Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Duncan Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Duncan Williams
District 4
avatar

PROFIELAantal berichten : 37
Registratiedatum : 26-06-15
KARAKTER

Onderwerp: Duncan Williams | za jun 27, 2015 12:34 am

Naam: Duncan Jeremiah Williams
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Woonplaats:  District 4
Familie, vrienden e.a.:

Vader: Jeremiah Williams (46):
Jeremiah handelt in vis, een baan waar ze redelijk goed van kunnen leven.  Duncan vangt de vis die zijn vader verkoopt. Hij is een goede vader die er altijd voor zijn gezin is geweest. Jeremiah zou nooit tegen het Capitool ingaan, ook al is hij het niet helemaal eens met hun beleid. Het lijkt hem allemaal vrij nutteloos en hij is op zich best tevreden met zijn leven.

Moeder: Clara Williams (43):
Clara is voornamelijk huisvrouw en zorgt voor Duncan’s broertje Jonathan. Ze is een erg zorgzame vrouw, maar Duncan heeft vaak het idee dat ze meer aandacht geeft aan zijn broertje, iets waar hij haar nog nooit mee heeft durven confronteren. Ook Clara zou niet tegen het Capitool ingaan, maar ze hoopt van harte dat haar jongens nooit gekozen zullen worden voor de Hongerspelen.

Broertje: Jonathan Williams (12):
Jonathan is het twaalfjarige broertje van Duncan, maar door een geestelijke handicap ontwikkelt hij zich te langzaam, waardoor hij mentaal gezien nog een kind is. Verder verkeert hij in goede gezondheid en lijkt hij niks te mankeren, waardoor hij wel in de Hongerspelen zou kunnen komen. Zodat Jonathan niet meteen binnen één uur dood zou gaan, probeert Duncan hem wat essentiële dingen te leren, zoals vissen, knopen leggen en hoe hij met een speer om moet gaan. Helaas lijkt dit haast onbegonnen werk.

Uiterlijk: Duncan heeft lichtbruin haar en lichtblauwe/grijze ogen. Hij heeft eigenlijk een vrij lichte huid, maar aangezien hij snel bruin wordt en veel buiten is, is hij over het algemeen redelijk bruin. Verder heeft hij een normale lengte voor een zestienjarige en is hij door het werken licht gespierd.
Eigenschappen: Minimaal 3 goede eigenschappen en 3 slechte eigenschappen.
Positief:
- Zorgzaam, voornamelijk voor zijn broertje.
- Behulpzaam (voor bekenden)
- Harde werker

Negatief:
- Eigenwijs
- Wantrouwend
- Ongeduldig

Verleden:

Duncan werd geboren als oudste zoon van Jeremiah en Clara Williams. Ze hadden een eigen bedrijfje, en van de opbrengst konden ze goed leven. Ze hadden het goed en toen Duncan vier was werd zijn broertje Jonathan geboren.  Al gauw werd duidelijk dat hij een achterstand had en hoewel zijn ouders hadden gedacht dat hij dat nog wel in zou halen, bleef hij mentaal gezien toch hangen op de leeftijd van een klein kind. Toen Duncan ouder werd moest hij zijn vader helpen met het vangen van de vis, zodat zijn moeder volledig voor Jonathan kon zorgen.
Tijdens de Donkere Dagen probeerde de familie Williams zich zo neutraal mogelijk te houden. Hoewel Duncan’s ouders het niet per se eens waren met het Capitool, wilden ze zich er ook niet tegen verzetten. Het leek hen vrij nutteloos om zich er tegen te verzetten, omdat het Capitool sterker was dan de districten en daarbij hadden ze een vrij goed bestaan. Ze zijn het wel minder eens met de Hongerspelen, vooral omdat Jonathan precies de leeftijd had om mee te doen. Daarom leert Duncan hem ook zoveel mogelijk dingen, wat hem uiteindelijk ook zou helpen mocht hij ooit in de Spelen belanden.

Overig:

Sterke en zwakke punten:

Sterke:
Duncan is door zijn werk goed in vissen, hij zou dus geen honger hoeven lijden (mits er vis te vinden is dus). Verder kan hij ook goed overweg met een speer en hij zou er zonder moeite een kunnen maken. Ook knopen en strikken hebben nauwelijks geheimen voor hem.

Zwakke:
Hoewel Duncan redelijk sterk is, is vechten zonder wapens een zwakker punt. Hoewel het niet onmogelijk zal zijn, zal hij er wel meer moeite mee hebben dan met een wapen.
Planten hebben hem nooit zo geïnteresseerd, dus hij  zal niet zo snel weten welke giftig zijn en welke niet.

Hoeveel kans heeft jouw karakter om tribuut te worden?
5 bonnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2135
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Duncan Williams | za jun 27, 2015 9:02 am

Welkom op de Hongerspelen RPG!

Je karakterkaart is goedgekeurd.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Duncan Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: In Memoriam-