Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Precilla Blitz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Precilla Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 94
Registratiedatum : 05-01-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Marktverkoopster van groente en fruit
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Precilla Blitz | ma jan 05, 2015 9:05 pm

Naam: Precilla Blitz
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19 jaar
Woonplaats: District 3
Familie, vrienden e.a.:
Gezin:
Julia Fowler-Blitz(biologische moeder)✝: Overleden bij een brand
Oliver Blitz (biologische vader)✝: Overleden bij een brand
Flaire Blitz (zusje) ✝: 16 jaar. Flaire is Precilla's jongste zus, al zal ze er alles aan doen om dat te ontkennen. Het meisje met de vuurrode haren en de witte huid lijkt in het niets op haar oudere zus en wordt door haar ouders beschouwd als een kind van de duivel. Flaire heeft een voorliefde voor vuur en heeft een gestoord karakter door jarenlange opsluiting in een verborgen kamertje in het huis van de familie Blitz. Na de dood van haar ouders is ze opgesloten in een gesticht. Bij de tweede Hongerspelen werd Flaire gekozen als vrouwelijke Tribuut, waar ze op dag 5 is overleden.
Toby en Aron Blitz (tweelingbroertjes) ✝ : 15 jaar. Aron en Toby zijn de jongste tweelingbroertjes van Precilla en tevens “partners in crime”. De twee jongens zijn altijd samen op avontuur en beleven de grootste lol en bezorgen op deze manier Precilla veel hoofdpijn en zorgen. Toby is gekozen en overleden tijdens de vierde Hongerspelen op dag 4. Aron is diezelfde dag per ongeluk dood geschoten tijdens een gevecht met een groep vredesbewakers.

Familie:
Andrew Blitz (oom): Andrew is de jongere broer van Oliver, maar heeft al jaren geen contact meer gehad met hem of zijn gezin. Al op vrij jonge leeftijd, toen de beide heren hun eigen volwassen leven gingen leiden, heeft Andrew het contact met zijn broer verbroken. De reden hiervoor was het feit dat hij vond dat zijn broer en zijn vriendin (Julia) veel te fanatiek waren in hun geloof in God. Hoewel de beider Blitz-broers religieus waren opgevoed tilde Oliver het naar een veel te hoog leven, aldus in de ogen van Andrew. Sindsdien hebben de broers dan ook geen contact meer gehad met elkaar. Andrew weet wel dat zijn broer twee dochters en twee zonen heeft gekregen voordat hij bij een brand overleed. Ook toen heeft Andrew geen contact gezocht met de kinderen van zijn broer, omdat hij vreesde dat de kinderen net als zijn broer te fanatieke aanhangers van het geloof waren. In de jaren van de verschillende Hongerspelen kwam Andrew er al gauw achter dat van de vier kinderen er slechts één daadwerkelijk het geloof in God over had genomen, maar dat dit niet zo extreem was als bij Oliver en zijn vrouw. Na het overlijden van drie van de vier kinderen van zijn broer besloot Andrew toch contact te zoeken met de vierde en laatste Blitz...
Gwen Stones-Blitz (tante): Gwen is de vrouw van Andrew en de tante van Precilla. Doordat haar man het contact met zijn broer al had verbroken voordat zij hem leerde kennen heeft ze noch Oliver, noch diens vrouw en kinderen ooit ontmoet. Gwen weet dan ook niet af van het bestaan van Andrew zijn broer Oliver, noch diens overgebleven dochter.
Thomas Blitz (neefje): Thomas is de 15 jarige zoon van Gwen en Andrew. Thomas lijkt in vele opzichten veel op zijn nicht Precilla; blond haar, blauwe ogen en de uitstraling van een engel. Toch is Thomas niet altijd braaf, want ook hij haalt wel eens kattenkwaad uit zoals dat hoort bij puberende tieners. Zover als zijn neefjes Toby en Aron zal hij echter nooit gaan. Thomas weet niet dat hij een oudere nicht heeft, al was het hem wel opgevallen dat de achternamen van zowel Flaire als Toby gelijk waren. Zijn vader gaf echter aan dat het wel vaker voorkwam dat mensen dezelfde achternaam hadden, maar geen familie waren.

