Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 She's in my head

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: She's in my head | wo maa 04, 2015 6:47 pmEen maand, een volle maand was het al geleden dat hij haar nog eens gezien had. Hij turfde die dagen af in het schrift waar hij ook zijn tekeningen in maakte. Hij had zelf geen inspiratie meer om te tekenen, het enige wat hij nog uit zijn pols toverde waren tekeningen van haar, hoe zou het nog met haar gaan? De zoveelste tekening van haar werkte hij af en signeerde hij door ‘Nino’ rechtsonder de tekening te plaatsen waarna hij zijn boek terug in zijn rugzak stopte en aan tafel ging zitten. Het was etenstijd ten huize Naysmith, met op het menu kippenmaagjes in een heerlijk mosterdsausje. Iets waar ze altijd naar uitkeken en er niemand van tafel ging voor de pot helemaal uitgelekt was. Toen Nino aan tafel kwam stonden de bordjes al gevuld klaar en legde moeder voor iedereen een stukje brood naast het bord. Als ook zijn vader aan tafel kwam, deden ze samen een gebedje en begon iedereen lustig te smullen. Nino nam zijn vork en slorpte het ene stukje na het ander naar binnen, het eten zag er niet uit maar was echt overheerlijk.

Halverwege zijn bord was hij, toen hij plotseling iets zag bewegen onder de saus. Hij nam zijn vork en prikte voorzichtig in het ‘ding’ waarna hij een krakend geluid hoorde, hij legde zijn vork terug neer en nam het ding met zijn handen. Door die beweging, liep de saus wat van het ding en werd duidelijk dat het een beest was die ook een klein hongertje had. ’Kijk mama een tor’ zei Nino opgewerkt tegen zijn moeder die naast hem zat terwijl hij het beestje vlak voor haar gezicht hield. Ze had de beweging duidelijk niet verwacht en verschoot bij het zien van het beest waardoor ze van haar stoel viel, pats op de grond. Dit voorspelde niet veel goeds en zijn vermoeden werd bevestigd door een reclamatie van jewelste. Ze was zo boos dat ze Nino gewoon wegstuurde zonder dat hij de kans kreeg om zijn bord leeg te eten.

Nino trok zijn lichte jagersjas aan en vertrok ontgoocheld naar buiten, recht naar het stapeltje hout die klaarlag om gekapt te worden. Hij koos een dik stuk hout en legde het op de kapblok waarna hij met zijn bijl zo hard hij kon op de stronk beukte, puur om de ontgoocheling van zich af te bijten. Het hout brak in twee waarna Nino het mooiste stuk in zijn rugzak stopte en met zich meenam op wandeling. Hij wandelde enkele minuten en ging zitten met zijn rug leunend tegen een boom, eventjes helemaal alleen dacht hij bij zichzelf terwijl hij de houtblok en zijn mes uit zijn rugzak haalde en het hout begon te bewerken tot…


OOC: Run-run-die opdracht, open

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April Rock
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 190
Registratiedatum : 08-05-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 15 jaar

Onderwerp: Re: She's in my head | vr maa 13, 2015 6:52 pm


31 Dagen. 31 Dagen sinds ze voor het laatst de jongen had gezien. 31 Dagen opgesloten in haar kleine kamer, afgesloten van de rest van de wereld. Hoe ze het zo lang uit had kunnen houden wist ze niet. Misschien kwam het doordat ze de helft van de tijd sliep. Maar de andere helft van de tijd waren haar gedachtes gevuld met de jongen. En met hoe ze het snelst hier weg kwam. Zou het ook zo gaan in het Capitool? Vast niet, aangezien daar veel betere medicijnen waren. En geen irritante zussen die alle hulp wegjoegen. April wist dat June alles deed wat ze kon. Ze was zelfs meer gaan werken en hielp haar iedere avond met lopen en in bad gaan. Hierdoor had ze veel minder tijd voor haarzelf en begon ze zich steeds meer te verwaarlozen.
De tijd was zo tergend langzaam en tegelijkertijd zo snel gegaan. Maar het lopen ging goed en June liet haar nu in haar eentje door het huis lopen. Soort van. Ze zorgde wel dat ze altijd in dezelfde ruimte was als haar zusje, zodat ze haar te hulp kon komen als er iets was.

