, snap je? Ik neem aan dat er vast wel af en toe iets te vieren is in zo'n District, dus zo nu en dan een feestje kan wel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lana Garcia
District 1
avatar

PROFIELAantal berichten : 267
Registratiedatum : 02-08-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 17

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:12 pm

Ik snap het helemaal nu. ^^ Dankjewel!
Ik heb het aangepast. c:

_________________
I am not a wanderling slave, I am a woman of choice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Lana Garcia | za aug 03, 2013 5:19 pm

Zou je ook nog even toe willen voegen hoeveel bonnen met Lana's naam er in de kom met tributen zitten? Dan hoeft de Districtleider dat straks niet zelf te gaan uitrekenen. Ik neem aan dat Lana gewoon met 6 bonnen is ingeschreven?

Anyway, ik zal je in ieder geval vast in de goede groep plaatsen ^^

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Lana Garcia |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lana Garcia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-