Pleegouders:
Aurora Scott (adoptiemoeder): 40 jaar. Aurora is een vriendelijke jonge vrouw die helaas op jonge leeftijd kanker heeft gekregen in haar eierstokken. Hierdoor is ze niet meer vruchtbaar en kan ze zelf dus geen kinderen meer baren. Dit is dan ook de reden dat zij en Lukas ervoor hebben gekozen om een kind te adopteren.
Lukas Scott (adoptievader): 42 jaar. Lukas is een vriendelijke man die je het beste kunt beschrijven als een familieman en een echte huisvader. Hij doet zijn best om zijn gezin te onderhouden en zijn dochter op de voeden alsof ze zijn echte dochter is.

[i]Overige (vrienden etc.[i]
Meneer Klaver: Meneer Klaver is de eigenaar van de groente- en fruit kraam waar Precilla werkt op de markt. Andreas Klaver (zoals de man volledig heet) is een strenge doch eerlijke man van in de vijftig. Hij gelooft dat hard werken loont en dat mensen die dus een harde inzet tonen hier ook voor beloond zullen worden in het latere leven (zij dat in dit leven of het leven hierna). Hoewel meneer Klaver zelf geen kinderen heeft (zijn vrouw is helaas overleden bij de geboorte van hun eerste kind en hij is daarna nooit hertrouwd) doet hij wel zijn best een soort vaderrol aan te nemen over de kinderen die veelal op de markt rond zwerven door hen wijze raad en levenslessen te bieden.
Raven Olsen: Raven is de oudere zus van Rook Olsen, het meisje waar Toby samen mee naar de vierde Spelen was gestuurd. Door het bondgenootschap tussen Rook en Toby is Precilla op de tweede dag van de Spelen in contact gekomen met Raven toen de meiden samen koekjes gingen bakken om geld in te zamelen voor een gezamenlijke sponsoring. Raven is in alle opzichten het tegenovergestelde van Precilla als het gaat om gedrag, karakter en omgaan met de huidige wereld. Ondanks dit voelt Pris een verbondenheid met Raven sinds het overlijden van Toby en Rook; Het tweetal was samen strijdend ten onder gegaan.

Uiterlijk: Precilla is een blonde jongedame met blauwe ogen en een engelengezichtje. Hoewel ze in District 3 woont en niet altijd voldoende eten krijgt, is haar gezicht niet mager, maar ook niet te dik. Ze heeft een slank en lang lichaam (1.78m lang) dat ze goed verzorgt en in schone, nette kleren steekt.
Eigenschappen: Minimaal 3 goede eigenschappen en 3 slechte eigenschappen.
Goede eigenschappen:
* Slim; Geboren met een goed stel hersens kan Precilla goed nadenken, snel rekenen en vlot informatie tot zich nemen.
* Sociaal; Pris kan erg goed met andere mensen omgaan en ze zet deze eigenschap dan ook goed in tijdens haar werk zowel op de markt als wanneer ze de kerk bezoekt.
* Muzikaal; Precilla kan erg goed zingen en doet dit vooral wanneer ze op zondag naar de kerk gaat (ze is lid van het kerkkoor)
Slechte eigenschappen:
* Moederlijk; Hoewel dit veel grenst aan zorgzaam zijn (een goede eigenschap) is Precilla vooral moederlijk tot op een bemoeizuchtig punt. Ze bemoeit zich met name veel met het leven van Toby en Aron, omdat ze zich toch wel verantwoordelijk voelt voor hen sinds de dood van hun ouders. Sinds het overlijden van de tweeling is deze eigenschap afgezakt, maar zal zeker de kop weer opsteken wanneer ze zelf kinderen heeft.
* Strikt met regels; Precilla is erg van het volgen van de regels en kleurt altijd binnen de lijntjes (het liefst nog verder binnen de lijntjes dan nodig).
* Onbuigzaam; Dit komt vooral naar voren in combinatie met de bovengenoemde eigenschap. Alles moet zoals het hoort en daarin zal niet afgeweken worden. Sinds de vierde Hongerspelen, de dood van Toby en Aron en het leren kennen van Raven wordt ze echter wel steeds buigzamer.
Verleden:
Precilla was het eerste kind van Julia en Oliver Blitz en was hun grote trots. Om haar ouders nog trotser te maken heeft Precilla zich daarom altijd als het brave meisje gedragen en daar was ze tevreden mee. Ze hield zich aan alle regels die haar ouders thuis hanteerden, zowel de normale huisregels, als de regels voorkomend uit hun geloof. Ze leidde een rustig en goed leven, tot haar tweede levensjaar. Toen Precilla namelijk twee was, kwam er een tweede kindje bij in het gezin, alleen was dit kind totaal niet als zij. De baby had felrode haren en net zo felle ogen. Precilla was nog jong op dat moment en luisterde naar haar ouders toen zij haar vertelden dat deze baby, Flaire, de belichaming was van de duivel. Het baby’tje verdween in een geheim kamertje in het huis en werd daar opgevoed, ver uit de buurt van Precilla. Het meisje heeft nooit kennis gemaakt met het kind dat ze later de naam “Lucifer” zou geven, maar werd er door haar ouders wel steeds aan herinnert dat Flaire het kind van de duivel was en zo kreeg het meisje langzaam aan een afkeer voor het kind in de kast.