April stond moeizaam op van haar bed. June stond in de deuropening om haar te halen voor het eten. 'Pas je wel op dat je niet te snel gaat?' Het meisje zond haar een woedende blik. Ze wilde iets zeggen als ''Want ja, ik ga op dit moment is zo snel als een sneltrein'', maar ze hield haar mond. Dat was oneerlijk tegenover haar zus. 'Wat eten we vanavond?' vroeg ze terwijl ze door de gang strompelde. Op dat moment bonkte iemand hard op de deur. June gebaarde dat April snel de eerstvolgende kamer in moest gaan en stil moest zijn. Dat gaf haar het gevoel van vluchten. Dat ze zwak was en gevaar uit de weg ging. Mooi niet dat ze dat ging doen. Vastberaden niet op te geven liep ze verder naar de eetkamer. Er werd nog eens gebonsd, harder dit keer. 'Ik kom!' riep June, terwijl ze de deur van de sloten haalde. Voor de deur stond een man, gekleed in het zwart. Aprils hart sloeg drie slagen over. Vastgenageld aan de grond staarde ze naar het zwarte figuur. Shit. Shit. Shit. Dit kan niet waar zijn. Zijn ze ook bij de jongen? Shit. June begon te praten. 'Goede avond. Kan ik u ergens mee helpen?' De man gromde en probeerde langs haar naar binnen te kijken. Hierdoor ging June nog eens extra in het zicht staan, zodat hij April niet kon zien. Zo snel ze kon hobbelde het meisje naar de eetkamer. Daar zat haar tante al aan tafel. 'Wat is June allemaal aan het doen? Het eten wordt koud,' zei ze met een geïrriteerde stem. April legde een vinger op haar mond, ten teke dat haar tante stil moest zijn. 'Wat?' Misschien was haar tante toch dommer dan ze had gedacht, of ze wilde gewoon dwars zitten als een klein kind. 'Iemand, belangrijk,' fluisterde April. Haar tante reageerde helemaal verkeerd. Of in ieder geval, anders dan ze had gedacht. De vrouw stond op, ging met haar handen door haar haar en haastte zich naar de deur. 'Nee!' fluistere April. Maar haar tante reageerde niet. Shit. Shit. Ik moet hier weg. Ze hoorde hoe de man een discussie aanging met June en haar tante er zich ook in ging mengen. June zou haar nooit verraden, maar haar tante? Als het haar iets op zou leveren zou ze haar beide nichtjes overleveren aan een stel moordlustige creeps. Maar hopen dat ze dat niet deed. Zo snel als ze kon ging April naar de keuken, pakte twee scherpe keukenmessen en glipte weg door de achterdeur. Waar moest ze naartoe? Wie kon ze vertrouwen? De jongen. Maar waar woonde hij? Ze was een keer bij hem geweest, bijna anderhalve maand geleden.

Het duurde drie kwartier voordat April eindelijk iets herkende van de straat waar de jongen woonde. Maar welk huis was het? Ze wilde net een gok wagen, toen ze het geluid van een bijl die een blok hout hakt hoorde. Zou dat de jongen zijn? Misschien wel. Ze besloot om te lopen en via de tuinen te kijken waar het geluid vandaan kwam. Zou hij haar herkennen als ze riep? Misschien waren de mannen ook bij hem. Ze besloot de gok te wagen. Als ze hier ook waren, zaten ze in diepe problemen. 'Hallo?' riep ze, al lopend langs de achtertuinen. Nadat er geen reactie kwam, riep ze nog eens, harder dit keer. Misschien was het wel iemand die gewoon blokken aan het hakken was. Misschien was het... Het geluid stopte. Was het toch de jongen en waren de mannen hem komen halen? Nog één laatste keer. 'Hallo!'

