Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Damian Jasper Flint [18+]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Damian Flint
Vredebewaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 16
Registratiedatum : 24-12-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Vredesbewaker
Leeftijd: 27

Onderwerp: Damian Jasper Flint [18+] | wo dec 24, 2014 9:33 pm

Damian Flint

NAME: Damian Jasper Flint
GENDER: Man
AGE: 27 jaar
P.O.B: Capitool
P.O.L: District 11

FRIENDS OR FAMILY
James Daniel Flint - Vader - †
Mary Flint-Yule - Moeder - †
Sebastian James Flint - Broer - †
Abigaïl Mary Flint - Zusje - 16 jaar

APPEARANCE
Damian is een knappe jongeman van ongeveer 1,80m lang. Hij heeft een rechte houding, vlugge loop pas en is licht gespierd. Hij is niet te mager voor zijn lengte en ook niet te dik.
Zijn zwarte krullen zitten altijd wat warrig en komen soms net tot aan zijn schouders. Nou laat hij het vaak iets korter knippen omdat zijn moeder dat altijd wilde.
Zijn donker bruine puppy ogen zien er vriendelijk uit (maar niets is minder waar). Damian heeft nooit echt zin om zich te scheren, dus je zal hem vaak zien met stoppels. Hij haat het om echt een lange baard te hebben, dus daarmee zal je hem nooit zien.
Zijn kleding is over het algemeen helemaal niet zo uitbundig als het Capitool kleding, hij houd er liever van het allemaal een beetje casual te houden. (jammer genoeg kreeg hij in zijn jeugd daar weinig kans tot en dat is terug te zien in zijn jeugd foto's) Als hij niet aan het werk is zal je hem gewoon zien in een simpele broek met hemd. Natuurlijk wel net iets meer gestyleerd dan de kleding van de district mensen.

PERSONALITY
ARROGANT - TWO FACES - MURDERER
Damian is een man die je beter te vriend kan houden. Hij is er niet voor de leuke praatjes en kan soms zelfs gewoon bedreigend over komen. Hij laat graag zien dat hij de macht heeft en vind het dan ook geen enkel probleem om zijn macht te misbruiken. Schuld gevoel kent Damian niet en dat laat hij graag ook zien. Iemand doden of mishandelen daar kan Damian wel mee leven. Maar natuurlijk doet hij dat niet zo maar. Dan moet je toch wel echt over de streef gaan bij hem.
Damian is erg manipalutief en laat graag mensen vuile klusjes voor hem oplossen. Als vrouw zijnde moet je helemaal uit zijn buurt blijven want hij claimed je als hij je wel ziet zitten en ga je daar tegen in, zorgt hij er wel voor dat je als nog bij hem komt.

CARING - FEARING - NEVER GOOD ENOUGH
Geen een mens is alleen maar slecht en Damian is daar zeker een voorbeeld van. Zijn zusje Abigaïl betekend alles voor Damian en hij is dan ook echt zorgzaam voor haar. Voor haar zou hij letterlijk alles doen om er voor te zorgen dat haar niets over komt.
Daarbij komt dat Damian een grote angststoornis heeft overgehouden aan de mishandelingen van zijn vader. Hij kan soms schrik achtig zijn van harde geluiden en zelfs in paniek raken als hij zichzelf niet kalmeerd. Hij heeft altijd te horen gekregen dat hij niet goed genoeg was en die zin herhaald dan ook nog dagelijks door zijn  hoofd. Damian is altijd bang dat hij niet goed genoeg is en daar komt zijn angst dan ook vandaan.

HISTORY
De familie Flint was een van de rijkste families uit het Capitool. Ondanks dat zij alles hadden, hadden ze een ding nog niet en dat waren kinderen. Als eerste werd de oudste zoon Sebastian geboren. Nu hoefde James en Mary zich helemaal niet druk te maken over of hun kinderen in een hongerspelen terecht zouden komen of niet, dus al snel kwamen Damian en Abigaïl ook op de wereld. Damian was altijd een beetje anders dan de andere. Hij vond het niet echt nodig om in al dat pracht en praal te leven. Hij wilde liever ravotten en avonturen bleven als kind. Nu was dat nog al lastig want zijn ouders dachten daar anders over. Hij werd verplicht op vioolles gezet want dat was mooi. Damian had een hekel aan het geluid van een viool en hij vond het nog vreselijker om het te spelen.
Nu dacht zijn vader sowieso anders over ouderschap dan zijn moeder. Zij was zo ongeveer de liefste vrouw die je, je maar kan voorstellen. Damian had geen andere moeder kunnen wensen dan Mary. Maar zijn vader keek nog al vaak net iets te diep in het glaasje en als hij dat gedaan had dan werd hij nogal agressief.