In Precilla haar vierde levensjaar kwamen er twee nieuwe kinderen bij in het huis; de tweeling Aron en Toby. Het meisje was dolblij met haar twee kleine broertjes, beide gezegend met blond haar en blauwe ogen. De tweeling bleek al gauw lastiger te zijn dan gedacht en Precilla deed haar uiterste best om haar ouders bij het opvoeden van de twee te ondersteunen. Zo kwam het dat Precilla zich op jonge leeftijd al verantwoordelijk begon te voelen voor haar broertjes. Op een dag, toen haar ouders afwezig waren en zij de leiding had thuis (Precilla was toen negen), hadden haar broertjes zich verstopt en zo Flaire ontdekt. Precilla, welke het meisje sinds de geboorte niet meer had gezien, herkende de kleine duivel met de rode haren en groene ogen meteen. ‘Lucifer.’ “Duivel”. Het woord gleed over haar lippen, waarop ze probeerde het kleine meisje tegen te houden. Haar ouders zouden het haar nooit vergeven als zij het kind van de duivel kwijt raakte. De twee meisjes vochten waar Aron en Toby probeerden zich in te mengen. Precilla probeerde haar broertjes te beschermen en tegelijkertijd Flaire te stoppen, maar dit lukte niet volledig.

Haar ouders waren haar reddende engelen, want toen zij thuiskwamen werd Flaire al gauw weer opgesloten. Helaas wilden haar broertjes toen weten wie het meisje was en moest Precilla met veel tegenzin toezien hoe de tweeling toestemming kreeg om met het meisje te spelen. De blondine begreep niet goed waarom haar ouders dat toelieten. Flaire was het kind van de duivel, ze was gevaarlijk, ze was slecht. Waarom mochten haar broertjes dan met haar spelen? Waren ze dan niet bang dat de duivel ook de tweeling zou beïnvloeden? Met veel angst hield Precilla de wacht terwijl de tweeling met Flaire speelde, hopend dat zij niet zo zouden worden als zij. Op een dag gebeurde er iets waar Precilla al tijden bang voor was geweest; Flaire wis te ontsnappen. Haar ouders deden hun best om het meisje te vinden, zij het in stilte, want niemand mocht weten dat Flaire bestond. Ze was immers de schande van de familie. Twee dagen lang sliep Precilla slecht en toen, op een avond, gebeurde het onvermijdelijke; Flaire kwam wraak nemen. Precilla en de tweeling waren zelf niet thuis toen het vuur het huis verwoestte, maar haar beide ouders overleden wel. Dat was de dag dat Precilla daadwerkelijk een hekel kreeg aan Flaire. Hoewel er geen concrete bewijzen waren wist het meisje zeker dat Flaire de brand had gesticht.

Samen met haar broertjes en, helaas, ook Flaire, vertrok het meisje naar een weeshuis. Precilla voelde zich daar niet op haar gemak, maar vond rust en steun in het bidden tot God. Hem vroeg ze om hulp bij het temmen van haar broertjes en het tegenhouden van Flaire. Helaas leek Hij niet helemaal te luisteren, want al gauw ging het weeshuis waar ze in verbleven in vlammen op. Ook hier kon geen oorzaak van de brand worden gevonden, maar Precilla wist wel beter. Na het eerste weeshuis kwam er een tweede en daarna zelfs een derde. In dat derde weeshuis kreeg Precilla geluk; ze werd geadopteerd door een lief en vriendelijk stel. Precilla was toen twaalf. Het meisje groeide gelukkig op bij het jonge stel, hoewel ze haar echte ouders nog altijd erg mistte. Haar broertjes werden, helaas, door een ander stel geadopteerd, maar dit weerhield haar er niet van de twee jongens goed in de gaten te houden.