OOC: Sorry again voor de laatheid D:


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newhope.actieforum.com/forum
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: She's in my head | di maa 17, 2015 5:59 pmHij werkte de rest van zijn kunstwerk af door nog enkele groefjes in het hout te maken. Het was uiteindelijk een beeldje van Hannelore geworden die hij uit het blok hout bewerkt had. Hannelore was de overleden beste vriendin van Nino en in moeilijke momenten dwaalden zijn gedachten altijd af naar haar. Maar sinds anderhalve maand maakte dit beeld deels plaats voor een ander meisje, dat rood harige meisje die hij maar niet uit zijn gedachten wou blijven. Ze had iets mysterieus en telkens ze samen waren gebeurde er iets speciaal, iets fascinerend. Hij stopte het houten beeldje in zijn rugzak waarin ook zijn tekengerief en schriftje lag en ging langgerekt liggen op de grond, genietend van het kleine aantal zonnestralen die zich door de bladeren van de bomen wurmden. Zijn ogen gingen zachtjes dicht.

’Hallo?’ werd er geroepen en Nino rechte meteen zijn rug en spitste zijn oren om te weten vanwaar het geluid kwam. ’Hallo? hoorde hij voor de tweede keer en Nino nam zijn rugzak waarna hij rechtstond want hij herkende die stem van ergens. Hij stapte richting de uitgang van het bos en kwam terug op het padje die hem richting zijn huis bracht. Hij wandelde snel verder, draaide de hoek om en zag daar vlak bij zijn huis het meisje staan terwijl ze voor de derde maal ’Hallo?’ riep. Het was… April en dat had hij totaal niet verwacht. Hij riep meteen Hoi, April! terug terwijl hij naar haar toe wandelde. Doordat hij constant naar haar keek, zag Nino de grote steen op de weg niet liggen en viel hij pardoes op de grond waardoor zijn rugzak open ging en zijn tekenboek uit de rugzak viel. De tekeningen die hij gemaakt had van April lagen daardoor verspreid op de grond._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April Rock
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 190
Registratiedatum : 08-05-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 15 jaar

Onderwerp: Re: She's in my head | di maa 17, 2015 7:08 pmDaar was hij! 'Hoi April!' Het meisje was opgelucht om hem te zien. Waarschijnlijk waren er nog geen mannen bij zijn huis. Of ze hadden hem overgehaald te doen alsof er niets was, zodat ze hen allebei te pakken konden krijgen. De jongen struikelde over een grote steen en viel op de grond. Uit zijn rugzak vielen allerlei tekeningen. April liep naar de jongen toe en stak een hand uit om hem overeind te trekken. Haar ogen gingen over de tekeningen. Hé, die leek op haar! En die andere ook! Toen realiseerde ze zich dat zij op alle tekeningen stond. Wat? Waarom? Ze wilde vragen of het met hem ging, maar in plaats van een ''gaat het?'' zei ze: 'Je hebt talent. Daar moet je iets mee doen.' Ze bukte om de tekeningen bij elkaar te rapen en terug te geven. Het schoot haar weer te binnen waarom ze in de eerste plaats naar de jongen toe was gekomen. 'Zijn ze ook bij jou?' vroeg ze op gedempte toon, toen ze de tekeningen terug gaf. Ze bukte nog een keer om een paar afgedwaalde papieren te pakken, toen ze iets rook. Vuur. Brand. Ze hadden haar huis toch niet in brand gestoken?! Met een ruk kwam ze overeind, wat haar wond niet zo heel fijn vond. 'Ruik je dat?' Gealarmeerd keek ze om zich heen. Het beeld van haar oude huis verscheen op haar netvlies. Zij, vastzittend in een instortende kamer. Ze kon het gegil van May bijna horen.
Waar kwam de rook vandaan? Werd ze nu helemaal paranoïde? Ze moesten praten, maar waar? Die mannen konden ieder moment het huis van de jongen binnen vallen, haar eigen huis was niet veilig en nog eens het bos in gaan leek haar niet bijzonder slim. Misschien konden ze het pad langs de rand van het bos volgen. April pakte de arm van de jongen en trok hem mee, terwijl ze wegbeende over het pad. 'Je weet wel, onze eerste ontmoeting?' Er was geen manier om dit subtiel te brengen en ze hadden geen tijd te verliezen. 'Die zwarte mannen die ons aanvielen? Ze hebben June en mijn tante. Ze vielen ons huis binnen en ik heb nog net weg kunnen komen.' Hoe zou het met ze zijn? Zouden ze worden vermoord? April hoopte van niet. Anders zouden die mannen boeten. Allemaal. 'Wat nu?' Haar stem klonk als gefluister. Laat de angst je niet overwinnen! Wees sterk! 'Moeten we naar de Districtleider gaan? Maar misschien heeft die er ook mee te maken. Weet jij iemand die ons kan helpen? Ik bedoel: we kunnen dit niet met z'n tweeën aan.' Ze begon steeds sneller te praten en merkte dat de paniek haar begon te overheersen. 'Het enige wat ik bij me heb aan wapens zijn twee keukenmessen. June heeft mijn werpmessen in een kast gelegd...'


