Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 Aquila Leavitt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aquila Leavitt

avatar

PROFIELAantal berichten : 14
Registratiedatum : 23-07-15
KARAKTER

Onderwerp: Aquila Leavitt | do jul 23, 2015 7:28 pm

Naam: Aquila Leavitt
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Woonplaats: Het Capitool
Aquila woont in een penthouse van een chique wolkenkrabber.

Familie, vrienden e.a.:
[moeder] Cornelia Munday-Leavitt (62)
[vader] Caius Leavitt (61)
[zus] Junia Leavitt (36)
[broer] Nonus Leavitt (33)

Uiterlijk:
[gezicht] Zijn neus is misschien een beetje aan de grote kant, maar over het algemeen heeft Aquila een aangenaam gezicht om naar te kijken. Hij heeft grote ogen, die lichtblauw kleuren, maar met een donkerblauwe rand eromheen. Aquila heeft meestal een (getrimde) baard.
[haar] Zijn haar: voor hem is het belangrijker dan zijn kleding. Je kunt er dus ook van op aan dat Aquila zijn haar goed verzorgt en het er altijd tiptop uitziet. Hij vindt het best leuk om een beetje met kapsels te experimenteren, maar als hij eenmaal tevreden is kan hij ook voor langere tijd hetzelfde kapsel aanhouden. Wel zal hij dan waarschijnlijk af en toe van kleurtje veranderen, want hij is niet bang voor een beetje verf. Zijn natuurlijke haarkleur is bruin, maar op het moment is dat vermengd met verschillende tinten paars.
[lichaam] Met zijn één meter zesennegentig is Aquila geen kleine jongen. Zelf is hij wel tevreden met zijn lengte, en qua postuur heeft hij ook weinig te klagen. Hij is slank en lichtgespierd.
[stijl] De stijl van Aquila valt wellicht het best te omschrijven als intentioneel nonchalant. Hij ziet er geheel verzorgd uit, maar wel een beetje alsof het hem eigenlijk helemaal niets kan schelen. En eigenlijk vindt hij zijn kleding ook niet super belangrijk. Het moet enigszins stoer overkomen, maar het moet vooral lekker zitten. Voor een feestje zal hij echter wel echt zijn best doen om indruk te maken. Make-up is niet echt Aquila’s ding, maar ook vooral omdat hij er absoluut niets van bakt.

Eigenschappen:
+ charmant. Aquila weet precies wat hij moet doen of zeggen om leuk gevonden te worden door anderen. Hij is dan ook scheutig met complimentjes, maakt vaak een grapje en laat veelvuldig vaak zijn stralende glimlach zien.
+ galant. Aquila is beleefd en doet altijd zijn best om anderen met respect te behandelen, zelfs al is dit bij de een makkelijker dan bij de ander. Hij probeert dat echter nooit te laten blijken.  Hij is echt iemand die de deur voor andere mensen openhoudt. (Pas echter op, want als je hem echt tegen je op weet te zetten, dan kan het gebeuren dat die deur een keer tegen je neus vliegt.)
+ gevoel voor humor. Aquila is over het algemeen wel serieus, maar een goede grap kan hij ook zeker waarderen. Tevens vindt hij het geen probleem om moppen te tappen en vrolijke verhalen te vertellen.
+ rustig. Aquila zul je niet snel als een stuiterbal door het Capitool zien schieten, en ook in conversaties is hij kalm. Hij is heel redelijk en zal ook niet snel uit zijn slof schieten.
- sadistisch. Aquila kan ontzettend genieten van het leed van anderen. Dit geldt zeker als hij iemand niet mag, maar de Hongerspelen vindt hij ook geweldig. De gevechten vindt hij zeer vermakelijk en het verraad vindt hij heerlijk.  
- egoïstisch. Aquila gunt anderen heel veel, maar hij gunt zichzelf en de mensen om wie hij geeft toch altijd net iets meer.
- perfectionistisch. Een millimeter kan een heel verschil maken, aldus Aquila. Hij is vooral heel precies als het gaat om zijn haar, maar ook als het gaat om andere dingen. Alles moet zo goed mogelijk.
- wraakzuchtig. Aquila is moeilijk om boos te krijgen, maar als je iets doet wat hem niet zint, dan zal hij dat onthouden. En hoe vaker dit gebeurt, hoe meer hatelijke gevoelens zich zullen opstapelen, net zolang totdat Aquila je gewoon haat en je terug wil pakken. Hoe maakt hem niet veel uit, maar je kunt wel iets doordachts verwachten, want wraak neemt Aquila niet zomaar.  

Verleden:
Aquila werd geboren als oudste zoon van de welgestelde Caius Leavitt en zijn vrouw Cornelia. Twee jaar later volgde een dochter, Junia, en drie jaar daarna volgde nog een zoon, Nonus. Caius en Cornela waren drukke mensen, en de opvoeding van de kinderen werd vooral afgeschoven op kindermeisjes. Aquila heeft dan ook een betere band met zijn broer en zus dan met zijn ouders.

Aquila was een rustig kind dat het goed deed op school. Hij was heel netjes en beleefd, en hij haalde cijfers waar zijn ouders trots op konden zijn. Hij was geen moeilijk kind, hoewel hij het niet leuk vond om ‘schattig’ en ‘braaf’ te zijn. In zijn tienerjaren begon hij zich daar enigszins tegen af te zetten. Hij ging op drumles en belandde in een bandje. Ook begon hij qua stijl iets meer zijn eigen ding te doen, en begon hij de focus te leggen op zijn haar.

Na zijn schooltijd hield Aquila zich voornamelijk bezig met muziek. Hij zat nog steeds in zijn bandje, trad af en toe op, en hij begon ook vaker te zingen. Over geld hoefde hij zich absoluut geen zorgen te maken, en op zijn achttiende ging hij uit huis en verhuisde hij naar een penthouse appartement in een van de chiquere wolkenkrabbers van het Capitool.

De Donkere Dagen vond Aquila vooral heel vermakelijk. Hij merkte alleen indirect de gevolgen, zoals bepaalde goederen die schaarser werden, maar verder was het voornamelijk gewoon leuke tv en een spannend onderwerp om over te praten en te speculeren.

De Hongerspelen vond Aquila absoluut een geniaal idee en hij volgde het hele spektakel van begin tot eind. Hij koos zijn favorieten, was niet te beroerd om hen te sponsoren en genoot met volle teugen. Verder was er ook vrij weinig te doen. Ja, hij speelde nog steeds in zijn bandje en hij jamde weleens , maar zeg nou zelf, de Hongerspelen waren toch veel leuker?!

Overig:
- Aquila is rechtshandig


Laatst aangepast door Aquila Leavitt op vr jan 27, 2017 12:37 pm; in totaal 3 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Leeftijden voor de vierde Hongerspelen)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyrell Peak
Hoofd Spelmaker
avatar

PROFIELAantal berichten : 2107
Registratiedatum : 20-07-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Man
Beroep: Spelmaker
Leeftijd: 33

Onderwerp: Re: Aquila Leavitt | do jul 23, 2015 7:36 pm

Goedgekeurd

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com
 

Aquila Leavitt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Algemeen :: Karakterkaarten :: Het Capitool-