Inmiddels Precilla een typische tiener van zeventien die haar broertjes maar vervelend vindt en op dit moment vooral bezig is met jongens en het zoeken van haar perfecte prins om ooit mee te trouwen. Ze is nog altijd bang voor Flaire en hoopt dat ze het meisje nooit meer tegen het lijf loopt. De eerste Hongerspelen heeft ze niet bewust meegemaakt, ze heeft de slachting op tv zo veel mogelijk genegeerd. De tweede Hongerspelen heeft ze wel bewust meegemaakt, omdat God ervoor had gezorgd dat Flaire als Tribuut was gekozen. Het meisje was hier ontzettend gelukkig mee, want nu kon het duivelskind eindelijk worden opgeruimd. Op de voet volgde Precilla de vooruitgang van haar zusje, welke het langer en beter leek te doen dan verwacht en gehoopt. Uiteindelijk stierf Flaire, met een uiting van menselijkheid die Pris nooit had verwacht en welke haar volledig aan het twijfelen bracht over haar mening vanwege Flaire en haar kijk op de Spelen en het Capitool.

Tijdens de derde Hongerspelen maakte het karakter van Precilla niet veel verandering door. Ze leerde wat nieuwe mensen kennen en werkte iedere dag braaf bij de marktkraam van meneer Klaver. Het vierde jaar van de Hongerspelen maakte Precilla echter heel bewust mee. Dit was het jaar dat Toby, één van haar jongere broertjes, werd gekozen voor de Spelen. Samen met Aron heeft Precilla voornamelijk veel tijd voor de tv doorgebracht om geen enkel moment van Toby zijn tijd in de Arena te missen. Uiteindelijk is de jongen op de vierde dag van de Spelen overleden tijdens een oneerlijk 2 tegen 4 gevecht waarbij Toby uiteindelijk het leven liet. Precilla was kapot van verdriet, maar de ergste klap kwam pas op het moment dat Aron niet lang daarna dood werd geschoten in een gevecht met een groep vredesbewakers. Dit gebeurde vlak voor haar ogen en had een enorme impact op de toen negentien jarige tiener. De gebeurtenissen brachten haar echter ook een nieuwe vriendin; Raven Olsen. Raven, de oudere zus van Rook, was sinds de tweede dag van de Spelen zij aan zij geweest met Precilla en Aron en was vanaf dat moment de enige persoon die wist wat zij doormaakte. Ze hadden immers op dezelfde dag, op bijna hetzelfde moment hun jongere broertje(s)/zusje verloren.

Waar liggen de sterke punten van je karakter en waar de zwakke?
Sterke punten: Precilla is erg slim en belezen. Haar hersenen en charmante uiterlijk zijn haar sterke punten en samen met haar sociale gedrag zal ze gemakkelijk bondgenootschappen kunnen sluiten. Het maken van vallen zal wellicht ook in haar straatje liggen, als ze het bij de trainingen leert. Haar vingers zijn slank en kunnen erg precies werken. Haar fijne motoriek is ver ontwikkeld. Verder is ze erg lenig en soepel in haar lichaam.
Zwakke punten: Precilla bezit weinig tot geen lichamelijke kracht, want ze sport weinig. Ze steekt haar energie vooral in het trainen van haar hersenen en haar stem. Met wapens omgaan zal ze niet kunnen.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
Precilla is inmiddels 19 en maakt dus geen kans meer bij de Boete

Overig:
Verder is Precilla erg goed in zingen. Ze doet dit graag en ervaart het als verlichtend als ze verdrietig of boos is. Als ze blij is vergroot het haar goede humeur.


Laatst aangepast door Precilla Blitz op vr jun 16, 2017 7:42 pm; in totaal 6 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Leeftijd + geschiedenis aangepast voor vierde Hongerspelen)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecilia Peak
President
avatar

PROFIELAantal berichten : 1520
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: President
Leeftijd: 35 jaar

Onderwerp: Re: Precilla Blitz | ma jan 05, 2015 9:13 pm

Ik keur je karakterkaart alvast goed, maar je moet nog even het stukje aanpassen waarin je over Flaire verteld, onder het kopje familie. Dat staat namelijk nog vanuit Toby beschreven.

Ik zal je vast in de goede groep zetten!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.hongerspelenrpg.com
Precilla Blitz
District 3
avatar

PROFIELAantal berichten : 94
Registratiedatum : 05-01-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Marktverkoopster van groente en fruit
Leeftijd: 19 jaar

Onderwerp: Re: Precilla Blitz | ma jan 05, 2015 9:20 pm

Ik heb het aangepast, dankje!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Precilla Blitz |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Precilla Blitz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Volwassenen-