OOC: Run-Run-Die opdracht c:


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newhope.actieforum.com/forum
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: She's in my head | zo jun 21, 2015 11:27 pm

Die val op de grond moet hem schaaf en brandwonden opgeleverd hebben. Maar de gedachte van pijn was meteen weg toen hij naar boven keek, ze had natuurlijk gezien dat hij op de grond viel en strekte meteen haar hand naar hem uit om te helpen. Hij nam haar zachte hand vast, waardoor hij van de grond geheven werd. Haar blik viel natuurlijk op de tekening die uit zijn rugzak gevallen waren, allemaal tekening van haar. Nino voelde de bui al hangen, waardoor zijn kaken rood werden uit schaamte, maar in plaats van een iets negatief vertelde ze hem dat hij best talent had. Vroeg ze zich dan niet af waarom hij steeds tekening van haar getekend had? En er geen enkele tekening bijzat van iets of iemand anders? Blijkbaar niet want daarna bukte ze zich om de tekeningen op te rapen, waarna Nino gewoon hetzelfde deed tot alle tekeningen weer mooi samengevoegd waren.

Zijn ze ook bij jou? vroeg ze terwijl Nino het stapeltje blaadjes dat ze opgeraapt had aangereikt kreeg. Bij mij? vroeg hij vragend, hij haalde één wenkbrauw omhoog om te zeggen dat hij er eigenlijk geen snars van begreep. Het meisje keek wat zenuwachtig rond, er moet duidelijk iets ernstig gebeurd zijn veronderstelde hij. Ruik je dat? vroeg ze terwijl ze nog steeds met een even zenuwachtige blik om haar heen zat te kijken. Nino haalde zijn neus op maar rook eigenlijk helemaal niets. Ze zal nog steeds niets helemaal genezen zijn of nog steeds niet verwerkt hebben wat er die dag in het bos allemaal gebeurd is, hij kon het haar ook niet kwalijk nemen want zo’n gebeurtenissen vergeet je namelijk niet in één, twee drie…

April trok hem bij de arm en begon haar te vertellen wat er allemaal gebeurd was. Blijkbaar hadden mannen die helemaal in het zwart gekleed waren, net zoals bij hun eerste ontmoeting, bij haar thuis langs geweest en heeft ze maar net kunnen ontspannen uit hun handen. ’We kunnen best eerst naar mij thuis gaan kijken, misschien zijn ze momenteel daar en het is hier toch om de hoek’. Hij zorgde ervoor dat ze zijn arm losliet en nam haar voorzichtig bij de hand ’Het komt allemaal in orde, lieverd’ zei hij bemoedigend tegen haar omdat hij zag hoe in paniek ze was. Ze gingen voorzichtig over het pad en keken om de hoek. Hij liet haar hand los en sloop voorzichtig dichter. Blijkbaar waren ze nog niet bij hem thuis geweest want door het klein raampje aan de zijkant van zijn huis zag alles er normaal uit. Mama was bezig met de afwas en vader zat zoals gewoonlijk de tweede Hongerspelen aan het volgen op tv. Hij liep terug naar het meisje, ’Niets te zien bij mij thuis, we gaan snel gaan kijken of bij jullie alles in orde is’. Hij nam haar terug bij de hand en liepen voorzichtig door naar April’s huis…


OOC: Sorry voor de 3 maanden laatheid Innocent En de post zonder veel inhoud, ik heb een idee waar ik naartoe wil werken maar ik denk dat jij met iets helemaal anders in je hoofd zit xD

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April Rock
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 190
Registratiedatum : 08-05-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep:
Leeftijd: 15 jaar

