Een RPG-forum gebaseerd op de Hongerspelen. Maak een personage aan voor een van de districten en doe mee aan de Hongerspelen!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

N

O

S

A

E

S

S

T

H

G

I

L

T

O

P

S

Personage van het seizoen
Milly Butterworth
Winnares 1e Spelen
Sage Malone
Winnares 2e Spelen
Madelynn Bristow
Winnares 3e Spelen
Solar Gbadamosi
Winnares 4e Spelen
Kasa Locklear

F

F

A

T

S

Admini
Cecilia Peak
Admini
Tyrell Peak
Moderator
Nike Foxglove
Moderator
Matthew Mills

S

T

I

D

E

R

C

© 2013 - 2015
De Hongerspelen RPG is ontworpen en gemaakt door de Adminies en is gebaseerd op de Hongerspelen trilogie van Suzanne Collins.

Deze skin is getest op
Google ChromeMozilla Firefox

Deel | 
 

 For my amusement

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carmen Abelli
Capitool
avatar

PROFIELAantal berichten : 141
Registratiedatum : 01-10-13
KARAKTER
Karakter Informatie
Geslacht: Vrouw
Beroep: Geldschieter
Leeftijd: 22

Onderwerp: For my amusement | do aug 06, 2015 4:07 pm

De vredige stilte, enkel doorbroken door het kalme gezoem van haar airco, contrasteerde prachtig met de kreten die de tributen slaakten terwijl ze elkaar uit alle macht probeerden te vermoorden. Hier genoot ze van. Ze zat perfect in de zachte lederen stoel, haar verduisteringsgordijnen zorgden ervoor dat de grote schermen geweldig zichtbaar waren. En daar aanschouwde ze in hoge resolutie het resultaat van 12 dagen strijd. Dit was werkelijk het hoogtepunt. De nu dode George had gisteren voor spektakel gezorgd door niet zomaar op te geven, maar Madelynn een gruwelijke buikbeet te bezorgen. Dit was amusement ten top en bood tegelijk een kijkje in het primitieve brein van de districtinwoners onder de 18.

Carmen was uitermate gefascineerd door de verschillende banden die de tributen hadden gevormd. Hoe Madelynn tot in haar diepste kern kwaad was op George, die enkel had willen helpen. En hoe die irrationele haat bijna leidde tot haar overlijden. Tot ze enkele sponsoringen te genieten kreeg. Tegelijkertijd was het superteam Lonnie en Leilah nog steeds niet van plan uit elkaar te gaan en samen bevochten zij Nakoma. En net toen het erop leek dat Nakoma voor goed van de kaart geveegd zou worden stak zij met haar laatste krachten toe.

Een diepe zucht vulde Carmen's luxe appartement. Serieus? Er waren nog drie tributen over en ze waren alledrie zodanig toegetakeld dat een laatste gevecht er niet in zou zitten. Moesten ze dan gewoon gaan wachten tot twee van de drie aan hun verwondingen bezweken? Dan zou de spannendste weddenschap van deze dagen worden of Madelynn bloedvergiftiging had opgelopen en of een van de tributen zichzelf uit zijn of haar lijden zou verlossen. Daar had ze dus echt geen zin in. Nu Lonnie het zo lang voor elkaar had gekregen Leilah uit de dood te redden was Carmen razend benieuwd wat de jongen zou doen wanneer zijn bondgenootje samen met hem overbleef. Ja, nu ze er wat beter over nadacht was alles duidelijk: Ze zou zichzelf redden van de saaiheid door een sponsoring te versturen. Met een druk op de knop flitste een virtueel scherm aan. Carmen veegde loom met haar vinger door de lucht en opende een paar pagina's. Eerste hulp, wat te doen bij buikwonden. Het antwoord was gauw gevonden wanneer je het hele wereldwijde net tot je beschikking had. Ze toetste een gedetailleerde beschrijving van haar gewenste sponsoring in en algauw was het parachute'je met levensreddend verband en steriele handschoenen onderweg. Dat zou genoeg moeten zijn om Leilah op te lappen en met wat verband en een pilletje zou Lonnie zijn bloedverlies genoeg kunnen inperken om het gevecht tussen de twee overgebleven kampen ontzettend interessant te maken.
Een eerlijk gevecht, een interessant gevecht.

[Carmen sponsort Leilah en Lonnie]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

For my amusement

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hongerspelen :: Districten :: Het Capitool-