Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Let's do it again.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Solar Gbadamosi
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 131
Registratiedatum : 06-02-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht:
Beroep: Winnaar
Leeftijd: 19

Onderwerp: Let's do it again. | vr feb 20, 2015 4:24 pm

Aangezien ik een tijdje geleden mijn voormalige voorsteltopic verwijderd had maar ik veel te graag over mezelf praat, post ik dit maar even met een karakter wat níet binnenkort morsdood is. Hoop ik. Aangezien het merendeel dat (bijna) wel is en zo. Yay Hongerspelen. Vandaar ook het einde van het vorige topic en zo. Je snapt me.


Anyway, ik ben Dion. 'Hallo Dion! Wat is jouw probleem? Ik ben 20, wat ik waarschijnlijk nooit ga toegeven tenzij ik het tegen iemand kan gebruiken. Ik woon in Ver Ver Weg, ook wel bekend als "Een dorpje ergens in Zeeland", wat relatief chill is tenzij je uit said dorpje weg moet.

Ik heb bijna mijn 8-jarige jubileum wat betreft het onderspammen van fora en daarna plots inactief worden en ik betwijfel of er iets is wat ik ooit langer heb volgehouden, behalve misschien de basisschool. Oh, en ademen. Daar ben ik echt een kei in. Ik heb vooral op RPG's gezeten die gebaseerd waren op de wereld van Harry Potter, en nog een paar andere scholen en zo. Ik heb een keer meegeholpen om een compleet forum om zeep te helpen. Dat was erg leuk. Ongeveer 99% van de medeplichtigen zit ook op dit forum, dus dan weet je even wie je tegenover je hebt zitten.

Naast schrijven en fora omzeep helpen, game ik graag, luister ik veel muziek, stop ik mijn neus in boeken en doe ik alsof ik ontzettend goed kan zingen. Ook houd ik me bezig met het verbeteren van de wereld, voornamelijk door het rebloggen van katten en hondjes. Ik ben een aanhanger van Nintendo, heb een obsessie met dingen die zwart en obscuur zijn en heb letterlijk een regenboog boven mijn hoofd hangen. Qua muziek luister ik vooral herrie, al wijk ik soms ook uit naar wobwobherrie en radioherrie. Er is maar weinig herrie die ik niet tof vind, en dat is de herrie die ze op m'n werk spelen. En ik werk bij de Game Mania. En het is geen gamemuziek.

Wat is er verder nog interessant te vermelden? Fandoms? Nee, maar ik ga het wel doen: Harry Potter, Doctor Who, Orphan Black, Hungergames, Divergent, Legend of Zelda, Kingdom Hearts, Mass Effect. Ik doe aan lowkey Zumba op de Kinect, want waarom naar een sportschool als ik onder mijn regenboogvlag dansjes kan doen? Also, ik heb like 8 consoles en 3 generaties handhelds, dus in een zombieapocalypse blijf ik lekker binnen.

Mocht je vragen hebben, just shoot!


Oh, ja, en mocht je me erg interessant vinden waarom kan ik geen linkjes plaatsen?
personal tumblr: imetaltheworld
side blog/photography: inelkedoospasteenpizza
side blog/writing: vincentvangodverdomme
twitter: imetaltheworld
instagram: imetaltheworld
snapchat: imetaltheworld

De eerste twee blogs bevatten soms wat nsfw dingen dus om mezelf even in te dekken mag je daar niet op als je niet ouder bent dan 18. Nu moet je geheel zelf weten wat je doet, but I'm not to blame.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Let's do it again.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: OOC :: Stel jezelf voor!-