Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Erik Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Erik Night
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 19
Registratiedatum : 27-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Nothing
Leeftijd: 38

Onderwerp: Erik Night | za mei 02, 2015 5:27 pm

Naam: Erik Night
Geslacht: Man
Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Capitool
Beroep: Hij werkt momenteel niet.
Familie, vrienden e.a.: De familie van zijn moeder in district 6. De familie van zijn vader woont in het Capitool al woont Eriks opa in district 6.
Familie in het Capitool:
Ouders: Naz Night (59) en Emily Davis (60) hebben samen een bedrijf (Black Night) dat gespecialiseerd is in make-up, pruiken en haarspullen. Dit heeft Thomas 11 jaar geleden aan hen overgelaten. Ze hebben veel geld en laten dit dan ook graag zien. Ze zijn bijna nooit thuis. Je zult ze altijd op hun werk of op één of ander feest vinden. Ze sturen ongeveer maandelijks geld naar hun familie in district 6. Emily is in district 6 opgegroeid en Naz is in het Capitool opgegroeid.

Broer (38): Yori en Erik hadden als kinderen ondanks hun verschillende karakter een hechte band. Erik en Yori praten niet meer met elkaar sinds Erik naar district 6 ging. Yori en Erik wonen nu allebei bij hun ouders. Ze missen elkaar maar zijn allebei te koppig om het toe te geven. Yori werkt bij het bedrijf van zijn ouders.

Tante (63): De zus van Naz is een echte vrouw uit het Capitool. Het grootste deel van de dag is ze bezig met haar uiterlijk en de rest van de dag spendeert ze aan feesten.

Familie in district 6
Langs moeders kant:
Tante (45) en haar man (43): Eriks tante en haar man hebben 3 kinderen: Lara (16), Matthew  (18) en Max (dood). Lara gaat nog naar school en Matthew werkt als automonteur. Ze werken niet zo hard als de meeste bewoners van 6 doordat ze vaak geld van Emily en Naz krijgen.

Oma (86): Is op pensioen maar werkt als vrachtwagenchauffeur wanneer iemand ziek is of er extra werk is. Ze werkt vooral omdat ze het leuk vind en omdat ze niet graag stil zit. Ze krijgt ongeveer maandelijks geld van Emily en Naz.

Langs vaders kant:
Opa (85): Eriks opa Thomas werkte vroeger als treinchauffeur en werd, op één van die reizen, verliefd op een vrouw uit het Capitool. Zij was ook verliefd op hem en hij ging met haar mee naar het Capitool. Daar trouwden ze na een jaar en richtten ze Black Night op. Dit bedrijf lieten ze 11 jaar geleden aan Naz en Emily over. Thomas vrouw stierf 5 jaar geleden. Een paar maanden nadat ze gestorven was kocht Thomas een huisje aan de rand van district 6. Zonder zijn vrouw wou hij niet meer in het Capitool blijven. De man houdt niet van reizen en komt dan ook niet vaak uit zijn huis. Naz en Emily sturen hem vaak geld op waardoor hij niet moet werken.

Uiterlijk: Donkerblauwe/grijze ogen, gespierd, hij houdt niet van make-up/fake dingen. Het enige dat aantoont dat hij in het Capitool woont is de gel (van zijn ouders bedrijf natuurlijk) waarmee hij zijn haar recht zet.
Spoiler:
 

Eigenschappen:
Slechte: licht gestoord – egoïstisch – arrogant – eigenwijs – houdt van leedvermaak (Bv. dode tributen) – toont zijn echte emoties niet – iets te trots – genadeloos
Goede: intelligent – charismatisch – veel mensenkennis – doorzetter – kan zich overal uitpraten – creatief – zit niet graag stil – praat graag (en veel) of anderen hem er bij willen hebben of niet

Verleden: Naz Night bezocht zijn vader in district 6 toen hij Emily Davis leerde kennen. Naz werd verliefd op haar en bleef langer dan gepland in district 6. Na een aantal maanden besloot Emily om met Naz mee naar het Capitool te gaan. De twee trouwden en kregen twee kinderen: Erik en zijn tweelingbroer Yori.