Sebastian overleefde de agressiviteit van zijn vader niet lang en pleegde al op jonge leeftijd zelfmoord. Nu was Damian de oudste van de kinderen en die verantwoordelijkheid viel zwaar op zijn schouders. Om maar zo ver mogelijk bij zijn ouders vandaan te kunnen blijven ging hij in opleiding als vredesbewaker. Natuurlijk waren zijn ouders daar helemaal niet blij mee want iemand uit het Capitool hoorde niet thuis op zo'n opleiding. Nu was Damian alleen maar blij dat hij niet meer mishandeld kon worden door zijn vader.
Maar makkelijk had hij het er niet mee. Damian had veel last van paniek aanvallen, dromen en andere angst stoornissen. Nu wilde mensen hem wel helpen, maar hij hield zijn mond dicht en sloot iedereen buiten zijn problemen. Maar hoe meer hij alleen was hoe erger het werd. Hij kon zichzelf niet meer in de spiegel aan kijken, voelde zich zwak omdat hij nooit tegen zijn vader in gegaan was.

Maar snel kwam de dag dat hij er iets tegen ging doen toen hij een brief kreeg van Abigaïl. Ze had nog maar een wurging van haar vader kunnen overleven, ze was doodsbang en wilde dat Damian zo snel mogelijk naar huis kwam. En dat deed hij. Damian was zo kwaad, op zijn vader maar ook op zijn moeder. Waarom had zij er nooit iets tegen gedaan? Waarom had zij nooit tegen iemand gezegd hoe erg het was. In blinde woede was hij zijn oude huis binnen gestapt en toen zijn vader nergens te bekennen was omdat die aan het drinken was met vrienden werd Damian kwaad op zijn moeder. Hij had zijn moeder bij de keel gegrepen en haar laten stikken. Hij zou wachten op zijn vader en dan was die aan de beurt.

Zacht viool muziek kwam uit de woonkamer en toen zijn vader binnen kwam zag hij een slagveld wat was aangericht. Ongeveer overal lag bloed, Mary hing tegen een stoel met haar keel opengereten en haar nekwervels naar voren geduwd. Tussen haar wervels waren vioolsnaren gespannen. Achter haar zat Damian rustig op een stoel viool te spelen op zijn moeder. Zijn ogen waren pikzwart van woede, zijn vader jammerde op zijn knieën voor vergiffenis en vertelde hoe erg het hem allemaal wel niet speet. Damian had geen een keer er naar geluisterd. Had een pistool gepakt uit de la waar zijn vader hem verborgen hield en schoot door het hoofd van zijn vader. Daarna had hij het huis verlaten.

Natuurlijk werd Damian als eerste ondervraagd toen ze zijn vader en moeder hadden gevonden. Hij werd vast gehouden en na een lang onderzoek werd hij vrijgelaten. Er was geen hard bewijs te vinden tegen Damian en ook wilde het Capitool niet te veel aandacht er op richten. Het zou nooit goed zijn als een onschuldige zouden opsluiten of een schuldige vrij rond zouden laten lopen. Damian is terug gestuurd naar de opleiding voor vredesbewaker die hij onder streng toezicht heeft afgemaakt. En nu sinds een jaar zit hij op District 11.

played by michelle
27
male
libra
peacekeeper
capitool

"Sometimes the only pay off for having any faith,
Is when it's tested again and again everyday"

Fall Out BoyHover over het grote plaatje om alle info te zien c:

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Damian Jasper Flint [18+] | do dec 25, 2014 2:13 pm

Goedgekeurd!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Damian Jasper Flint [18+]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Wat betekend jouw real naam?
» Flint Aspen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-