Onderwerp: Re: She's in my head | za jul 04, 2015 6:46 pm


'Het komt allemaal in orde, lieverd.' Lieverd? Zei hij nou net lieverd? Zou hij het menen of alleen zeggen zodat ze rustig zou worden? April knikte en volgde hem naar zijn huis. Iedere pas die hij zette volgde ze precies op. En toen zag ze zijn huis. Er was niets aan de hand. Gelukkig. Het meisje zuchtte. Maar ze konden nog komen. Als ze klaar waren met June en haar tante... 'Niets te zien bij mij thuis, we gaan snel gaan kijken of bij jullie alles in orde is.' Nee! Maar tegelijkertijd wilde April wel. Ze wilde weten of alles in orde was met haar familie. Misschien was het een val. Die mensen konden haar opjagen, naar zijn huis leiden, zodat ze die later ook in brand konden steken. En daarna zouden ze allebei in de val lopen bij haar thuis. Maar misschien was dat wel de manier om ervoor te zorgen dat June en haar tante veilig weg kwamen. Hoewel, veilig? Ze zouden altijd in angst moeten leven. Misschien was dit wel erger dan de Spelen. Hier werden ze immers ook opgejaagd, maar door getrainde volwassenen. En hier waren er geen regels of sponsoren. De mensen hadden de macht en zij hadden... Niets. Elkaar. Ach ja, dat was tenminste iets.
April merkte dat ze voor zich uit had staan dromen. 'Okay, kom.' Ze liep weg. Wat was de snelste weg naar haar thuis? Ze kon moeilijk die drie kwartier weer terug gaan, zo lang had het die keer niet geduurd dat Nino haar haar huis bracht. 'Wat is de snelste weg?' En de meest sneaky. Ze moesten absoluut niet gezien worden. Holy shit, wat gebeurt er met me?! Het meisje voelde zich gehersenspoeld. Misschien was het wel niets geweest, gewoon een man aan de deur. Begon ze langzaam gek te worden. Ze had het niet eens door gehad. Dit begon uit de hand te lopen. Het Capitol was haar hersens binnen gedrongen. Dit was net de spelen, behalve dat het niet de spelen was. Er was niemand om te entertainen voor punten. Ze was nergens veilig. Nooit.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://newhope.actieforum.com/forum
Nino Naysmith
District 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 412
Registratiedatum : 12-06-14
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Scholier
Leeftijd: 18

Onderwerp: Re: She's in my head | zo jul 05, 2015 11:57 pm
Ze hield even in en was precies aan het dromen, wou ze niet naar huis gaan kijken? Of was ze misschien wat bang? Eerlijk gezegd, was hij zelf ook bang, hij probeerde het niet te laten merken door een klein glimlachje op zijn gezicht te toveren, maar bang was hij in ieder geval. Plotseling ontwaakte ze uit haar korte droom en knikte ze toestemmend dat we geen tijd te verliezen hadden.

’Wat is de snelste weg?’ vroeg ze. Nino moest even denken wat de snelste weg naar haar huis precies was, maar aangezien het nu al de derde keer was dat hij die weg afgelegd had, duurde het niet lang voor hij de weg in zijn hoofd ingeprent had. Hij had haar hand nog altijd vast terwijl ze in looppas de weg aflegden, haar handen voelden enorm zacht aan, maar doordat hun handen zweetten was het enorm moeilijk om zo te lopen. Dat zweet kwam natuurlijk door de spanning die door zijn lijf gierde en hij wist haast zeker dat zij hetzelfde moest voelen.

Het was een minuut of tien lopen naar April’s huis en toen ze op honderd meter van haar huis aankwamen, was er… helemaal niets te zien. Geen zwarte mannen, geen spoor van geweld, helemaal niets. Raar dacht Nino want April haar verhaal klonk best geloofwaardig of zou ze toch alles ingebeeld hebben? Misschien zijn ze nog binnen in het huis? ’Laten we voorzichtig, dichterbij gaan kijken’ zei Nino, terwijl hij bukkend met kleine stappen dichter naar het huis ging…

OOC: Korte post, weinig inspi, maar best spannend ^^

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: She's in my head |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

She's in my head

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: District 7 :: De Stad-