Erik en zijn broer groeiden op in het Capitool, maar bezochten af en toe hun familie in district 6. Erik vond het altijd heerlijk in 6, terwijl Yori nooit snel genoeg thuis kon zijn. Maar ook al hadden ze tegenovergestelde karakters de twee kinderen hadden een hechte band en waren dan ook altijd samen.

Toen de kinderen 12 waren stierf hun oma (langs vaders kant) in een brand. Hun opa had het net overleefd en kocht een huis aan de rand van het district waar hij nu nog steeds woont.

Een paar dagen na zijn 23ste verjaardag vertrok Erik uit het Capitool. Zijn broer was kwaad dat Erik vertrok en wou niet meer met Erik praten. De jaren dat Erik in district 6 was, deed ook hij geen poging om zijn broer te bereiken. Hij was te koppig. Als Yori niet met hem wou praten dan was dat maar zo.

Erik woonde in district 6 bij zijn familie langs moeders kant en nam een job als automonteur aan. Het grootste deel van zijn tijd bracht hij door met het maken/uitvinden/repareren van dingen. Voor hem was het werk meer een hobby dan echt werk.

De eerste maanden van de donkere dagen bracht Erik in district 6 door en raakte hij een aantal keer in gevechten betrokken. Max en Matthew verzetten zich tegen het Capitool en Erik vocht maar al te graag met hen mee. Hij had nooit van het Capitool gehouden en sloeg die nepgasten graag in elkaar. Zijn ouders vonden het echter niet leuk dat hij zich midden in de gevechten bevond en haalden hem terug naar het Capitool. Dat vond Erik dan weer niet leuk, maar veel kon hij er niet aan doen. Het vervoer was grotendeels stilgelegd en zijn ouders verloren hem geen moment uit het oog.

Ook nu de donkere dagen voorbij zijn laten zijn ouders hem niet meer naar district 6 gaan. Ze zijn bang dat hij weer gaat vechten en dat hij net als Max geëxecuteerd zal worden. Erik haat zijn ouders hierom.

Overig: Erik wil graag begeleider van district 6 worden en zoekt een gelegenheid om van Calypso af te komen.

_________________


Laatst aangepast door Erik Night op vr nov 04, 2016 4:15 pm; in totaal 5 keer bewerkt (Reden van aanpassing : leeftijd)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Erik Night | za mei 02, 2015 8:20 pm

Hoi Tess!
Nog een klein puntje voor we je karakterkaart goed kunnen keuren: het is namelijk niet echt gebruikelijk dat er zoveel op en neer wordt gereisd tussen de districten. Na de donkere dagen is het sowieso niet meer mogelijk, maar daarvoor was het ook al vrij uitzonderlijk. Kun je een goede reden toevoegen waarom Thomas Night naar het Capitool heeft mogen komen... heeft hij een bepaald talent dat ze daar enorm waarderen? En waarom is hij later wel weer teruggegaan naar District 6 (waar iedereen zo arm is en hij dus waarschijnlijk een moeilijker leven zal hebben dan in het Capitool?)
Laat het even weten als je dat hebt toegevoegd._________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Erik Night
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 19
Registratiedatum : 27-04-15
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Nothing
Leeftijd: 38

Onderwerp: Re: Erik Night | zo mei 03, 2015 11:52 am

Aangepast.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Erik Night | zo mei 03, 2015 7:51 pm

Oke, top. Houd er tijdens het RPG'en rekening mee dat je karakter niet terug kan naar district 6 en dat hij beter niet kan laten merken dat hij tegen het Capitool is, want dat zou hem zijn leven kosten.

Veel plezier met RPG'en, ik zal je in de goede groep zetten.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
Gesponsorde inhoudPROFIEL
KARAKTER

Onderwerp: Re: Erik Night |

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Erik Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» Black night, Shining stars
» {Verhaallijn} One Stormy Night
» Snowflake night[+Shinto]
» [Boeken][Serie] House Of Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-